Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 1 з 24 1234567891011 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 469, показано з 1 по 20.

Тема: І що ви там знайшли, у тій Європі?

Дописів
    8 505

Типово І що ви там знайшли, у тій Європі?

Шановне панство, на днях трапилася мені стаття, яка заставила мене замислитись.
    "О Российской Федерации украинцам пора забывать даже в Google"
    http://112.ua/mnenie/o-rossiyskoy-fe...le-283459.html

І подумалося мені, що... Дійсно, ми хочемо відірватися від так званих "братів" і водночас постійно цікавимося, що там у них? Щось їм доказуємо.... А навіщо нам це потрібно? На що ми витрачаємо час?

Може краще намагатися більше дізнатися про життя, до якого ми прагнемо і за що загинули Герої Небесної Сотні?

У цій темі я пропоную розміщувати неординарні новини з життя європейців. Як і ми, вони теж мають якісь проблеми... Які?... І як вони їх вирішують? Чи все там так, як ми собі уявляємо? Що вони думають про нас, як ставляться до нас і як поводяться між собою?... Наші власні спостереження, досвід, тощо...

Чи не буде це найкращим протистоянням рос.пропаганді й настирним "братерським" обіймам?
    Востаннє редагував Angelinn: 10.01.2016 о 13:41

Перший в історії США ʼʼухилянтʼʼ,
    військовий медик Desmond Doss, у битві за Окінаву, 1945, виніс з поля бою 75 поранених солдатів.

Дописів
    8 505

Типово

У Нідерландах, починаючи з жовтня минулого року, пройшла серия крадіжок... старих сирів.
    Фермери запевняють, що працюють професіонали: ,,Вони прокалують шини фермерських авто, гасять вуличне світло поруч і не залишають відбитків пальців. Вони точно знають, що їм потрібно. Це професіонали.''

У загальній кількості вкрадено 8500 кілограмів сиру на суму 90000 євро.

Фермери здогадуються, що вкрадений сир везуть до Росії - росіяни люблять голландські сири: у 2013 році імпорт сиру складав 233 млн.євро.
    У 2014 році ця країна проголосила бойкот європейських товарів.

http://www.ad.nl/ad/nl/34821/Riviere...e-boeren.dhtml

військовий медик Desmond Doss, у битві за Окінаву, 1945, виніс з поля бою 75 поранених солдатів.

Дописів
    39 400

Типово

з новин, в кількох містах були напади на жінок- сплановано, безумовно.

якщо спостерігати за послідовністю, другим кроком праві вийшли з акцією протесту.

праві, на створеному приводі, просуваються у владу.

не таємниця, праві кормляться з корита Кремля і, якщо йдеться про глобальний план: Сірія, біженці з Сіріі, біженці одномоменто нападають на жінок = соціальний протест= праві акумулють на собі першу роль, діюча незворотлива влада влазе в підсунуте гібридне лайно за стандартною процедурою замість того, щоб запропонувати свій іншій план і тим самим збити сценарій, якій втілюється через правих.
    1.
    Шеф городской полиции Вольфганг Альберс заявил, что полиция столкнулась с новым видом преступлений, и отверг критику действий его подчиненных в новогоднюю ночь.
    Похожие нападения были совершены в Гамбурге и Штутгарте, но в меньших масштабах.

2.
    В Кельне полиция разогнала акцию протеста движения PEGIDA, выступающего против исламизации Европы. Митинг последовал за серией нападений на женщин в канун Нового года, в которых подозревают мигрантов

Подробнее на РБК:
    http://www.rbc.ru/politics/09/01/201...79477f5a65d318
    3. Движение PEGIDA: с российскими флагами - против ислама и Меркель
    Путин среди PEGIDA особенно популярен. Бахман выступал на митинге в футболке с его изображением. На демонстрациях движения звучат речевки: «Меркель - в Сибирь, Путина - в Берлин» или «Путин, помоги нам!»

Оригинал новости ИноТВ:
    https://russian.rt.com/inotv/2015-11...jskimi-flagami
    нічо так масштаб замаху у "братіков".

Дописів
    8 505

Типово

зараз вже не можу знайти - десь на початку 2014 у різних коментах частенько "лунало": скоро у Европьі будут свои проблемьі

може статись, що одного дня ми дізнаємося про новий "План "Барбаросса""...

Дописів
    8 505

Типово

В вопросе отношения к России и политики санкций против нее страны Евросоюза можно условно разделить на четыре группы:
    - те, кто неохотно выполняют санкции,
    - страны, которые поддерживают санкции, но с радостью бы их отменили,
    - те страны, которые поддерживают санкции, но не участвуют в обсуждении российской агрессии против Украины
    - те, кто принимает активное участие в политике давления на Россию за антиукраинскую войну и требуют его усиления.

Дописів
    8 505

Типово

В Нидерландах провели опрос по Украине.

Каждый четвертый житель королевства Нидерланды, скорее всего, проголосует против ратификации Соглашения об ассоциации Украины с Европейским союзом.
    Об этом свидетельствуют результаты опроса, проведенного национальным общественным каналом EenVandaag, сообщает NRC.nl.
    Данные опроса показали, что 50% респондентов "уверены, что ратификацию документа отклонят".
    В то же время более половины респондентов заявили, что обязательно придут проголосовать на референдуме.

EenVandaag. Такой видят Украину голландцы. Заголовок: "В Украине сейчас спокойно?"

Напомним, министр иностранных дел Нидерландов Бен Куртис сделал заявление относительно Соглашения об ассоциации Украины с ЕС.
    Обратим внимание, что все страны Евросоюза ратифицировали соглашение об ассоциации с Украиной.
    Референдум, на который будет вынесен вопрос о ратификации Соглашения об ассоциации между Украиной и ЕС, состоится в Голландии 6 апреля.

Звідки Ви
    Здешний
    Дописів
    39 021

Типово

Смерть Європі пророкують вже досить довгий час, згадати хоча б Шпенглера, не кажучи вже про російських "пророків" та "аналітиків" А Європа чогось ніяк не вмирає!
    Я бесконечно уважаю чудовищный выбор моего народа (М.Жванецкий)

Дописів
    8 505

Типово

Цитата Допис від Абориген Переглянути допис
    Смерть Європі пророкують вже досить довгий час, згадати хоча б Шпенглера, не кажучи вже про російських "пророків" та "аналітиків" А Європа чогось ніяк не вмирає!
    думаю, що стареньку Європу врятовують мудрість і доброта (страшна сила!)), та й НАТО допоможе, єслі шо..)

Звідки Ви
    Здешний
    Дописів
    39 021

Типово

Цитата Допис від Angelinn Переглянути допис
    думаю, що стареньку Європу врятовують мудрість і доброта (страшна сила!)), та й НАТО допоможе, єслі шо..)
    А я думаю, Європу рятує здатність робити правильні висновки з подій - хоча б те, що європейці вирішили значно зменшити свою залежність від рос. газу - і газпром затріщав. От і мені хотілося б щоб ми не були якоюсь поганою копією росії - а якраз цього росія і добивається, а були б нормальною країною, здатною мінятися у відповідності до зміни обставин.

Дописів
    8 505

Типово

А я думаю, Європу рятує здатність робити правильні висновки з подій - хоча б те, що європейці вирішили значно зменшити свою залежність від рос. газу - і газпром затріщав. От і мені хотілося б щоб ми не були якоюсь поганою копією росії - а якраз цього росія і добивається, а були б нормальною країною, здатною мінятися у відповідності до зміни обставин.
    так... і я цього бажаю Україні й українцям
    як європейці вирішують усе... спокійно... дипломатично... без зайвого галасу...
    як вони ставляться один до одного... теж спокійно.. з посмішкою...
    як вони уміють слухати і чути один одного...неприпустимо когось повчати, хапати за грудки... "я начальник, тьі дурак" - ні в якому разі!!!!!!
    які вони привітні до незнайомих людей...
    як вони ставляться до тварин... до навколишнього середовища...
    і як же багато нам ще вчитися!! і треба починати вчити цьому ще у дитячому садочку
    і бути готовими до європейських штрафів)), тому що будь яка провина карається спокійно...штрафом... і це теж змалечку.. не грошима, звісно, а якоюсь роботою
    Востаннє редагував Angelinn: 10.01.2016 о 17:42

Дописів
    7 965

Типово

Мигранты из стран Ближнего Востока подожгли рождественскую ель в центре Брюсселя. Их действия были сняты видеорегистратором припаркованной напротив елки машины.
    На видеоряде видно, как группа молодых людей с прикрытыми лицами закидывают главный символ Рождества и Нового года предметами, после чего слышится хлопок, и ель охватывает пламя. Под крики "Аллах Акбар" они скрываются с места преступления.
    Поджог был совершен 9 января и полиция уже заявила, что приступила к поиску вандалов. В первую очередь, под подозрение попали беженцы, которые уже "отметились" в целом ряде противоправных действий.
    У каждого своя рифма на слово "звезда"

Дописів
    39 400

Типово

Цитата Допис від О.Буриданов Переглянути допис
    Мигранты из стран Ближнего Востока подожгли рождественскую ель в центре Брюсселя. Их действия были сняты видеорегистратором припаркованной напротив елки машины.

На видеоряде видео, как группа молодых людей с прикрытыми лицами закидывают главный символ Рождества и Нового года предметами, после чего слышится хлопок, и ель охватывает пламя. Под крики "Аллах Акбар" они скрываются с места преступления.
    Поджог был совершен 9 января и полиция уже заявила, что приступила к поиску вандалов. В первую очередь, под подозрение попали беженцы, которые уже "отметились" в целом ряде противоправных действий.
    цікавіо, яка кінцева мета за цим.

Дописів
    7 965

Типово

Цитата Допис від Rоlа Переглянути допис
    Подмять под себя, запугать.
    С Израилем не получается - пытаются задавить бледную старушку...
    У каждого своя рифма на слово "звезда"

Звідки Ви
    Здешний
    Дописів
    39 021

Типово

Гоняли,гоняли евреев и только натренировали их. С европейцами тоже так будет - законы жизни неумолимы.

Дописів
    39 400

Типово

для чого? що отримають при досягненні мети?

Звідки Ви
    Здешний
    Дописів
    39 021

Типово

для чого? що отримають при досягненні мети?
    Над тим вони не задумуються, головне - процес!

Дописів
    22 011

Типово

взбудоражить еврограждан до состояния судов линча и массовых боданий с властями, так что бы странам Европы было не до Сирии с Украиной и ... + еще и Косово под боком 5й месяц бунтует в себе между собой.

ИМХО, беженцам такие "терракты" нах не надо, как и всяким ИГилам ...

Дописів
    8 505

Типово

У Нідерландів така практика:
    чи то навмисне, чи ні, але вони не дають біженцям ілюзії "ми вдома" - місяць-два в одному таборі, тільки-но перезнайомилися, здружилися, а вже везуть у різних автобусах у різні кемпінги.
    Діточок шкода.. тільки-но знайшли друзів і знову втрати, сльози, але ж для безпеки у країні так краще.

Дописів
    39 400

Типово

Над тим вони не задумуються, головне - процес!
    не про виконком мова, якщо я вас правильно зрозуміла, а про генпланістів та сценарістів. це ж та сама гібридна і рейки, на які хочуть поставити Європу. схоже, своїх рейок на цю стуацію у ЄС поки що немає.

Дописів
    2 716

Типово

Цель пуйла очевидна-развал (попытка) евросоюза и нато.Доп плюшки (или основные)-Крым-Украина .
    Пуйло допрыгается.Или ужЕ .

Сторінка 1 з 24 1234567891011 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті