Фото Дмитрия Юрьевича Муравского.
Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Люди діляться на дві половини. Одні, увійшовши до кімнати, вигукують: "О, кого я бачу"!. Інші: "А ось і я"!
Люди діляться на дві половини. Одні, увійшовши до кімнати, вигукують: "О, кого я бачу"!. Інші: "А ось і я"!
по фото
з 26.01.2012 живу новим життям...
Самара11: намедни был бугурт, что постановочные
Уже. И не просто вошли, а прямо вляпались
https://www.rbc.ua/rus/news/fotograf...472380653.html
І хто ж це вляпався?
https://www.facebook.com/permalink.p...0000789265383652 хв. ·
Alexx Noyt
Итак, выгодополучатели:
- Путин и его орки, ведь документальный факт нарушения Минских крупным калибром среди белого дня - похоронен под тоннами обвинений украинских грантоедов, российских завистников-фотографов, и прочих украинских депутатов ВР.
- Снова Путин и его орки, доверие к МО, и лично Полтораку, как подписавшему приказ - добавляется тонны недоумения, негатива и возмущения со стороны гражданского общества Украины.
- Грантоеды и медиап%%дота на донорских деньгах, ведь вал возмущений будет представляться как давление власти на "независимую журналистику" с прекрасной грантовой историей. Ведь все, кто смеет задавать логичные вопросы ох%%вшим грантоедам, мгновенно записываются в "провластные блогеры из ниоткуда", и этот обширный объем законного возмущения будет использован как аргумент для дополнительного выделения бабла для этих тварей- приспособленцев.
Выводы:
- по первому пункту, держать в фокусе документальный факт открытого нарушения Минских. Акцентировать, что все необходимые доказательства подлинности фото Дмитрий предоставил, обвинители -нет.
- Понять для себя, что в данном случае Полторак сделал выбор между формальной корочкой советника на общественных началах и реальным решением вопросов для ВСУ здесь и сейчас, не давая повода для путинских лоббистов зарубежом оттягивать получение всех видов помощи для наших бойцов. Ведь путинцы используют активность украинской медиапи%%оты в отстаивании своей кормушки - как втемную,так и как прямую агентуру влияния. Это факт и никуда от него не денешься. И учитывая этот факт принимать решение как реагировать и что писать о министре обороны.
- По последнему пункту - ничего не забывать, изучать многочисленные слабые стороны и алгоритм действий подобных существ, отслеживать их точки входа в донорское финансирование, предавать максимальной огласке и освещению все их подковерные действия, связи и манипуляции.
Вообщем - лупати сю скалу.Так и прорвемся.
Pavlo Nuss
7 хв. ·
Решение Министра Обороны Украины Степан Полторак освободить от занимаемой должности советника МО и фотографа Дмитрия Муравского - решение в рамках национального интереса и информационной безопасности Украины.
Министерство Обороны не могло себе позволить рисковать репутацией ведомства из-за скандала заинтересованных лиц.
Безусловно, я не являюсь противником Дмитрия, и уважаю его дело. Также, не являюсь приверженцем гипотезы в постановочности его фронтовых фотоматериалов. Более того, осуждаю провокаторов скандала, и считаю, что Украине стоит задуматься над решением по временному запрету въезда на свою территорию отдельных, заинтересованных в скандале лиц. Речь идет Сергее Лойко, который своим громким заявлением нанес ощутимый удар по информационной безопасности Украины и по авторитету украинских Вооруженных Сил.
По моему глубокому убеждению, гражданское общество ошибается, когда придает жесткой критике Министра Обороны из-за его решения. Критикуя министра, мы даем повод для подрыва его авторитета в рядах Армии, что не позволительно в условиях военной агрессии русских на востоке Украины, обострения в зоне боевых действий.
Іван Виговський
Щойно ·
-Понятно, что на Полторака надавили;
-Понятно, что надавили очень сильно;
-Понятно, что надавили из-за пределов Украины;
-Понятно, что Муравский невольно оказался объектом больших политических игрищ;
-Понятно, что внутри Украины действует хорошо организованная анти украинская медиабл@дота;
-Понятно, что порядочность любого рассеянца заканчивается там, где появляется водка, деньги и чрезмерное ЧСВ;
Продолжаем бороться...
Руслан Каримов додав 21 нову світлину — разом з Svetlana Ljubovnikova та 8 others.
1 год. ·
Прошу максимального репоста друзья...
Сегодня начались, просто безжалостные гонения на Дмитрий Юрьевич Муравский, в плоть до увольнения с должности. Алгоритм действий, тех, кто в Минобороны уволили этого человека, мне лично не понятен.
Мой пост про Муравского и про поклёп относительно его фотографии из Широкино уже был и в нём я высказал своё мнение.
Поклёп составлен сомнительными личностями, один из них Сергей Лоико, возмутительным образом оклеветавший Муравского, с отвращением пишущий комментарии про общественное мнение украинцев...
По этому если есть возможность достучаться до тех, кто в состоянии объективно рассмотреть данный инцидент, большая просьба подключиться.
Также большая просьба к проукраинским журналистам, подключиться к этому вопросу поддержать Дмитрий Юрьевича, который не мало сделал что для Украины что для её солдат, начиная от волонтёрской деятельности и заканчивая фотоработами на тему войны в Украине.
Для клеветника Лоико, внизу выкладываю фото того самого "дерьма" о котором он пишет, судя по всему не понимая что пишет про себя.
Для него я покажу то дерьмо, которым занимается он сам и ему подобные, ДЕРЬМО и СПЕКТАКЛИ, которые использует его страна россия против моей Украины!
Ну и дерьмо же ты Лоико
І наслідки "великої гри"
Степан Полторак
2 ч ·
Вважаю за доцільне особисто роз’яснити ситуацію, яка склалася навколо звільнення Дмитра Муравського.
Я своїм рішенням, в середні червня призначив Дмитра Муравського на посаду радника на громадських засадах. Це було зроблено для того, щоб втілити в дію проект по створенню Інформаційно-координаційного центру при Міністерстві оборони, який надавав би можливість робити якісний контент про Збройні Сили із залучанням на волонтерських засадах фотографів, відеооператорів, художників та режисерів. Призначення його радником була моя особиста ініціатива з метою прискорення зазначеного процесу.
Вважаю, що маю право звільняти призначених мною радників, якщо їх особисті заяви шкодять репутації Міністерству оборони та Збройних Сил.
Приймаючи рішення про звільнення, я враховував думки не лише експертів, фотографів та громадську думку, а й самих бійців, які у питанні реальності фото висловилися неоднозначно. Деякі з них у соцмережах вже заявили, де і при яких обставинах зроблені ці фото.
Конфлікт щодо справжності чи постановочності фото вийшов далеко за межі українського суспільства. Дмитро Муравський у якості радника Міністра оборони представляє не лише своє бачення, а й усе оборонне відомство. Тому вважаю, ми не маємо права допустити сумнівів серед світової спільноти, щодо справжності бойових дій на сході України.
Я ціную внесок Муравського, але в умовах збройної боротьби, ми не можемо дозволити, щоб в наших словах сумнівалися. Наслідки розповсюдження серед світової спільноти звинувачень України у фальсифікації фактів російської агресії можуть підірвати авторитет країни.
Звільнення Дмитра Муравського не забороняє йому в подальшому, як і до призначення радником займатися своєю улюбленою справою.
Pavlo Nuss
55 хв. ·
По украинской информационной безопасности нанесен жесткий удар.
Разгоревшийся скандал в структуре Министерства Обороны Украины, связанный с обвинением советника Министра, фотографа и волонтера в постоновочности фотоматериала с линии фронта, а также, увольнение советника министра в результате резонанса спровоцировал общественное разногласие и пошатнул единство в украинских медиа и проукраиснкой блогосферы.
Не стану разъяснять суть проблемы. Все уже и так проинформированы.
Хочу внести значительные поправки в свой предыдущий пост, в котором допустил ошибку, заняв однозначную позицию.
Друзья! Все не так просто, как нам кажется.
По моему убеждению, против Украины и министерства Обороны совершена информационная атака, с целью – рассредоточить проукраиснкий фокус международного сообщества и демобилизировать единство в сфере медиа и СМИ, деморализовать украинское интерактивное общество.
Ввиду всех угроз, предлагаю все-таки сохранить консолидацию наших сил, и противодействовать попытке информационной агрессии против Украины, оставив решение конфликта компетентным сторонам – сторонам конфликта с числа сотрудников (экс сотрудников) МО, журналистов, фотографов.
Принимая одну из сторон конфликта, мы даем повод для эскалации ситуации, которая может спровоцировать исход с непредсказуемыми последствиями для Украины.
Что самое важное, для Министерства Иностранных дел эта ситуация опасна тем, что вместо продолжения массированной международной консолидации сил вокруг украинской проблемы, ведомству придется разъяснять союзникам характер ситуации, который определенно имеет свой сценарий извне.
В результате "на сейчас":
Информационное поле уязвимо, министр под натиском ведомой (так получилось сегодня) общественности, одна из сторон наслаждается славой, вторая - непонятно чем, и только один победитель - заказчик.
И пока мы не проиграли битву, предлагаю "обломать" белокамменую своим единством в рядах.
Вся эта история с самого начала пахла заказухой.
Вопеть, что это постановочные кадры , не предоставляя доказательств-целенаправленное действо.
Бо плач не дав нікому ще свободи,
А хто борець - той здобуває світ
...Постановочне фото, кажете? Мені, як українцю пофіг. Більше того, вимагаю більше таких «постановочних». Десятки. Сотні. Тисячі.
Тому що це – теж частина війни. Незримої війни за душі людей, їхні настрої, ставлення до реальності й в т.ч. до ворогів. Пропаганда – це частина війни і від цього нікуди не подітися.
Сергій Лойко: постановочний журналіст, або підлісь як спосіб існування
Значитца так, НЕ шнований мною пане Лойко, ну і його приятелі по розпродажу України. Не хотів влазити у те гуано, що ви його розкидали далеко за межі України на тему того, між нами – дуже гарного з мистецької точки зору, фото. Але...
Я зараз тут не буду вчергове жувати постановочне, не поставновочне, в бойових умовах знято чи у тилу. Принипово не буду. Я навіть погоджуся з Лойком. Хай. Хай буде по-вашому. Але.
Я гнилому «журналісту», а заразом і його прихильникам, нагадаю, що всесвітньо знамените фото Джо Розенталя «Підняття прапору США над островом Іводзіма» - абсолютно, стовідсотково постановочне. Тим не менше, саме воно стало символом мужності, героїзму та патріотизму американських воїнів у Другій світовій війні.
Світлина Джо Розенталя стала найзнменитішою
у в США. Але вона була постановочною,
і до того ж не першою
Більше того - перший знімок підняття прапору над
Іводзімою авторства штаб-сержанта Льюїса Лоуері - теж постановочний. Але чи применшує е його вагу
Я гнилому «журналісту», а заразом його прихильникам нагадаю, що знамените фото «Комбат» є абсолютно постановочним. Більше того, стверджують, що воно навіть до війни не має жодного стосунку – бо було зроблено на навчаннях прикордонників в Туркестані у 1940 році, про що признавався автор знімку Макс Альперт. Та й знаки у петлиях свідчать, що солдат в атаку піднімає молодштй лейтенант Прикордонних віськ НКВС.
Але це не заважало цій світлині бути протягом десятиріч символом для мільйонів радянських людей.
http://waralbum.ru/wp-content/upload...s8osc4.th.jpeg
Я зараз тут не досліджуватиму конспірологічну версію вчинків пана Лойка – вистачає людей, які, зважаючи на російське громадянство цього типа, звинувачують його у шпигунстві. Мають право – надто вже багато бруду на російських журналістах. Але особисто я доказів не маю, тому помовчу. Висловлю своє припущення.
Пан Лойко просто позаздрив. Він позаздрив як фоторепортер фоторепортеру за гарний знімок. Тим більше, що книжка «Аеропорт», яку написав пан Сергій, з тріском провалилася, незважаючи на «гарячу» тему та шалену «розкрутку» українськими телеканалами. Отож, будучи негідником і відчуваючи, що його починають забувати, Сергій Лойко не знайшов у собі сили привітати колегу за вдалий кадр, а замість того почав обливати його брудом.
І якби він був один. Для подібних йому кар`єра журналоіста - це дві речі: продажність і підлість. Збрехати, перекрутити факти, вигадати, написати напівправду, аби сподобатися тим, хто замовляє бруд - ось кредо подібних індивідуумів. Не існує нічого, на що не був би здатен подібний до Лойко, аби вилізти нагору. Підставити колегу? Запросто. Звести наклеп? Нама пробоем. Відчиняйте гамані, наймачі - на все згоден.
Дрібна душа. Пропоную віднині називати Сергія Лойка "постановочний журналіст".
Але найгірше, що знайшлося безліч ще дрібніших, котрі стали на захист негідника. От їм я визначення не підберу. Може, друзі, у вас це краще вийде…
ПАВЛО ПРАВИЙ
Водружение флага над Рейхстагом тоже постановочное фото.
З самого початку я так і подумала. Ось є Лойко, він такий крутий, він один був в ДАПє, він так все для світу подав, а тут з'явився хтось, хто дає кожен день фото не гірше, а може крутіше. Це заздрість, ОДНОЗНАЧНО!Пан Лойко просто позаздрив. Він позаздрив як фоторепортер фоторепортеру за гарний знімок.![]()
Докази наводили неодноразово, наприклад
Чому від одного постановочного фото можна докотитися до "розіп'ятих хлопчиків"
Много ли чести во лжи?
Снегири по-муравски
Мені ці фото завжди нагадували російське кіно "про війну": сонечко світить, травичка зеленіє, яскраві кольори, чистенькі, у новесеньких одностроях солдати в повний зріст крокують під вогнем. Сусально і зворушливо.
З життя перукарів. Де купити якісну іранську хню?
Пан Лойко просто позаздрив. Він позаздрив як фоторепортер фоторепортеру за гарний знімок.
Разом з паном Лойко також позаздрили:
Макс Левін, документальний фотограф, знімає для LB.ua, Reuters. Війну на сході України знімає з весни 2014 по сьогодні.
Єфрем Лукацький, фотограф агенства Associated Press
Анатолій Степанов, фотограф, знімає для AFP. Війну на сході України знімає з весни 2014 по сьогодні.
Маркіян Лисейко, фотокор Укрінформу, ЕРА, фотодокументаліст подій на сході з травня 2014 по сьогодні
Стас Козлюк, репортер, пише і знімає для Українського тижня. Висвітлює війну на сході України з літа 2014-го до сьогодні
Сергій Ваганов, фотограф, знімає для ЕРА, УНІАН. Війну на сході України знімає з весни 2014 по сьогодні.
Володимир Шуваєв, фотожурналіст та комерційний фотограф, війну на сході України знімає з весни 2014 року по сьогодні.
Олексій Чернишев, фотограф-фрілансер. Співпрацює з фондом "Повернись живим" та AFP. Війну на сході України знімає з весни 2014 по сьогодні.
Олександр Ратушняк, фотограф-фрилансер, співпрацює з AFP, військові дії на сході України знімав з літа 2014 по літо 2015.
Макс Требухов, фотокорреспондент, знімає для LB.ua, волонтер, парамедик інструктор у складі ПДМШ, війну на сході України висвітлює з 2014 по сьогодні.
Богдан Россинський, фотокореспондент - фрілансер, стрінгер. Окрім інших, співпрацює з музеєм Історії війни. Війну на сході Україні знімає з травня 2014.
Сергій Нужненко, фотокореспондент – фрілансер, знімає для LB.ua і Радіо Свобода.
Олександр Кузьмін, фрілансер, працює для українських та міжнародних агенцій.
Олександр Чекменьов, документальний фотограф.
Сергій Полежака, фотожурналист, війну на сході України знімав в 2014-2015 роках.
Тарас Хлібович, фотограф-фрілансер, колишній прес-офіцер ЗСУ
Андрій Ломакін, фотограф
Іван Богдан, фрілансер, волонтер, знімає війну на сході України з весни 2014 р.
Анатолій Бойко, фотограф газети “Сегодня”, знімає для AFP, війну на сході Україну висвітлює з 2014 року.
Мне всегда крайне фееричны заявления, что "информационный удар" нанесён не тогда, когда опубликовали лажу, а тогда и теми, кто озвучил это эта лажа - лажа.
К постановочным фото отношусь со смешанными чувствами, в этой области - им точно не место.
То про них і було написано:
Я зараз тут не досліджуватиму конспірологічну версію вчинків пана Лойка – вистачає людей, які, зважаючи на російське громадянство цього типа, звинувачують його у шпигунстві. Мають право – надто вже багато бруду на російських журналістах. Але особисто я доказів не маю, тому помовчу. Висловлю своє припущення.
Пан Лойко просто позаздрив. Він позаздрив як фоторепортер фоторепортеру за гарний знімок. Тим більше, що книжка «Аеропорт», яку написав пан Сергій, з тріском провалилася, незважаючи на «гарячу» тему та шалену «розкрутку» українськими телеканалами. Отож, будучи негідником і відчуваючи, що його починають забувати, Сергій Лойко не знайшов у собі сили привітати колегу за вдалий кадр, а замість того почав обливати його брудом.
І якби він був один. Для подібних йому кар`єра журналоіста - це дві речі: продажність і підлість. Збрехати, перекрутити факти, вигадати, написати напівправду, аби сподобатися тим, хто замовляє бруд - ось кредо подібних індивідуумів. Не існує нічого, на що не був би здатен подібний до Лойко, аби вилізти нагору. Підставити колегу? Запросто. Звести наклеп? Нама пробоем. Відчиняйте гамані, наймачі - на все згоден.
Дрібна душа. Пропоную віднині називати Сергія Лойка "постановочний журналіст".
Але найгірше, що знайшлося безліч ще дрібніших, котрі стали на захист негідника. От їм я визначення не підберу. Може, друзі, у вас це краще вийде…
ПАВЛО ПРАВИЙ
І про це теж було написано:Постановочне фото, кажете? Мені, як українцю пофіг. Більше того, вимагаю більше таких «постановочних». Десятки. Сотні. Тисячі.
Тому що це – теж частина війни. Незримої війни за душі людей, їхні настрої, ставлення до реальності й в т.ч. до ворогів. Пропаганда – це частина війни і від цього нікуди не подітися.
Без мене тему зробили за мене...
Навкруги десятки фотографів, що не розуміються на зйомках, і вибухотехніків, що не розуміються на вибухах. І всі вони заздрять.
В целом, постановка часто используется фотографами. К примеру, солдат просят попозировать с оружием и даже пострелять. К этому все относятся с пониманием, ведь никто не выдает такие фотографии за документальные.
...
Вообще, пиарщик минобороны сделал хорошую работу и отличные постановочные кадры. Единственная претензия - не надо врать, даже как бы случайно.
Развели турусы на колесах.
По тем "фоткам" ежу видно, что красивые "рисунки", не более.
И чего из за этого какой то скандал устраивать ?
Тільки тому, що Ю.Бутусов розпіарив "шедевр",
а автор почав бити себе в груди і казати, що усе - справжнє-справжнісіньке.Мне кажется, что такие фото достойны, чтобы тиражировать на весь мир. Давайте вместе сделаем это фото знаменитым.
В іншому випадку - хто б мав до нього претензії? На профессіонала він не замахується, публікуй собі у ФБ особисту творчість та й годі.
Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
![]() |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
![]() |
Bookmarks