Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 8 з 24 ПершаПерша 123456789101112131415161718 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 467, показано з 141 по 160.

Тема: Олейник идет в мэры?

Дописів
    5 977

Типово

Цитата Допис від Подоляночка Переглянути допис
    означает. разумный человек за Краснова голосовать не может. Как и за Януковича.
    А за кого же разумный проголосует интересно
    I am not perfect, i am LIMITED edition!

Звідки Ви
    по той бік добра і зла
    Дописів
    2 845

Типово

означает. разумный человек за Краснова голосовать не может. Как и за Януковича.
    А разом із януковичами розумна людина може голосувати - як Олійник у ВР?

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    314

Типово

Цитата Допис від VALDA Переглянути допис
    А за кого же разумный проголосует интересно
    к сожалению, особо незакого. Но Краснов в списке худших зол - самое худшее. Я готова даже за Куличенко голосовать, он хоть не бизнесмен и не хачик.

Дописів
    99

Типово

к сожалению, особо незакого. Но Краснов в списке худших зол - самое худшее. Я готова даже за Куличенко голосовать, он хоть не бизнесмен и не хачик.
    ну за Кулича тоже смысла как-то не вижу... он не первый год у руля, а только сейчас (по его словам с бордов) узнал как наладить нормальную жизнь в Днепре. да и его мышиная возня с площадками(в противостояние Краснову) кроме слез уже не вызывает.
    зачем хамить если можно сразу в нос?

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    767

Типово

Да вообще не ясно, зачем Куличенко в мэры опять идет? Неужели не надоело еще? Как бы он не управлял городом, хорошо или плохо, в любом случае это сложная работа - в первую очередь морально. По Ивану Ивановичу видно, даже внешне, что он уже устал и...не подберу русского слова... "виснажився". Зачем ему еще один срок?

Дописів
    99

Типово

Цитата Допис від Apassionata Переглянути допис
    Да вообще не ясно, зачем Куличенко в мэры опять идет? Неужели не надоело еще? Как бы он не управлял городом, хорошо или плохо, в любом случае это сложная работа - в первую очередь морально. По Ивану Ивановичу видно, даже внешне, что он уже устал и...не подберу русского слова... "виснажився". Зачем ему еще один срок?
    мдя, довольно политкорректно... устал... глядя на его(да и не только, чинуш старой закалки хватает) он врятли скоро устанет. что по сути кроме подкормки СВОИХ он еще делает? я имею ввиду что-либо существенное

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    767

Типово

Цитата Допис від Ветеран Переглянути допис
    мдя, довольно политкорректно... устал... глядя на его(да и не только, чинуш старой закалки хватает) он врятли скоро устанет. что по сути кроме подкормки СВОИХ он еще делает? я имею ввиду что-либо существенное
    Да что бы он не делал, все эти постоянные договоренности, участие в скучных официальных мероприятиях, приемы граждан, реакция на всякие там обращения, ответы СМИ, интервью... много всего. не завидую я ему

Дописів
    81

Типово

Да что бы он не делал, все эти постоянные договоренности, участие в скучных официальных мероприятиях, приемы граждан, реакция на всякие там обращения, ответы СМИ, интервью... много всего. не завидую я ему
    в точку. ни за что бы не хотел быть на подобном месте. но, думаю, люди такого формата вживаются и уже по-другому не умеют.

Дописів
    99

Типово

ну глядя на существенную прибавку в весе(и физическую и материальную) за годы его номенклатурной деятельности... я бы с ним местом поменялся)))

Типово

Я проголосую за УМ!
    Задолбал уже этот пожилой Куличенко!

Дописів
    99

Типово

Цитата Допис від Питомец Волшебника Переглянути допис
    Я проголосую за УМ!
    Задолбал уже этот пожилой Куличенко!
    я лично еще не знаю за кого пойду... но Кулик с Загидом точно в моём личном рейтенге пролитают... может и присоединюсь к вашему мнению, хотя время ведь еще есть. но то что пойду и мой голос будет не "против всех" так это уж точно

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    314

Типово

Цитата Допис від Ветеран Переглянути допис
    я лично еще не знаю за кого пойду... но Кулик с Загидом точно в моём личном рейтенге пролитают... может и присоединюсь к вашему мнению, хотя время ведь еще есть. но то что пойду и мой голос будет не "против всех" так это уж точно
    Да уж, Против всех - это точно не выход. Все равно городу мэр нужен.

Дописів
    54

Типово

Всі зрадили місце, один Святослав має сили виступити проти дибілоїдів ....Святослав НАШ МЕР!!! В це вирять з кожним днем все більше та більше городян!!!

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    2 345

Типово

Цитата Допис від Psevdo Переглянути допис
    Всі зрадили місце, один Святослав має сили виступити проти дибілоїдів ....Святослав НАШ МЕР!!! В це вирять з кожним днем все більше та більше городян!!!
    Хор... Массовка... Занавес... Все рыдают....

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    2 356

Типово

а вы учет верующих ведете?
    Это наш город

Звідки Ви
    по той бік добра і зла
    Дописів
    2 845

Типово

На Ігрень таки провели інтернет...

Дописів
    6 329

Типово

КТо ж от кормушки просто так откажется.

Дописів
    99

Типово

Опа, Денисенка к Олейнику приписали. ГРАД такую рассылку сделал:

Коментар координатора ГРАДу Станіслава Білодіденка

з приводу повідомлень радіо “Свобода”

про підтримку ГРАДом партії “Україна майбутнього”

«Співпраця ГРАДу зі Святославом Олійником та його партією “Україна майбутнього” стала абсолютно неможливою після голосування пана Олійника за продовження базування Чорноморського флоту Росії в Севастополі. Це антиконституційне, антиукраїнське рішення, яке підриває основи нашої національної безпеки та державності. Всі, хто голосував за нього, зрадили національним інтересам України. Останні голосування у парламенті, на жаль, засвідчують повну солідарність депутата Олійника з курсом Партії регіонів. Добрі стосунки ГРАДу та Олійника в минулому спиралися на спільну підтримку саме українських цінностей і можуть бути відновлені лише після публічного визнання ним своїх помилок та вчинення конкретних дій на захист України від режиму Януковича».

Звідки Ви
    по той бік добра і зла
    Дописів
    2 845

Типово

Цитата Допис від Uliko Переглянути допис
    КТо ж от кормушки просто так откажется.
    Не схоже, щоби Олійник відмовився від парламентської. Ось його інтерв'ю Дніпрограду тримісячної давності:

"І поки що я ще не дозрів до того, щоб усе кинути, полишити всі проекти, які я маю, і займатися каналізаційними люками, балками, водою... там лише десь в кінці є земля, ресурси і бюджет. Перші ж 125 позицій - це така серйозна проблема... тим більше, що сьогодні є люди, які дійсно цього хочуть. Я готовий би їх підтримати і побажати їм реальних успіхів у цьому.

Я можу навести приклад: ось наш сусід, мер Харкова, він спірна людина, є чимало кумедного про нього. І тим не менше, до того, як стати мером, це була жива людина, а зараз,... він багато зробив для свого міста, він користується там реальною популярністю, але як жива людина - він уже виглядає по-іншому, говорить по-іншому, його навіть трохи шкода по-людськи. І тому я вам скажу, що це - каторга, а не робота.

Є три реальних кандидати, які хочуть стати мером: Куліченко, Краснов і Циркін. Микола Антонович, за моїми даними, зійшов з дистанції, його присутності не видно. Так от, ці троє реально змагаються за цю посаду. Я думаю, що своє представництво у міськраді, набере і ГРАД, і кілька інших політичних партій - але це вже будуть місця у депутатському корпусі. А от серед цих трьох є реальна боротьба і, я вам скажу, що на сьогодні ніхто напевно не скаже, хто ж саме з них виграє ці перегони.

Але як мешканець цього міста, я будь-кому, хто їх виграє, побажав би тільки того, щоб у нього хоч щось вийшло, щоб за цей час, поки він бореться за це крісло, він настільки просякнувся цим, що потім років п'ять реально переймався цими проблемами: під'їздами, смітниками, школами - всім тим, чим вони зараз опікуються. Щоб він менше думав про землю, тут її, схоже, вже майже не залишилося. А я поки що побережу себе. Це моя конкретна егоїстична позиція - поки що я не хочу брати в цьому участь.

А оце мені особливо сподобалося: "там лише десь в кінці є земля, ресурси і бюджет" Поки до них доберешся!

Все це ігри-забавки...
    Востаннє редагував Andriy: 12.09.2010 о 14:57

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    8 597

Типово

Зачем ему еще один срок?
    Может как раз что бы не получить срок?
    ...я так думаю.

Дельфинарий: хлорированная тюрьма

Сторінка 8 з 24 ПершаПерша 123456789101112131415161718 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті