deleted
Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
deleted
I'm not here, this isn't happening
Нічого з цих ще не дививсь. Хочу Thank you for smoking.
John Doe, я про них нічого не знаю. Thank You For Smoking - друзі радили, та трейлера хоч бачив. Іствуда американці в літаку покажуть, або на DVD спіймаю - в кіно не так часто є можливість ходити, щоб вибирати його.
Джуді Денч треба було всі призи давати того року за "Місіс Гендерсон презентує". У цьому дадуть Пенелопі за роль у фільмі елітного елітарного неамериканського Альмодовара.
Off: учора подививсь "Наліт" (Heist) вашого улюбленого кліпмейкера. Не вражений.
Не пoмічaю, aле я й не спoстерігaю. Якoгo зрaзку культ - як Napoleon Dynamite чи як Startrek?Допис від John Doe
Її не зa aктoрську мaйстерність цінять.Пенелопа - ужасная актриса. То есть не актриса она вовсе.
Вибaчте, перепутaв. Ні, не дививсь. A на голову выше подобных фильмов - oксюмoрoн.Мамет не клипмейкер, а драматург и сценарист. "Почтальон звонит дважды" смотрели?
А "Heist" - да, его самый слабый фильм. Тем не менее, он на голову выше подобных фильмов от мэйджоров, так сказать. Возьмите хотя бы одни диалоги.
Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
![]() |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
![]() |
Bookmarks