Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 7 з 179 ПершаПерша 123456789101112131415161757107 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 3574, показано з 121 по 140.

Тема: Загальне флудільне

Дописів
    25 734

Типово

Цитата Допис від †Raptor† Переглянути допис
    ... Откуда то недостающую тысячу кВт надо взять. На генераторе с расходом 1.2л при мощности 3.5квт (номинал х80%) это 300литров бензина. В текущих деньгах 21к в месяц. Плюс масло
    вы мне ломаете вечный двигатель))) за два часа вдул с генератора в батарейку 5 кВт - на сутки полтора растянул...4-5 грн час света))

Дописів
    29 801

Типово

Цитата Допис від 1234A Переглянути допис
    вы мне ломаете вечный двигатель))) за два часа вдул с генератора в батарейку 5 кВт - на сутки полтора растянул...4-5 грн час света))
    Та, если ээ нужно на сутки 5квт- то и генерации в 221квт в месяц хватит и без генератора. У меня 35квт батарей на сутки зимой не хватает.
    При таком раскладе можно неделю сидеть ждать солнце и генератор продать

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    26 254

Типово

Цитата Допис від _pavel Переглянути допис
    Кстати, а на тех АЭС что работают в Украине , торливные сборки откуда?

К слову, если рыжий еблан задаст тренд, то Казахстану приготовится
    Вестингхауз. Было раньше все русское.
    Могли построить у себя, уже закладка была в Кировоградской области, проекты полностью готовы и на городок, и на производство/обогащение.
    Но кому оно нужно, лучше каждый год русским поставлять руду и покупать сборки за 600 млн, чем один раз около 2 млрд освоить, а что дальше? А сейчас точно не построят, не за что.
    Цитата Допис від †Raptor† Переглянути допис
    Ну так если будет городской свет даже 3 часа в сутки, при акуме норм ёмкости и мощном инверторе - конечно можно тянуть. Я имел ввиду что если света не будет вообще, то на одной солнечной генерации не протянуть. Если в декабре генерации 221квт, а потребил я 1242. Откуда то недостающую тысячу кВт надо взять. На генераторе с расходом 1.2л при мощности 3.5квт (номинал х80%) это 300литров бензина. В текущих деньгах 21к в месяц. Плюс масло
    Я не знаю почему, но у меня у аналогичного генератора расход вовсе не 1,2, а все 2, если не больше (не холостой ход).

Дописів
    29 801

Типово

У меня инверторный

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    88 369

Типово

Цитата Допис від 1234A Переглянути допис
    якщо так рахувати, то накупи ліхтарів з сонячними батареями - взагалі скільки то годин світло буде безкоштовно))
    "Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    88 369

Типово

Цитата Допис від Marko Переглянути допис
    Вестингхауз. Было раньше все русское.
    Могли построить у себя, уже закладка была в Кировоградской области, проекты полностью готовы и на городок, и на производство/обогащение.
    Но кому оно нужно, лучше каждый год русским поставлять руду и покупать сборки за 600 млн, чем один раз около 2 млрд освоить, а что дальше? А сейчас точно не построят, не за что.

Я не знаю почему, но у меня у аналогичного генератора расход вовсе не 1,2, а все 2, если не больше (не холостой ход).
    переобладнай на газ, буде в 2 рази дешевше, хоча хз, якщо газ будуть везти з мозамбіку може те на те і вийде)
    "Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    26 254

Типово

А, ну все уже, заживем. Старый проект в мусорку (тогда потратили несколько сотен млн грн при курсе 5-, давайте новый
    https://www.kmu.gov.ua/npas/pro-rozm...ustanovky-k274

И уже в 2027 году обещают наши первые сборки

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    88 369

Типово

А, ну все уже, заживем. Старый проект в мусорку (тогда потратили несколько сотен млн грн при курсе 5-, давайте новый
    https://www.kmu.gov.ua/npas/pro-rozm...ustanovky-k274

И уже в 2027 году обещают наши первые сборки
    я трохи не в темі, ми ніби то залишки збагаченого урану віддали США при Обамі-овочі, були повідомлення, що єдина центрифуга в Харкові ніби то постраждала при кацапських обстрілах, що вони збираються збирати?

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    26 254

Типово

В Харькове просто опытный образец, назовем так. Там ничего не сделать.
    Собирались стоить завод в Смолино, по-моему идею выдвигал Кучма, при Яныке точно уже делали проекты.
    А теперь клац-бац и за год мы сделаем сборку. От руды (ВостГОК) до твэла за год. Что, как, фиг его знает.
    Магия. Поэтому говорить о достройке блоков на ХАЭС за пару лет - да нефиг делать.

Дописів
    25 734

Типово

Цитата Допис від Subolg Переглянути допис
    якщо так рахувати, то накупи ліхтарів з сонячними батареями - взагалі скільки то годин світло буде безкоштовно))
    С лихтаря котел не включишь и холодильник не запрацює- а с батарейки дешевле чем напрямую с генератора

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    88 369

Типово

В Харькове просто опытный образец, назовем так. Там ничего не сделать.
    Собирались стоить завод в Смолино, по-моему идею выдвигал Кучма, при Яныке точно уже делали проекты.
    А теперь клац-бац и за год мы сделаем сборку. От руды (ВостГОК) до твэла за год. Что, как, фиг его знает.
    Магия. Поэтому говорить о достройке блоков на ХАЭС за пару лет - да нефиг делать.
    Розумієш в чому проблема, збагачення це пункт ДНЯО, який ми підписали, не готов сказати до якої планки ми можемо самостійно збагачувати, але це проблема - що ми спостерігаємо на прикладі Ірану
    саме тому у нас була обрана модель - руда - збагачення в кацапії - отримання твелів
    щодо ХАЕС - не розумію істерії - це як мати телефон з гніздом під додаткову память і просто покупати новий, тому що память скінчилась а додаткова карта памяті пролежала на вітру з кацапії

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    88 369

Типово

Совладелец «Новой почты» Владимир Поперешнюк.

«Обложение налогами всех международных посылок стоимостью до 150 евро нанесёт удар по экономике, затронет качество жизни украинцев и негативно повлияет на работу наших производителей и ритейлеров. Даже несмотря на то, что целью этого законопроекта является защита тех же украинских производителей и ритейлеров"...

Звідки Ви
    укрстеп
    Дописів
    9 991

Типово

Цитата Допис від Andrey22 Переглянути допис
    Можна привести аналогію з двигуном авто .
    Як на мене, більш доречна аналогія з гальмуванням: в електропоїзді є стоп-кран, але зупинятись на кожній станції, використовуючи цей механізм - то не є здорово для обладнання. Для АЕС - особливо.
    Проте бог з ними, подробицями, я вже писав, що нехай буде по-вашому, бо ви краще знаєте.
    Для мене показово, що якісь суперечки виникли лише з питання умовно про кнопку "викл". Решта питань, порушених в #52, ентузіазму не викликала. Окрім абсолютно прогнозованого одобрямса намірів керівництва від відомого прошарку населення, представленого на форумі.
    Навіть питання, чи не слід нагородити Міндіча з Галущенком, зависло. Може, їх для цього і вимагає Генпрокурор, негайно екстрадувати?
    Визначте значення слів, і ви позбавите людство половини його непорозумінь.
    Рене Декарт

Дописів
    32 583

Типово

ЄС закликає людей сидіти вдома, переходити на дистанційку, рідше користуватися автомобілями та літаками, — Єврокомісар з енергетики Дан Йоргенсен (https://www.politico.eu/article/euro...f-long-crisis/)

Причина — затяжна енергетична криза, спричинена війною навколо Ірану. Особливу увагу чиновники приділяють економії дизельного пального та авіаційного палива.
    если бы не был дауном, я бы тебе рассказал(с) Smith

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    26 254

Типово

Цитата Допис від Subolg Переглянути допис
    щодо ХАЕС - не розумію істерії - це як мати телефон з гніздом під додаткову память і просто покупати новий, тому що память скінчилась а додаткова карта памяті пролежала на вітру з кацапії
    Достройка имеет смысл в долгосрочной перспективе, а не сейчас.
    Это не вопрос одного дня, как нам в уши вкладывают. Как я понимаю, какую-то денежку выделили в прошлом году, но дальше процесс застопорился.

Дописів
    32 583

Типово

пу пу пу

На Дніпропетровщині викрили масштабну схему розкрадання дронів на 15,2 млн грн

Правоохоронці Дніпропетровщини спільно з колегами з інших регіонів та СБУ припинили діяльність групи, яка привласнювала та продавала військові БпЛА. До складу банди входив командир підрозділу ЗСУ, працівник логістичної компанії та 34-річна жінка.
    если бы не был дауном, я бы тебе рассказал(с) Smith

Романтик года 2009
    Меломан года 2010, 2011
    Загадка года 2013
    Пара года 2013 (Nenya + Nervnaya12)
    Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    108 070

Типово

Цитата Допис від Glavriba Переглянути допис
    пу пу пу

На Дніпропетровщині викрили масштабну схему розкрадання дронів на 15,2 млн грн

Правоохоронці Дніпропетровщини спільно з колегами з інших регіонів та СБУ припинили діяльність групи, яка привласнювала та продавала військові БпЛА. До складу банди входив командир підрозділу ЗСУ, працівник логістичної компанії та 34-річна жінка.
    все при должностях, а жинка при возрасте
    Don't say I'm evil inside
    You just reflect in my eyes

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    88 369

Типово

Цитата Допис від Йоран Переглянути допис
    Як на мене, більш доречна аналогія з гальмуванням: в електропоїзді є стоп-кран, але зупинятись на кожній станції, використовуючи цей механізм - то не є здорово для обладнання. Для АЕС - особливо.
    Проте бог з ними, подробицями, я вже писав, що нехай буде по-вашому, бо ви краще знаєте.
    Для мене показово, що якісь суперечки виникли лише з питання умовно про кнопку "викл". Решта питань, порушених в #52, ентузіазму не викликала. Окрім абсолютно прогнозованого одобрямса намірів керівництва від відомого прошарку населення, представленого на форумі.
    Навіть питання, чи не слід нагородити Міндіча з Галущенком, зависло. Може, їх для цього і вимагає Генпрокурор, негайно екстрадувати?
    Йоран, в мене дуже просте питання.
    Якщо пуйло скаже що 2+2 це 4 - будемо приймати окремий закон, хейтити адептів 4 чи вирішимо більшістю що 2+2=5?
    підарсатізм, вовроватість, державну зраду керівництва країни не треба плутати з здоровим глуздом

Почетный форумчанин
    Остроумие года 2007, 2008, 2010
    Рекламист года 2008
    Подпись года 2009, 2012
    Циник года 2012, 2013
    Звідки Ви
    Киев, эт. 6, 25 кв.
    Дописів
    61 833

Типово

в Буковеле бахает, Закарпатье в кои-то веки в алярмах всё. но украинский юмор = топ!

Йой, газди й газдині, та слухайте файно: над вами вже шось гуде, як скажене - то не є пташина і не ґаздів дрончик, а справжній БпЛА, та ще й недобрий!
    Не стійте, як ті боввани край плоту, беріть ноги в руки та чкуром в півницю, бо то не жарти й не якась забава на ярмарку.
    Бо як воно бахне, то буде такий гармидер і лемент, же й сусідське пся не впізнає, де чий двір.

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    88 369

Типово

Достройка имеет смысл в долгосрочной перспективе, а не сейчас.
    Это не вопрос одного дня, как нам в уши вкладывают. Как я понимаю, какую-то денежку выделили в прошлом году, но дальше процесс застопорился.
    а де були заяви, що буде швидко, ще коли анонсувався проект в раді, мова йшла про 5 років
    нічого не виділили, соросня з НАБУ цей процес заблокували, хоча і не дивно, глобалистська лівачня ротами різноманітних епів, посадовців, гошек які були на підкормці юсейду та відродження успішно деіндустрілізували країну починаючи з 2014 року

Сторінка 7 з 179 ПершаПерша 123456789101112131415161757107 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті