| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
все трошки забываем что ТЦК то є ЗСУ...підпорядкування ЗСУ...призначення робить командування ЗСУ...все что делается ТЦК, по форме и содержанию - делается с ведома и под присмотром командування ЗСУ...
и военкомы, те которые взяточники - это не только мародеры ,а по сути работают на русню - дискредитируя Збройні Сили і срывая мобилизацию
но наверное повторюсь - надо "бороться" со спросом, а не с предложением. Военкомов дай бог два-три десятка и их не проблема поменять ,а таких же взяточников ,только с другой стороны конверта - сотни тысяч
и да, "бороться" - в кавычках...но это в долгую ,а наши так не умеют пока - главное результат
Востаннє редагував 1234A: 25.08.2023 о 04:38
Доречі підорлексійович вчора на "п'ятому " щось варнякало.
В порівнянні з нещодавньою фоточкою при передачі тягача військовим,якось дуже погано виглядає. Чи захворів,чи то фоточки були занадто відфотошоплені...
Давайте будемо враховувати варіант, коли це слово просто означає певну сферу діяльності. Тобто, коли банан - просто банан.
Звідси і питання: діючий військовий, основна задача якого - тим чи іншим способом перетворювати ворогів на небіжчиків, він обов'язково буде ефективним керівником, в чомусь бюрократом ( теж в нейтральному сенсі слова)? Я от сумніваюсь, що це дуже споріднені професії. Чи поранення відкриває у людини якісь невідомі здібності?
Це як в анекдоті: везуть пацієнта на операцію, він питає хірурга - доктор, а я после операции смогу играть на скрипке? - конечно, сможете! - как интересно, я ведь сейчас не умею...
Визначте значення слів, і ви позбавите людство половини його непорозумінь.
Рене Декарт
"Даже в тех случаях, когда нам не до шуток, нас угнетает не неприятность сама по себе, а то, как мы её воспринимаем"
немає такої професії - воєнком, це посада. Бо немає в нас таких коледжів або вишів, які випускають саме воєнкомів. Ви ж самі сказали - чиновник. Часто, навіть, немає профільної освіти у чиновніків. Керує будівельним відомством, а освіта лікаря-ветеринара (живий приклад). Так чому колишній воїн не зможе? Дехто не зможе, а дехто зможе...
Я не наполягаю, але є в мене підозра, що наголос на колишніх бійців виник саме в зв'язку с витрачанням грошей та хабарями в тцк.Спроба знайти тих, хто буде чесним.
Востаннє редагував ~ Электра ~: 25.08.2023 о 12:02
Бардель для крахоборів
Без того щоб унормувати виплати, порізавши права військового в суді, а давайте навалимо рекрутинг на ветеранів!
хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?
ТЦК це підрозділ Збройних Сил в котором служат діючи війскові і якщо взяти зараз всіх співробітників ТЦК то офіцерськи звання вони отримували за фахом танкіста/артилериста/то що...если приведете пример специальности по которой обучают керівників ТЦК в навчальному закладі - будь ласка
"Даже в тех случаях, когда нам не до шуток, нас угнетает не неприятность сама по себе, а то, как мы её воспринимаем"
Ще раз.
Ви хочете сказати, що ракетчик або воєнфельдшер запросто справляться з роботою воєнкома (по суті організаційною) лише тому, що спеціально на воєнкомів не учать? Що кожен фахівець може бути адміністратором? І єдине, що для цього потрібно - щоб їх поранило на фронті?
Вже писав, що це суто совєтський підхід. Була номенклатура, де сиділи "непотопляемые" керівники чого завгодно. Думав, що минулий досвід переконливий, ан нєт.
Рене Декарт
[QUOTE=~ Электра ~;38754174]))
Але які є варіанти на сьогодні? QUOTE]
Є, але вони нереальні. За діючої влади.
Рене Декарт
Ник мой пишите правильно, раз такая тяга к правописанию ). Электра. Можно без тильды, ладно уж.
Я дуже співчуваю військовим, які після поранень та реалій війни будуть цим займатися. Психологічно мабуть буде їм важкувато ((
Але маємо те, що маємо - влада простих рішень ...
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks