| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Ustas77 стосовно написання в/на Україні: сам предлог стал оружием мошенников из тупой толпы... мне допустим всеравно как говорят в или на...
Ustas77 стосовно написання в/на Україні: сам предлог стал оружием мошенников из тупой толпы... мне допустим всеравно как говорят в или на...
Потєшний форумчанин #2,
Якщо ти, падло, спиш спокійно у той час, як наші захисники вже 3 роки знаходяться у тюрмах паРаші, тому що твій кловуняка не зацікавлений у їхньому поверненні додому, то це дуже добре говорить не тільки про твій псевдопатріотизм, а й про твою НЕлюдяність.
Коли ж це вже до тебе дійде?
Ідіот! Тьху!! (с)
Перший в історії США ʼʼухилянтʼʼ, військовий медик Desmond Doss, у битві за Окінаву, 1945, виніс з поля бою 75 поранених солдатів.
Как же вас бесит что вашу про***ловскую власть отстранили. А их еще и посадят....
ЗЫ не нужно строить из себя суперправильную и суперпатриотку. Твой бог торговал с террористами тогда, когда они закрывали в тюрьмы тех за кем ты плачешь. Оставь свое лицемерие для тех кто на него ведется. Я таких как ты очень хорошо знаю... и давно не ведусь на ваши сказки.... Как бы плохо ты обо мне не думала, это не составляет даже 10 части того, что я думаю о тебе. Я более чем уверен, что свой партийный билет ты до сих пор хранишь...![]()
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
Немножко про 63, что бы понятно было.
Любое бухое тело остановленое за пьянку, имеет право отказаться дуть/сдавать. И тогда суд по умолчанию считает что был пьян, это ясное дело не касается случаев с решаловом.
Так вот, с 63 тоже так, если отказываешься, то суд принимает доказательства стороны обвинения, пушо со стороны защиты пусто.
И тактически и стратегически 63-неверный ход, неважно виновен или нет.
саечка за испуг)))
"У засобах масової інформації з'явилися публікації щодо нібито "перехресного допиту" Петра Порошенка та Віктора Медведчука, призначеного на 25 січня у справі про закупівлю вугілля з тимчасово окупованих територій. Державне бюро розслідувань повідомляє, що на даний час вказана слідча дія не запланована і проводитися 25 січня 2022 року не буде", - йдеться у повідомленні.
Джерело: https://censor.net/ua/n3311880
Ну вот, маленькое шоу отменяется. Чет петины адвокаты какую-то фигню вечно несут)
ДБР спростувало інфу про перехресний допит Порошенка-Медведчука, яку розповсюдив російський адвокат Порошенка Новіков.
Не зря Пётр Алексеевич ездил в Европу, ох, не зря
https://www.pravda.com.ua/news/2022/01/24/7321505/
I am not perfect but I am limited edition
ДБР пишет.
Порошенко П.О. прибув за викликом до ДБР, але за 7 хв залишив приміщення, не дочекавшись слідчого
Нагадаємо, що 19 січня 2022 року Печерський райсуд Києва обрав запобіжний захід Порошенка П. О. у вигляді особистого зобов’язання та поклав на нього обов’язки, зокрема, прибувати за кожною вимогою до органу досудового розслідування, прокурора, слідчого судді, суду.
Сьогодні, 24 січня 2022 року, підозрюваного Порошенка П. О. викликали на 16:00 до Державного бюро розслідувань.
Підозрюваний прибув із запізненням і о 16:11 захисник Порошенка П. О. зателефонував слідчому та повідомив про їхнє прибуття за викликом.
Хоча слідчий за 4 хвилини вже був у холі приміщення, однак ані підозрюваного Порошенка П.О., ані його захисників у будівлі вже не було.
Слідчий зателефонував адвокату - Голованю І. В., але останній не повідомив причин такого поспішного залишення приміщення Бюро.
Тож, зафіксовано, що о 16:07 підозрюваний Порошенко П.О. разом з адвокатами прибув до приміщення Державного бюро розслідувань, о 16:11 його зареєстрували у «Журналі відвідувачів», а о 16:14 народний депутат залишив приміщення ДБР, не дочекавшись слідчого.
Таким чином, підозрюваний Порошенко П.О. та його адвокати прибули із запізненням та знаходилися у приміщенні ДБР близько 7 хвилин. Вони залишили Бюро, достовірно знаючи, що слідчий чекає на них та готовий до зустрічі.
Вказані факти можуть розцінюватися, як неналежне виконання підозрюваним покладених на нього обов’язків.
Уже расценивают как не выполнение)
"Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)
"...надо квасить всерьез несколько лет!" ©
Перевозка всякой всякости ГАЗелью
"Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)
Де факто таки не явился... ну и де юре тоже. Врядли ж он там где то расписался что он был, а какой ни будь дежурный подтвердил. Типичная шваль типа нашей выпускницы консерватории..... а что вы мне сделаете.... маргинализацией Пэтра и его свора удовлетворен... хотя это было конечно ожидаемо....
ЗЫ а еще эта ложь на счет непонятно чего с Медведчуком...
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
"...надо квасить всерьез несколько лет!" ©
Перевозка всякой всякости ГАЗелью
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks