Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 793 з 1270 ПершаПерша ... 293693743783784785786787788789790791792793794795796797798799800801802803843893 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 25387, показано з 15 841 по 15 860.

Тема: Жить стало лучше, жить стало Зеленее

Дописів
    84 382

Типово

Цитата Допис від ~ Электра ~ Переглянути допис
    твереза.
    крахобори )))
    хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?

Дописів
    25 976

Типово

все трошки забываем что ТЦК то є ЗСУ...підпорядкування ЗСУ...призначення робить командування ЗСУ...все что делается ТЦК, по форме и содержанию - делается с ведома и под присмотром командування ЗСУ...
    и военкомы, те которые взяточники - это не только мародеры ,а по сути работают на русню - дискредитируя Збройні Сили і срывая мобилизацию

но наверное повторюсь - надо "бороться" со спросом, а не с предложением. Военкомов дай бог два-три десятка и их не проблема поменять ,а таких же взяточников ,только с другой стороны конверта - сотни тысяч

и да, "бороться" - в кавычках...но это в долгую ,а наши так не умеют пока - главное результат
    Востаннє редагував 1234A: 25.08.2023 о 04:38

Дописів
    56 441

Типово

Доречі підорлексійович вчора на "п'ятому " щось варнякало.
    В порівнянні з нещодавньою фоточкою при передачі тягача військовим,якось дуже погано виглядає. Чи захворів,чи то фоточки були занадто відфотошоплені...

Звідки Ви
    укрстеп
    Дописів
    10 020

Типово

Слово чиновник у нас не має додатку "хороший", це слово-лайка, і зрозуміло чому.

Так, чиновником може стати хто завгодно. По закону. Та по бажанню.
    Але в воєнкоматах їх давно треба замінити на людей, які НЕ багаторічні крахобори-чиновники. На кого? На чергових інстаграм-самок чи діточок депутатів горсовету, як завжди?
    \Ось і шукають варіанти...Чому колишні діючи выйскові вам поганіші ніж оте, що там 30 років сидить?
    Давайте будемо враховувати варіант, коли це слово просто означає певну сферу діяльності. Тобто, коли банан - просто банан.

Звідси і питання: діючий військовий, основна задача якого - тим чи іншим способом перетворювати ворогів на небіжчиків, він обов'язково буде ефективним керівником, в чомусь бюрократом ( теж в нейтральному сенсі слова)? Я от сумніваюсь, що це дуже споріднені професії. Чи поранення відкриває у людини якісь невідомі здібності?

Це як в анекдоті: везуть пацієнта на операцію, він питає хірурга - доктор, а я после операции смогу играть на скрипке? - конечно, сможете! - как интересно, я ведь сейчас не умею...
    Визначте значення слів, і ви позбавите людство половини його непорозумінь.
    Рене Декарт

Дописів
    5 841

Типово

Цитата Допис від Йоран Переглянути допис
    Давайте будемо враховувати варіант, коли це слово просто означає певну сферу діяльності. Тобто, коли банан - просто банан.

Звідси і питання: діючий військовий, основна задача якого - тим чи іншим способом перетворювати ворогів на небіжчиків, він обов'язково буде ефективним керівником, в чомусь бюрократом ( теж в нейтральному сенсі слова)? Я от сумніваюсь, що це дуже споріднені професії. Чи поранення відкриває у людини якісь невідомі здібності?

Це як в анекдоті: везуть пацієнта на операцію, він питає хірурга - доктор, а я после операции смогу играть на скрипке? - конечно, сможете! - как интересно, я ведь сейчас не умею...
    Чому б ні? По-перше, він з особистого досвіду знає яким має бути військовий, з яким хотілося бути пліч-о-пліч за бойових обставин., по-2, і що не меньш важливо, працевлаштувати людину, яка через поранення не може виконувати бойові задачи. Не боги горщики обпікають.
    "Даже в тех случаях, когда нам не до шуток, нас угнетает не неприятность сама по себе, а то, как мы её воспринимаем"

Звідки Ви
    Україна. Харків-Дніпро
    Дописів
    56 486

Типово

немає такої професії - воєнком, це посада. Бо немає в нас таких коледжів або вишів, які випускають саме воєнкомів. Ви ж самі сказали - чиновник. Часто, навіть, немає профільної освіти у чиновніків. Керує будівельним відомством, а освіта лікаря-ветеринара (живий приклад). Так чому колишній воїн не зможе? Дехто не зможе, а дехто зможе...

Я не наполягаю, але є в мене підозра, що наголос на колишніх бійців виник саме в зв'язку с витрачанням грошей та хабарями в тцк.Спроба знайти тих, хто буде чесним.
    Востаннє редагував ~ Электра ~: 25.08.2023 о 12:02

Звідки Ви
    укрстеп
    Дописів
    10 020

Типово

Цитата Допис від margret Переглянути допис
    Чому б ні? По-перше, він з особистого досвіду знає яким має бути військовий, з яким хотілося бути пліч-о-пліч за бойових обставин., по-2, і що не меньш важливо, працевлаштувати людину, яка через поранення не може виконувати бойові задачи. Не боги горщики обпікають.
    Що ж, мабуть, вам зрозуміла і близька кадрова політика діючої влади.
    Рене Декарт

Звідки Ви
    укрстеп
    Дописів
    10 020

Типово

немає такої професії - воєнком, це посада. Бо немає в нас таких коледжів або вишів, які випускають саме воєнкомів. Ви ж самі сказали - чиновник. Часто, навіть, немає профільної освіти у чиновніків. Керує будівельним відомством, а освіта лікаря-ветеринара (живий приклад). Так чому колишній воїн не зможе? Дехто не зможе, а дехто зможе...

Я не наполягаю, але є в мене підозра, що налогос на колишніх бійців виник саме в зв'язку с витрачанням грошей та хабарями в тцк.Спроба знайти тих, хто буде чесним.
    Я б назвав це сумішшю совєтського і релігійного підходів.
    Рене Декарт

Звідки Ви
    Україна. Харків-Дніпро
    Дописів
    56 486

Типово

Я б назвав це сумішшю совєтського і релігійного підходів.
    ))
    Але які є варіанти на сьогодні? Наскільки я розумію, якщо у барделя кепські справи, то треба бл@дей міняти на інших, а не ліжка двигати (с).

Дописів
    84 382

Типово

Бардель для крахоборів

Без того щоб унормувати виплати, порізавши права військового в суді, а давайте навалимо рекрутинг на ветеранів!
    хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?

Дописів
    25 976

Типово

ТЦК це підрозділ Збройних Сил в котором служат діючи війскові і якщо взяти зараз всіх співробітників ТЦК то офіцерськи звання вони отримували за фахом танкіста/артилериста/то що...если приведете пример специальности по которой обучают керівників ТЦК в навчальному закладі - будь ласка

Дописів
    3 971

Типово

Цитата Допис від Мафальда Переглянути допис
    Бардель для крахоборів
    Чому Ви так пишите це слово? Це від слова крах?

Дописів
    5 841

Типово

Що ж, мабуть, вам зрозуміла і близька кадрова політика діючої влади.
    Навіть не хочу говорити про будь яку політику "діючої влади". Для мене вона трагічна помилка. Та й Ви, впевнена, маєте свій погляд на питання, чому саме зараз, та влада раптом перейнялася воєнкомами.
    "Даже в тех случаях, когда нам не до шуток, нас угнетает не неприятность сама по себе, а то, как мы её воспринимаем"

Дописів
    5 841

Типово

Цитата Допис від Мафальда Переглянути допис
    Бардель для крахоборів

Без того щоб унормувати виплати, порізавши права військового в суді, а давайте навалимо рекрутинг на ветеранів!
    Так. Нарід полюбляє видовища.

Дописів
    84 382

Типово

Цитата Допис від Bambam Переглянути допис
    Чому Ви так пишите це слово? Це від слова крах?
    Я у Електри списала. Дотепно ж від слова крах
    І бардель такий собі зліт бардів )) а не заклад для розпусти

Звідки Ви
    укрстеп
    Дописів
    10 020

Типово

Цитата Допис від 1234A Переглянути допис
    ТЦК це підрозділ Збройних Сил в котором служат діючи війскові і якщо взяти зараз всіх співробітників ТЦК то офіцерськи звання вони отримували за фахом танкіста/артилериста/то що...если приведете пример специальности по которой обучают керівників ТЦК в навчальному закладі - будь ласка
    Ще раз.
    Ви хочете сказати, що ракетчик або воєнфельдшер запросто справляться з роботою воєнкома (по суті організаційною) лише тому, що спеціально на воєнкомів не учать? Що кожен фахівець може бути адміністратором? І єдине, що для цього потрібно - щоб їх поранило на фронті?

Вже писав, що це суто совєтський підхід. Була номенклатура, де сиділи "непотопляемые" керівники чого завгодно. Думав, що минулий досвід переконливий, ан нєт.
    Рене Декарт

Звідки Ви
    укрстеп
    Дописів
    10 020

Типово

Цитата Допис від margret Переглянути допис
    Навіть не хочу говорити про будь яку політику "діючої влади". Для мене вона трагічна помилка. Та й Ви, впевнена, маєте свій погляд на питання, чому саме зараз, та влада раптом перейнялася воєнкомами.
    Звичайно. Акція, як в супермаркетах. Сьогодні під прицілом воєнкоми. Завтра? Щось буде інше.
    Рене Декарт

Звідки Ви
    укрстеп
    Дописів
    10 020

Типово

[QUOTE=~ Электра ~;38754174]))
    Але які є варіанти на сьогодні? QUOTE]
    Є, але вони нереальні. За діючої влади.
    Рене Декарт

Звідки Ви
    Україна. Харків-Дніпро
    Дописів
    56 486

Типово

Ник мой пишите правильно, раз такая тяга к правописанию ). Электра. Можно без тильды, ладно уж.

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    13 994

Типово

Я дуже співчуваю військовим, які після поранень та реалій війни будуть цим займатися. Психологічно мабуть буде їм важкувато ((

Але маємо те, що маємо - влада простих рішень ...

Сторінка 793 з 1270 ПершаПерша ... 293693743783784785786787788789790791792793794795796797798799800801802803843893 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті