Самий раз буде плавно перейти від вчорашніх корпоративів до новорічного загулу. Зустрічаємося у центрі на ЄБ. Думаю, збиратися можна буде вже в 16-00 -- 17-00. Там визначимося де і шо. Давно нікого не бачив. Бухаємо?
Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
|
Самий раз буде плавно перейти від вчорашніх корпоративів до новорічного загулу. Зустрічаємося у центрі на ЄБ. Думаю, збиратися можна буде вже в 16-00 -- 17-00. Там визначимося де і шо. Давно нікого не бачив. Бухаємо?
На бульваре: Каки-Таки... то есть Таки-Маки , которые в Европе. В той же Европе какой-то пивной ресторан, ну и Яффо, само собой.
А я в пятницу работаю...халепа, аднака
Пивной ресторан называется Пивный Друзяка - или тип таво. В него на Купонаторе продают скидки 50% за одну гривну . Можно не только напицца, но и сэкономить)).
А в Яффо есть курящий и некурящий залы.... и сказочной уютности диванчики)))
И даже Каки-Всяки позволяют слегка поглазеть сверху вниз на окружающих)))
Эх, я бы с удовольствием. Но занят - помогаю самизнаетекому*
Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks