| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
да... радости должны быть в жизни. даже не буду говорить, что торт с вишнями.
а и пусть говорят, обличают, так сказать. как она вообще посмела, она же мааать!
Що ж, я довго вагався, але вважаю за потрібне залишити свій відгук. Пановство, без зайвих розмов мушу визнати - я приємно здивований. Всупереч чеканням дівчина виявилась досить дорослою з точки зору вербального спілкування. Ці дві години промайнули, наче одна мить. Ми поспілкувалися на різноманітні теми. Тримається вільно, невимушено. Мова поставлена добре, думки виражає ясно. Виглядала у точності як домовлялися - строгий діловий стиль. Почуття гумору є, хоч і декілька своєрідне.
Коротше кажучи, якість послуги відповідає ціні. Я задоволений і, швидше за все, звернусь ще. Маю надію, що постійні клієнти отримуватимуть відчутну знижку, що було б природно. Загалом, рекомендую.
тестик решил в этой теме атаковать всей армией своих клонов))))
Iванко чёт не понял, а какая была цель в этом... во встрече?
Востаннє редагував Excalibur: 24.09.2012 о 21:07
Никого не ищу. Просто хвастаюсь
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks