Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 1 з 5 12345 ОстанняОстання
Всього знайдено 99, показано з 1 по 20.

Тема: Гирі - спорт для всіх!

Звідки Ви
    Київ
    Дописів
    263

Exclamation Гирі - спорт для всіх!

Величезний вклад у вирішення проблем фізичного виховання широких народних мас, може внести старий добрий богатирський гирьовий спорт. За своїм впливом на організм людини, він є одним з найбільш ефективних засобів фізичного розвитку. У порівнянні з іншими видами спорту, гирі мають ряд переваг. Перш за все – це простота, доступність та економічність. Займатися з гирями можна самому в дома, або з друзями на свіжому повітрі. Можна тренуватися до роботи, після роботи, або під час обідньої перерви. Гирі доступні для жителів міст і для жителів селищ. Вартість гирі порівняно невисока, а термін її використання практично необмежений. Для тренувань не потрібно ніякої особливої форми одягу. Ви можете тренуватися в спортивному костюмі, шортах, джинсах, плавках та в чому завгодно. Вправи з гирями прості та доступні. Їх можна швидко і легко засвоїти. В процесі тренувань виховуються силова витривалість, висока фізична працездатність, формується красиве м’язисте тіло. Основне навантаження при вправах з гирями лягає на руки, плечі та спину. Тренуватися з гирями можуть і чоловіки і жінки, і дорослі і діти починаючи з 10-12 років і закінчуючи глибокою старістю, адже є гирі різної ваги (найбільш поширеними є гирі 16, 24, 32 кг).Список літератури доступної для завантаження:1. Щербина Ю. Сторінки новітньої історії гирьового спорту в Україні.2. Воротинцев А. Гири – спорт сильных и здоровых.3. Захаров Е. Энциклопедия физической подготовки.4. Лепешкин В. Гиревой спорт.5. Шикунов А. Методы тренировки мышц кистей и предплечий в гиревом спорте.6. Рябченко А. Планирование гиревых тренировок в толчке.Додаткову інформацію можна знайти тут: http://infostore.org/info/4883580

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    324

Типово

...а вот интересно,
    существует ли более дешёвый способ рекламы национализма?
    (вопрос абсолютно риторический)
    Свидетели Иеговы явно не успевают за техническим прогрессом.

Звідки Ви
    С третьей планеты
    Дописів
    780

Типово

Вартість гирі порівняно невисока, а термін її використання практично необмежений. Для тренувань не потрібно ніякої особливої форми одягу. Ви можете тренуватися в спортивному костюмі, шортах, джинсах, плавках та в чому завгодно. Вправи з гирями прості та доступні. Їх можна швидко і легко засвоїти.
    Прям как в "Нашей Раше" когда честный милиционер ребёнка на плавание хотел отдать в плавках из бинтов
    Если ты копаешь самые глубокие ямы, то в конце концов тебе дадут самую большую лопату (Т. Пратчетт).

Дописів
    507

Типово

Создатель Темы решил изобрести велосипед. Опоздал со своими высказываниями, эдак лет на 60.

Дописів
    3

Thumbs up Всім гирьовикам- міцний як залізо, Фізкульт привіт!!!

Не можу не погодитися зі словами автора.
    Хотів би додати, що гирьовий спорт являється також частиною культури і традицій нашого народу. Це той вид спорту в якому в нас є досягнення, є школа, є досвід. Як казав Давид Кльонов, "важкі" види спорту по силі нашому народу. До того ж, на останніх світових чемпіонатах, Україна входить в трійку лідерів, часто тримає першу позицію. Постає лише питання, чому наше міністерство витрачає кошти здебільшого лише на ігрові види спорту, в яких дуже часто ми маємо досить сумнівний результат, або явний провал?
    Не слід також забувати, що гирьовий спорт різносторонній, це і власне саме двоборство, силове жонглювання, гирьовий атлетизм.
    Про нетредиційні рекорди в гирьовому спорті, можна переглянути тут: http://caestuspalestra.wordpress.com/ --українців там теж не мало.
    Гирі- це старий винахід, але не вважаю, що позбавлений актуальності. Гирі, штанга, турнік,- це класичні речі, і навряд чи вони впадуть в ціні та актуальності серед тих, хто на тому розуміється.

Декілька слів трьом попереднім дописувачам.
    До чого тут реклама? раша? велосипед?
    Якщо ви не можете нічого сказати по суті, написати ґрунтовний коментар, то тримайте свої безглузді, бездарні коментарі для себе! =ніж будь-що говорити- краще мовчати=, повірте. Для чого анонсувати своє делитанство?
    Ви би краще спробували хоч раз, один-єдиний, штовхнути двохпудовку, але я дуже сумніваюся, що вам то вдасться... Слабо?

mirock
    Guest

Типово

Троекратное УРА! гиревому спорту.

ПС. кто тридцатьдвушку продаст?

Дописів
    3

Thumbs up

Приємно бачити, що я не один.
    Найпростіший спосіб купити гирю, це подати оголошення в місцеву газету; (щоб у когось не припадала пилом, а "правдою" служила.)
    Востаннє редагував Валерій: 13.01.2009 о 22:43

mirock
    Guest

Типово

гы

Дописів
    3

Thumbs up Залізна гра.

Команда гирьових жонглерів "Козацькі витівки".
    Керівник: Юрій Щербина.
    Мініатюри долучень Мініатюри долучень Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  Image10.JPG
Переглядів: 34
Розмір:  24,2 КБ
ID:	23448  
    Востаннє редагував Валерій: 13.01.2009 о 23:00

Звідки Ви
    Рolitical disaster zone.
    Дописів
    13 766

Типово

Хорошая тема! Молодцы!
    Только юношам лет до 18, особенно астеникам, не советую. (могут быть проблемы с позвоночником)

Секс-символ года 2010, 2011 Аватар для Terminator-4
    Дописів
    41 149

Типово

А ведь и правда! А не отвезти и мне на работу одну гирю!? Будет чем размяться

mirock
    Guest

Типово

продайте тридцатидвушку куркули!!!

Звідки Ви
    Левобережный-3
    Дописів
    1 604

Типово

ведро мокрого песка весит, по-моему, около 25кг ))))
    ЗАЩИТА ДВИГАТЕЛЯ НА ЛЮБОЕ АВТО
    ОБЪЁМНЫЕ СМОЛЯНЫЕ НАКЛЕЙКИ
    НАСТОЛЬНЫЕ ИГРЫ

Дописів
    4 207

Типово

Классный вид спорта... Сам лет 6 занимался. Самое главное - правильно начать. Нужен хороший первый тренер, а дальше всё само собой пойдёт. До сих пор с уважением и благодарностью вспоминаю своего первого тренера Ревуку Е.А.

mirock
    Guest

Типово

Цитата Допис від Хитрый Лыс Переглянути допис
    ведро мокрого песка весит, по-моему, около 25кг ))))
    Вы плохо себе представляете что такое гиревой спорт

Звідки Ви
    Левобережный-3
    Дописів
    1 604

Типово

Вы плохо себе представляете что такое гиревой спорт
    тут-то вы заблуждаетесь)))
    я несколько лет занимался тяжелой атлетикой, на Метеоре, у Муравьёва (земля ему пухом - отличный тренер был!), и даже первое место в Днепре было у меня , я тогда 40кг весил, а сумма двоеборья была около 70кг. Для 14лет это было неплохо.
    Кста, если завалят 32кг-гирями - я откуплю парочку))

ps: про ведра с песком это была шутка (хотя мой отец именно так решал вопрос с нагрузками в своей молодости)
    НАСТОЛЬНЫЕ ИГРЫ

mirock
    Guest

Типово

тут-то вы заблуждаетесь)))
    я несколько лет занимался тяжелой атлетикой, на Метеоре, у Муравьёва (земля ему пухом - отличный тренер был!), и даже первое место в Днепре было у меня , я тогда 40кг весил, а сумма двоеборья была около 70кг. Для 14лет это было неплохо.
    Кста, если завалят 32кг-гирями - я откуплю парочку))

ps: про ведра с песком это была шутка (хотя мой отец именно так решал вопрос с нагрузками в своей молодости)
    ох. Ну даже гантеля того же веса и гиря, это совсем другая разница. Ну да ладно. Жду гири. Зы. надо. Двадцать четверка есть, но она ж пушинка. Мож свинцом залить?

Звідки Ви
    Левобережный-3
    Дописів
    1 604

Типово

Мож свинцом залить?
    это вариант, так делают. 24ка и 16ка внутри имеют полость - я как-то на асфальт уронил неудачно 16ку... с осветительной прожекторной башни!!!))))) хотел узнать насколько глубоко она вгрызётся в землю с высоты метров 20 - но попал на асфальт))

зы: я знаю что такое гири не по наслышке, и чем она отличается от гантели в плане нагрузки и её распределения на таз и позвоночник тоже
    НАСТОЛЬНЫЕ ИГРЫ

mirock
    Guest

Типово

зы: я знаю что такое гири не по наслышке, и чем она отличается от гантели в плане нагрузки и её распределения на таз и позвоночник тоже
    о. Ну так какие ведра?
    а вот свинцом залью, по идее должно больше 32 выйти. Вот аккумулятор как раз новый покупать, а старый в дело

Звідки Ви
    Левобережный-3
    Дописів
    1 604

Типово

так шутка же. ))
    Полость внутри гири размером с апельсин, битка свинца такого размера - кг думаю 10.
    будет больше 32кг. Если всё будет ОК - опишите технологию заливки)), т.к. сам я не пробовал такое сотворить, а лишь слышал от наших КМСов.
    НАСТОЛЬНЫЕ ИГРЫ

Сторінка 1 з 5 12345 ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті