| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
зачем хамить если можно сразу в нос?
Да вообще не ясно, зачем Куличенко в мэры опять идет? Неужели не надоело еще? Как бы он не управлял городом, хорошо или плохо, в любом случае это сложная работа - в первую очередь морально. По Ивану Ивановичу видно, даже внешне, что он уже устал и...не подберу русского слова... "виснажився". Зачем ему еще один срок?
Я проголосую за УМ!
Задолбал уже этот пожилой Куличенко!
Всі зрадили місце, один Святослав має сили виступити проти дибілоїдів ....Святослав НАШ МЕР!!! В це вирять з кожним днем все більше та більше городян!!!
Опа, Денисенка к Олейнику приписали. ГРАД такую рассылку сделал:
Коментар координатора ГРАДу Станіслава Білодіденка
з приводу повідомлень радіо “Свобода”
про підтримку ГРАДом партії “Україна майбутнього”
«Співпраця ГРАДу зі Святославом Олійником та його партією “Україна майбутнього” стала абсолютно неможливою після голосування пана Олійника за продовження базування Чорноморського флоту Росії в Севастополі. Це антиконституційне, антиукраїнське рішення, яке підриває основи нашої національної безпеки та державності. Всі, хто голосував за нього, зрадили національним інтересам України. Останні голосування у парламенті, на жаль, засвідчують повну солідарність депутата Олійника з курсом Партії регіонів. Добрі стосунки ГРАДу та Олійника в минулому спиралися на спільну підтримку саме українських цінностей і можуть бути відновлені лише після публічного визнання ним своїх помилок та вчинення конкретних дій на захист України від режиму Януковича».
зачем хамить если можно сразу в нос?
Не схоже, щоби Олійник відмовився від парламентської. Ось його інтерв'ю Дніпрограду тримісячної давності:
"І поки що я ще не дозрів до того, щоб усе кинути, полишити всі проекти, які я маю, і займатися каналізаційними люками, балками, водою... там лише десь в кінці є земля, ресурси і бюджет. Перші ж 125 позицій - це така серйозна проблема... тим більше, що сьогодні є люди, які дійсно цього хочуть. Я готовий би їх підтримати і побажати їм реальних успіхів у цьому.
Я можу навести приклад: ось наш сусід, мер Харкова, він спірна людина, є чимало кумедного про нього. І тим не менше, до того, як стати мером, це була жива людина, а зараз,... він багато зробив для свого міста, він користується там реальною популярністю, але як жива людина - він уже виглядає по-іншому, говорить по-іншому, його навіть трохи шкода по-людськи. І тому я вам скажу, що це - каторга, а не робота.
Є три реальних кандидати, які хочуть стати мером: Куліченко, Краснов і Циркін. Микола Антонович, за моїми даними, зійшов з дистанції, його присутності не видно. Так от, ці троє реально змагаються за цю посаду. Я думаю, що своє представництво у міськраді, набере і ГРАД, і кілька інших політичних партій - але це вже будуть місця у депутатському корпусі. А от серед цих трьох є реальна боротьба і, я вам скажу, що на сьогодні ніхто напевно не скаже, хто ж саме з них виграє ці перегони.
Але як мешканець цього міста, я будь-кому, хто їх виграє, побажав би тільки того, щоб у нього хоч щось вийшло, щоб за цей час, поки він бореться за це крісло, він настільки просякнувся цим, що потім років п'ять реально переймався цими проблемами: під'їздами, смітниками, школами - всім тим, чим вони зараз опікуються. Щоб він менше думав про землю, тут її, схоже, вже майже не залишилося. А я поки що побережу себе. Це моя конкретна егоїстична позиція - поки що я не хочу брати в цьому участь.
А оце мені особливо сподобалося: "там лише десь в кінці є земля, ресурси і бюджет" Поки до них доберешся!
Все це ігри-забавки...
Востаннє редагував Andriy: 12.09.2010 о 14:57
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks