Улитка хочет залезть на дерево высотой 9м. За сколько полных суток и часов она на него залезет, если свой путь она начинает ровно в 7:00 ползет 8 часов проползая за это время 4м, потом ложась спать до утра она сползает на 2м.
Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Улитка хочет залезть на дерево высотой 9м. За сколько полных суток и часов она на него залезет, если свой путь она начинает ровно в 7:00 ползет 8 часов проползая за это время 4м, потом ложась спать до утра она сползает на 2м.
Це до люб'язного Дакоти
...и поэтому — империализм должен быть разрушен (...ceterum censeo Imperialismus esse delendam)
1 сутки и 8 часов
Счастье заключается не во всяком удовольствии, а только в честном и благородном.
Ні, Sascha1965 усе правильно розписав.
Але я просто вимушений сказати, що все це низький наклеп на равликів. Якщо їм справді кудись потрібно, вони метр за 2 хвилини легко пробіжать, а не будуть розтягувати на дві години.![]()
Будь-яка імперія – це зло.
Залишаю за собою повне моральне право не відповідати на відверто тупі та провокаційні питання.
Решение Sascha1965 полностью совпадает с моим, НО... Учительница, которая задала эту задачу в 3ем классе дочери подруги дает ответ 4 суток и 2 часа... Никакие аргументы, что ее решение неверно не помогают... Вот вам компетентность учителей, которые учат наших детей...
Відповідь вчительки формально теж правильна - через 4 доби та 2 години равлик знову буде на відмітці 9 метрів. Вона виходила з того, що через 4 доби (тобто на ранок п’ятої) равлик буде на 8 метрах.
Але вчителька просто проґавила той момент, коли равлик там побував вперше (заповзаючи нагору на четверту добу), та вдруге (сповзаючи вночі з четвертої на п’яту донизу)
Вона формально підрахувала, що за рівну добу равлик переміщується в результаті на 2 метри. Забувши, що відстань та переміщення - різні величини. Або не знаючи цього...
Мда... Скажите учительнице что она дура...Учительница, которая задала эту задачу в 3ем классе дочери подруги дает ответ 4 суток и 2 часа...
...упертаяНикакие аргументы, что ее решение неверно не помогают...
Ибо если они не ведется на наглядный пример приведеный Sascha1965 то она тупее третьекласника. Ибо детям когда показываеш напальцах они все поинмают.
Наступит день и я скажу все, что я думаю по этому поводу. (С)
Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
![]() |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
![]() |
Bookmarks