Если купить в приложении Авиаса газ, то я потом заправляю сколько мне надо, а на кассе просто спишут количество заправленного? Не будет так, что нужно какое-то точное количество литров говорить?
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Если купить в приложении Авиаса газ, то я потом заправляю сколько мне надо, а на кассе просто спишут количество заправленного? Не будет так, что нужно какое-то точное количество литров говорить?
В приложении выбирать заправиться, заправка/номер колонки/до полного? И можно на кассу не идти даже?
Хвилин 40 тому протестував. Купив 50 літрів прямо коло колонки (але можна було і раніше придбати), потім кнопка заправити, вибрав колонку і пішло заправляти одразу. В мене все не влізло, лишилось на потім. Дуже зручно, можна й з авто не виходити. Ще й дешевше - 19.87, на колонці 20,37 ціна.
ДОСТАВКА КВІТІВ, ФРУКТОВИХ КОШИКІВ, ПОДАРУНКІВ - Дніпро, Україна, Світ
There are three kinds of lies: lies, damned lies, and statistics (c)
Вчора проїхав в сторону Нікополя, газ є скрізь на авіс, не тільки цінник на стелі, а фактично стояли авто коло бочки. Це добре.
На західній газа ніде немає. Раптово знайшов на якийсь дідпарканці. 26грн. Що там залили, скільки, одному богу відомо. Альтернатива бензин по 42.
И не жаль память стёртую...
Авиас подтянул газ до 22 грн за литр
Даже,если у них будет 25,как у всех остальных пи...ов,то принципиально буду заправляться у них.Раньше лет десять заравлялся в 99% на брсм.А как толлько война,так они одни их первых подняли цену,отменили скидки(причем девочка на кассе честно сказала на требование пробить скидку,что скидка пробъется,но она получит по "шапке").И вели себя,как твари по отношению к людям.Типа очередь.Не нравится-вали.Это враги.Это надо помнить.
Крайслер 300с на свадьбу белого и эксклюзивного черно-белого цветов
Чистка,ремонт кондиционеров т.063-796-00-20,097-540-07-00
Так сейчас даже на Востоке снизили почти до Авиасовских цен, а на БРСМ 25,99
л - логика
если бы не был дауном, я бы тебе рассказал(с) Smith
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks