Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 1 з 2 12 ОстанняОстання
Всього знайдено 22, показано з 1 по 20.

Тема: Пишу статьи, вяжу, вышиваю, продаю в интернете одежду, имею педагогическое образование.

Звідки Ви
    Дніпропетровськ-Кривий Ріг
    Дописів
    290

Типово Пишу статьи, вяжу, вышиваю, продаю в интернете одежду, имею педагогическое образование.

Добрый день)))

Работаю над тем, чтоб моя работа была женской. В прошлом зарабатывала много, работая в продажах. Сейчас тоже продаю одежку, думаю о том, чтоб продавать то, что вяжу, пока делаю это для себя и своих друзей)

Сейчас днями вышиваю вышиванки, вяжу сарафанчики-пинеточки для деточек, болерошки и юбочки для себя, и шляпки и прочее-прочее для себя и друзей))

Хотелось бы себя попробовать и в педагогике, но не в школе...мне нравится общаться с детками, у них чистый и правильный взгляд на мир, можно б было попробовать себя в роли няни, пока все детки, с которыми я общалась, в меня влюблялись)) Ну знаете, .эта их детская любоффф))) (Няней уже работаю несколько часов в день, но вдруг еще что интересного найту, или меня найдут те, с кем нам будет по пути - творить вместе)))

Одно желание, хочу не полный рабочий день, а еще лучше удаленную работу, работу на природе)) Люблю общаться...

Вообщем, наверное мое объявление немного странное, но когда-то именно так я заполучила работу в своем родном городе (Кривом Роге) и общалась с учителями, не будучи учителем (я по профессии должна была быть учителем географии), и продавая им учебную литературу) Но живу сейчас в другом городе...хочу здесь приносить пользу окружающим)))
    Востаннє редагував Natalya911: 20.07.2013 о 08:59

Звідки Ви
    Дописів
    290

Типово

Моя страничка группы вконтакте, где есть все, что мне нравиться в этой жизни - листайте стенку))) http://vk.com/ledivicher

Звідки Ви
    Дописів
    290

Типово

Кстате, вот последняя моя вышивка)))Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  984073_515801115134965_1205490874_n.jpg
Переглядів: 59
Розмір:  42,0 КБ
ID:	1147278

Звідки Ви
    Дописів
    290

Типово

И мое последнее увлечение - шапочки))) Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  4n3cCZxN54o.jpg
Переглядів: 51
Розмір:  130,0 КБ
ID:	1171745Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  DSC_2626.jpg
Переглядів: 50
Розмір:  97,8 КБ
ID:	1171746

Звідки Ви
    Дописів
    290

Типово

Еще одна шапочка) И по этим же мотивам другие вещички))

Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  4XtRn4UGknI.jpg
Переглядів: 38
Розмір:  47,6 КБ
ID:	1185853
Назва:  BI9jNnODsXM.jpg
Переглядів: 26
Розмір:  121,6 КБ
ID:	1185854
Назва:  IMG_0235.jpg
Переглядів: 21
Розмір:  80,5 КБ
ID:	1185855

Дописів
    149

Типово

Может Вам будет интересно. Есть такой проект "Сяйво" http://vk.com/syayvo наш днепропетровский. Там много творческих людей. Можно провести мастеркласс по хендмейду, побыть волонтером в детском садике. Моя жена там обучала вышивке атласными лентами. А сейчас едем на "Сказочный город", тоже подобный проект, только более масштабный и в Крыму.

Дописів
    149

Типово

Там кстати и свои работы можно продавать.

Звідки Ви
    Polska, Biała Podlaska
    Дописів
    1 855

Типово

А у Вас есть телефон?

Звідки Ви
    Дописів
    290

Типово

Цитата Допис від Vovo Переглянути допис
    Может Вам будет интересно. Есть такой проект "Сяйво" http://vk.com/syayvo наш днепропетровский. Там много творческих людей. Можно провести мастеркласс по хендмейду, побыть волонтером в детском садике. Моя жена там обучала вышивке атласными лентами. А сейчас едем на "Сказочный город", тоже подобный проект, только более масштабный и в Крыму.
    мне кажеться, я самоучка, и не готова еще к таким масштабам))) Ну может просто погулять, посмотреть)))

Звідки Ви
    Дописів
    290

Типово

Если вы про меня, то да, есть) 0969576748

Пока что у меня есть работка почти каждый день с детками - работаю нянечкой, как правило с 15 и до... Мне оооочень нравиться, но ищу еще разных идей для проявления своего творчества, чтоб заниматься 100% тем, что мне нравиться, а не тем, что срочно нужна работа, и мне все равно, что это будет)))

Звідки Ви
    Дописів
    290

Типово

С недавних пишу свои мысли накопившиеся за день в своей группе-блоге)) Вот сегодня очень как-то ностальгично вспоминала свою работу в родном городе...:

Мене попросили попрацювати над інтернет-магазином людей, в яких я нянчу малих))) У них інет-магазин іграшок, і з тих же видавництв, що і в моєму Оксфорді. Моєму любому Оксфорді - це магазин учбової літератури в Кривому Розі, в якому я мала честь працювати. І хоч тепер я в Дніпрі, і наші плани по суспільній роботі не зійшлись, я мабуть завжди їх любитиму! Там були найкращі люди, з якими мені було добре)))) Я дуже щаслива була там працювати))) Бажаю вам всім такого задоволення від атмосфери і роботи, де б ви не працювали)))
    9. Пошук свого призначення.
    І що ж тоді моє? Керувати і організовувати, чи кайфувати від магазину учбової літератури, який мене постійно притягує до себе, але зараз я не можу, і мабуть вже ніколи не повернусь назад((( Створити свій - це купа енергії...мабуть цей магазин дав мені приклад, яких людей треба шукати для того, щоб потім кайфувати від самого процесу, а не лише від рубаної капусти, яку отримуєш за працю) Я тих грошей навіть про них не думала, працюючи там, мені в кайф було спілкування з учителями, не лише про літературу, а взагалі...про життя, про дітей, про ідеї... І там я сама собі організовувала свій робочий день, і придумувала більш досконалу і ефективну систему продаж...отакі от думки...

Інсайд: навіть якщо говорити про продажі, про те, щоб продавати щось, треба знати що, і правду кажуть, треба, щоб очі палали...щоб ти горів цією ідеєю...отам я горіла...і зараз не можу зупинитись, щоб це не писати. Але, щоб все це працювало, треба багато сил, і моральних, і матеріальних докласти. А я б не хотіла зараз це все вкладати в фінансовий таки проект....хочеться більше в родину...хоча, кажуть, що якщо в проекті є душа, він не може не приносити користь і вдячність... Дякую велике Оксфорду, навіть якщо я одна з нього пішла така вдячна і задоволена тим, що там працювала. Я дуже сумую, але не можу їм дати те, що вони від мене очікують зараз((( На жаль, чи на щастя, сім"я в мене в приоритеті)

Звідки Ви
    Дописів
    290

Типово

На выходных мы с подругой, любители по философствовать проводили над собой что-то типа медитации по выявлению того, к чему у нас призвание. Я поняла, что мне больше всего нравится организовывать, что-то искать, находить, придумывать как все между собой соединить...может именно это мне так нравилось в магазине учебной литературы, я делала там все сама, придумывала план действий, директор только собирал денюжку и отдавал процент)))

Я от процесса организации и правда получаю кайф, но тоже вопрос - не целый рабочий день, вымотав себя за день на следующий уже ничего не захочется... вот такие мысли)

Звідки Ви
    Дописів
    290

Типово

Еще такая идея появилась, я б с удовольствием помогала по дому женщине, которая счастлива в браке, и которой можно не только помочь, но и поучиться женской мудрости... делала бы это за символическую плату, если вообще не бесплатно - очень бы хотелось учиться у тех, кто может чему-то научить.

В будущем хочу открыть свою женскую школу в Днепропетровске, хочется, чтоб это не был супер-коммерческий проект, хочется, чтоб женщины-девушки объединялись в одном каком-то месте и обучались женским наукам))) просто общались, делились мыслями и помогали друг другу в решении различных житейских ситуаций. Но для этого нужен опыт, вот хотелось бы найти себе наставницу, у которой я бы сама могла чему-то научиться, и ей в благодарность чем-то помочь по дому. Такое себе - совместное творчество и помощь одновременно))))

Звідки Ви
    Дописів
    290

Типово

По поводу моих ошибок и опечаток, на которые мне иногда указывают)

Далі українською, тут в мене менше проблем, хоча...і тут є, дуже люблю свій особистий розмовний стиль викладу думок) Так, я вчилась в пед вузі, вивчала географії, хоча з того вивчення і універу більш за все запам"ятались походи в Крим і Карпати, деякі уроки, особливо в 6 класі, які я викладала дітям. Але, чим більше я вивчала те, що мала викладати в школі, тим більше ставало бажать, ніколи не викладати в школі, і взагалі, коли будуть свої діти, ніколи в сучасну загальноосвітню школу їм не пропонувати. Надто багато бюрократії, за ті гроші, що пропонують вчителям і правда одне бажання - швидше відсидіти потрібні години, часом, зайнятись чимсь своїм, а не вчити дитину. Те, що пропонується вивчити - та база, яку необхідно вивчити - я не розумію навіщо так загружати дітей? Чому не зорієнтуватись у тому, що дитині дається, і не займатись з нею саме тими науками, а інші - інші прийдуть з часом, або давати їх їй поверхньо. Я дуже люблю писати, люблю читати, але переважно психологічну і філософську літературу. Ненавидю виправляти свої помилки, бо тоді доводиться концентруватись на неправильних буквах, а не на змісті того, що хотілось сказати - може в цьому мій мінус. Якщо помилки в російській мові, то сорі - поки потивації, чому я б хотіла її вивчити досконало - не знайшла, надто різноманітне в мене поле діяльності, щоб над цим насилувати себе працювати.

Я не ображаюсь, просто пояснюю свою думку і точку зору))) Українську люблю, люблю писати нею, говорити нею, вивчати всі її акценти, слухати і читати українською. Тут мене пре і кайфує. Але теж, надмірне слухання Океан Ельзи і особливо мови Кузьми Скрябіна дають своє, є слова, які я навмисне пишу так, як мені хочеться, а не тому, що так треба...

Часом мене звинувачують у націоналізмі, бо пишу українською...раніше думала, це пафосно казати - бо я її більш за всі знаю, зараз зрозуміла, що так воно і є...я не вчила російської в школі, лише книжки, які читались...але я не люблю російські книжки, хоча свого часу перелопатила не дуже й так мало класичної літератури...зараз більше слухаю аудіокниги, і лекції по різним філософським темам)

Але читати і писати намагаюсь українською більше, ніж російською, знову ж, тепер я розумію, що не в патріотизмі чи фанатизмі тут справа - українською я роблю набагато менше помилок)) Тому, як вам хочеться зрозуміти рівень моєї мовної грамоти, буду для вас писати тою мовою, якою легше. Вірю, тут теж, мабуть є помилки, я не люблю перечитувати, бо думок купа, ідей, що б ще написати - теж, часу перевіряти поки немає) Можливо колись, мені захочеться на основі всього сказаного видати книжку, тоді я сидітиму виправлятиму, і взагалі звернуся до коректора і філолога...зараз мені це не принципово)))

І дуже приємно, якщо є люди, які відчують світлість і доброту моїх намірів в усьому цьому писанні)))

Дякую за увагу)))

Почетный форумчанин
    Остроумие года 2007, 2008, 2010
    Рекламист года 2008
    Подпись года 2009, 2012
    Циник года 2012, 2013
    Звідки Ви
    Киев, эт. 6, 25 кв.
    Дописів
    61 966

Типово

Цитата Допис від Natalya911 Переглянути допис
    В прошлом зарабатывала много
    Цитата Допис від Natalya911 Переглянути допис
    И мое последнее увлечение - шапочки)))
    будь это увлечение фапофки, снова бы много зарабатывали.

Звідки Ви
    Дописів
    290

Типово

Цитата Допис від 1960 Переглянути допис
    будь это увлечение фапофки, снова бы много зарабатывали.
    Это не моя цель))) моя цель наслаждаться тем, что делаю, и больше отдыхать, чем быть привязанной к месту работы))) У меня муж зарабатывает основную часть)))) Я так, на карманные расходы)))

Почетный форумчанин
    Остроумие года 2007, 2008, 2010
    Рекламист года 2008
    Подпись года 2009, 2012
    Циник года 2012, 2013
    Звідки Ви
    Киев, эт. 6, 25 кв.
    Дописів
    61 966

Типово

будь я Шекспиром, я бы оценил это драматический вход супруга. но про фапофки Вы знаете, и суммарно отстреляли 13 смайликов. = и это не только радостно. это многообещающе. потому-что не в спальне а на форуме.

Звідки Ви
    Дописів
    290

Типово

Цитата Допис від 1960 Переглянути допис
    будь я Шекспиром, я бы оценил это драматический вход супруга. но про фапофки Вы знаете, и суммарно отстреляли 13 смайликов. = и это не только радостно. это многообещающе. потому-что не в спальне а на форуме.
    ???

Звідки Ви
    Polska, Biała Podlaska
    Дописів
    1 855

Типово

Просто все , что вы пишете вообще сложно втиснуть в рамки человека ищущего работу.
    То вы пишете, что Вам нужен свой бизнес,
    то удаленную работу.
    Насколько я поняла, работать на дядю от сюда и до обеда, ваша тонкая натура не сможет.
    Остаются Фапофки.

Звідки Ви
    Дописів
    290

Типово

Цитата Допис від Yasam Переглянути допис
    Просто все , что вы пишете вообще сложно втиснуть в рамки человека ищущего работу.
    То вы пишете, что Вам нужен свой бизнес,
    то удаленную работу.
    Насколько я поняла, работать на дядю от сюда и до обеда, ваша тонкая натура не сможет.
    Остаются Фапофки.
    хто?

Сторінка 1 з 2 12 ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті