А у меня воробьи активно щиплют листики буряка. Я сначала думала, что его что-то жрет, а потом увидела воробья. Понаблюдала, таки они, гады. Предлагаю мужу поработать чучелом, почему-то не хочет)))
Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
А у меня воробьи активно щиплют листики буряка. Я сначала думала, что его что-то жрет, а потом увидела воробья. Понаблюдала, таки они, гады. Предлагаю мужу поработать чучелом, почему-то не хочет)))
Мої горобці успішно їдять листоверток та іншу нечисть. Не ганяю. У мене під шифером селяться.
(буряк не саджаю).
Єдиний, з ким з пташок я не помирилась, так це з сорокопутом. Вони гніздо сплели на яблуні посеред садка якраз над доріжкою. І сорокопут мене відганяв від гнізда, активно та відчайдушно.
Востаннє редагував Sheba: 02.06.2017 о 23:44
Ось читаю каталог Сингенти, яка випускає подібні інсектициди. Можна скористатися Актарою, системним препаратом, який захищатиме ваше дерево 24 дні. Так, підтримую Вас у небажанні лити хімію собі на ділянку. Але нажаль біологічні препарати не мають сильноі діі.
У мене звір крупніший- капустянка. Риє траншеі, як бульдозер. За ніч безслідно зникають помідори і перець. Купила яду, зварила кашу- пригостила. Начебто перестали з'являтися нові нірки. І навіть одну мертву побачила на поверхні. Тепер аналогічний рейд треба по всьому городу зробити. Кажуть, що вона любить навоз або компост. У нас повністю пісна земля. Ні навозу, ні компосту давно не було. Земля пісчана і дуже неродюча навіть бур'яни не ростуть. І судячі по ніркам і підкопам капустянки повно.
Востаннє редагував irina-k: 02.06.2017 о 15:02
они у нас черешню ежегодно обедают)). Всю до последней ягодки.Мы не успеваем, потому как они согласны жрать полузеленое, а мы - нет))).
я делала и без чеснока.Мыло только обязательно хозяйственное образца СССр, коричневое.Трешь его на терку, заливаем кипятком, настаиваем до полного охлаждения и вперед, веником гулять по кустам с розами.Помогло, но как-то занятно - на одних кустах идеально, на других результат полный ноль.В итоге пришлось все химичить таки).
не всегда коллективное сознание тождественно благу.Оглянитесь вокруг, примеров масса
А если серьезно, то когда их очень много, то вред от них на участке огого...
Мне помогали пояса на деревьях липкие.Муравьи не ходят, соответственно и тли нет.Они не дураки совершенно, десяток-другой залипли - остальные уже не полезут.
Есть у меня биопрепарат именно для тли
![]()
Помогите, пожалуйста, опознать. Выросло само![]()
Ой, я не знаю, как называется, но уничтожайте скорее! Если появятся семена - это капец. они как у одуванчика, летают и везде рассеиваются.
и корень у этой заразы длинючий, ползет далеко.
мы ее называем, сорри за фрэнч - бл*диной )) более цензурного слова нет.
пока дача стояла неухоженная, оно разрослось везде. сейчас единичные вылазят, уничтожаем в зародыше
я днем практически святая а вечером снимаю нимб
и думаю кому бы врезать
мне им б © elena-durak
Вот это не такое же?
Что за растение, осенью появляются чёрные ягодки?![]()
СП сумок Камелия (Луцк) http://forum.gorod.dp.ua/showthread....373243&page=36
Востаннє редагував Sheba: 02.06.2017 о 23:18
Поділіться досвідом - які трав"яно//квіткові чаї Ви збираєте, як сушите, як вони смакують Вам, родині?
З досвіду - сушила м"яту, мелісу, пелюстки троянд. М"ята зберігає свої аромат і смак добре, користується попитом серед моїх гостей і родини, цей чай № 1 у нас. Меліса слабо зберігає свої властивості у сушеному виді, тому її найраще пити у свіжому виді. Спробую заморозку цього року, бо дуже подобається її лимонний аромат. Пелюстки троянд - прекрасно пахнуть, після заварювання хрумтять ( я це люблю).
Зараз квітне котовник, жасмін. На підході чебрець...
Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
![]() |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
![]() |
Bookmarks