Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Здесь начинается ад Днепропетровска., хотя это не далеко от центра по Донецким меркам. Ну пусть будет не село МЕВ погордится, сделаю одолжение.
![]()
ребята! вот гляньте какой дворец культуры в даунецке!
1) http://s4.images.drive2.ru/user.blog...5044-large.jpg
2) http://s4.images.drive2.ru/user.blog...5029-large.jpg
интересное путешествие по даунбассу, очень познавательно: http://newzz.in.ua/ukrain/1148856646...-gorlovka.html
В центре Донецка более трех лет стоят руины бесхозного сгоревшего здания, ставшего притоном для асоциальных личностей
http://www.62.ua/article/201360
![]()
дк ильича отдыхает))
Свобода определяется длиной цепи
еще про даунецк
гигантская руина больницы
Самый старый ДК Донецка превратили в "руины Херсонеса"
![]()
Центр Днепропетровска, идем далее 90% выглядят вот так. Матерь Божья как можно было так все запустить в центре?
![]()
Востаннє редагував turkul: 07.11.2012 о 22:56
центр даунецка
а это вид с высоты, даунецк сегодня
![]()
Хм, фото Днепра уже идут за Донецк. Инетресно, ведь это у вас такие виды привычное дело?
Кстати да, спориьь не буду окраины Донецка и центр Днепра плохенькие.
Днепропетровская область 3 в стране по кол-ву наркозависимых.
После Одесской и Луганской обл.![]()
а Донецкая на 4ом(((
Первое место в рейтинге Forbes.ua занял Мост-сити центр в Днепропетровске со средним посещением 60 000 человек в день. Киевский Dream Town оказался вторым (50 000 человек), ТРЦ Караван замыкает тройку (40 тыс.).
Это к чему?
АТБ вобще по-моему может их переплюнуть вместе взятыми.![]()
Израильский отсос.
Девушки с МИСС ДОНБАСС, последняя из Днепропетровска
![]()
50 лет минимум понадобится чтобы воплотить в жизнь хотя бы треть того, что ты запостил.
К чему тогда эти преждевременные разговоры? Тем более что масса проектов весьма унылые и для Донецка слишком дешевы и примитивны.
Вот проект застройки квартала где живу я. Причем если у вас все намецается в центре, то это не совсем центральная часть.
Но этого не будет при моей жизни, хотя некоторые здания там есть уже...но в целом такого не будет.
![]()
Востаннє редагував turkul: 08.11.2012 о 14:21
1. Розуміння архітектури для тебе "хрєнь", бо ти на ній знаєшся, як я на виробництві ядерних боєголовок - називається "так, чув краєм вуха"... Коли далека від архітектури людина починає повчати архітектора, це виглядає мінімум смішно... Щодо окраїн: у вас навіть в центрі такої архітектури практично немає, що ж говорити про окраїни...
2. Совдепія вмерла 21 рік тому, пора б уже жити в ногу з часом. Обкомовський дім - понтовий кітч з примітивними карнизами по краю даху. Навіть "монстр на Грушевського" в Києві (схожа за сталем будівля) - і то краще продумана в плані архітектури... Ну для провінції і Обкомовський - "шедевр"...
3. Помріяти - це те, що ти тут усім намагаєшся втуляти...
4.. Казка про малинові піджаки і золоті ланцюги на шиї... Запам'ятай: дорога архітектура - необов'язково "а-ля класика з канделябрами і стразами" - це більше тупі понти... Дорога архітектура - це Заха Хадід, Норман Фостер, Тадао Андо... Те, що ти видаєш тут за "дорогу архітектуру" - типовий провінційний рагулізм (якщо ти доріс до розуміння того, що поняття "рагуль" - не національне, а ментальне)...
5. "Авторитетна" заява...
6. Універ я навів у якості зовнішнього вигляду: там теж фасад цілком скляний, на алюмінієвому каркасі (а сайдинг - це трохи з іншої опери).
Те, що у вас будують, називається "подвійний фасад" - обидві оболонки зі скла на тому ж металевому каркасі, при чому внутрішній фасад кріпиться до конструктивного з/б каркасу будівлі і не є конструктивним елементом, всі навантаження ідуть на з/б каркас... Так що про "стіни" зі скла - дуже неграмотне твердження...
7. Я тобі вже казав, чому мені не подобається дешевий кітч. В цьому плані навіть наш "Летуаль" має куди якіснішу архітектуру...
8. Ноу комментс...![]()
Понти, бо аж "надто гламурно" при відсутності повного спектру послуг для ТРЦ. Те, що ти показав - в основному в центральній частині (аналоги нашого Пасажу і Європи), а наші Дафі, Караван, Апполо знаходяться на житлових масивах, далеко від центру. Там понти не потрібні. А от якісні послуги - так, чого в них якраз і не бракує. Свою функцію вони виконують бездоганно.
Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
![]() |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
![]() |
Bookmarks