| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Вестингхауз. Было раньше все русское.
Могли построить у себя, уже закладка была в Кировоградской области, проекты полностью готовы и на городок, и на производство/обогащение.
Но кому оно нужно, лучше каждый год русским поставлять руду и покупать сборки за 600 млн, чем один раз около 2 млрд освоить, а что дальше? А сейчас точно не построят, не за что.
Я не знаю почему, но у меня у аналогичного генератора расход вовсе не 1,2, а все 2, если не больше (не холостой ход).
А, ну все уже, заживем. Старый проект в мусорку (тогда потратили несколько сотен млн грн при курсе 5-, давайте новый
https://www.kmu.gov.ua/npas/pro-rozm...ustanovky-k274
И уже в 2027 году обещают наши первые сборки![]()
"Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)
В Харькове просто опытный образец, назовем так. Там ничего не сделать.
Собирались стоить завод в Смолино, по-моему идею выдвигал Кучма, при Яныке точно уже делали проекты.
А теперь клац-бац и за год мы сделаем сборку. От руды (ВостГОК) до твэла за год. Что, как, фиг его знает.
Магия. Поэтому говорить о достройке блоков на ХАЭС за пару лет - да нефиг делать.
Розумієш в чому проблема, збагачення це пункт ДНЯО, який ми підписали, не готов сказати до якої планки ми можемо самостійно збагачувати, але це проблема - що ми спостерігаємо на прикладі Ірану
саме тому у нас була обрана модель - руда - збагачення в кацапії - отримання твелів
щодо ХАЕС - не розумію істерії - це як мати телефон з гніздом під додаткову память і просто покупати новий, тому що память скінчилась а додаткова карта памяті пролежала на вітру з кацапії
"Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)
Совладелец «Новой почты» Владимир Поперешнюк.
«Обложение налогами всех международных посылок стоимостью до 150 евро нанесёт удар по экономике, затронет качество жизни украинцев и негативно повлияет на работу наших производителей и ритейлеров. Даже несмотря на то, что целью этого законопроекта является защита тех же украинских производителей и ритейлеров"...
Як на мене, більш доречна аналогія з гальмуванням: в електропоїзді є стоп-кран, але зупинятись на кожній станції, використовуючи цей механізм - то не є здорово для обладнання. Для АЕС - особливо.
Проте бог з ними, подробицями, я вже писав, що нехай буде по-вашому, бо ви краще знаєте.
Для мене показово, що якісь суперечки виникли лише з питання умовно про кнопку "викл". Решта питань, порушених в #52, ентузіазму не викликала. Окрім абсолютно прогнозованого одобрямса намірів керівництва від відомого прошарку населення, представленого на форумі.
Навіть питання, чи не слід нагородити Міндіча з Галущенком, зависло. Може, їх для цього і вимагає Генпрокурор, негайно екстрадувати?
Визначте значення слів, і ви позбавите людство половини його непорозумінь.
Рене Декарт
ЄС закликає людей сидіти вдома, переходити на дистанційку, рідше користуватися автомобілями та літаками, — Єврокомісар з енергетики Дан Йоргенсен (https://www.politico.eu/article/euro...f-long-crisis/)
Причина — затяжна енергетична криза, спричинена війною навколо Ірану. Особливу увагу чиновники приділяють економії дизельного пального та авіаційного палива.
если бы не был дауном, я бы тебе рассказал(с) Smith
пу пу пу
На Дніпропетровщині викрили масштабну схему розкрадання дронів на 15,2 млн грн
Правоохоронці Дніпропетровщини спільно з колегами з інших регіонів та СБУ припинили діяльність групи, яка привласнювала та продавала військові БпЛА. До складу банди входив командир підрозділу ЗСУ, працівник логістичної компанії та 34-річна жінка.
если бы не был дауном, я бы тебе рассказал(с) Smith
в Буковеле бахает, Закарпатье в кои-то веки в алярмах всё. но украинский юмор = топ!
Йой, газди й газдині, та слухайте файно: над вами вже шось гуде, як скажене - то не є пташина і не ґаздів дрончик, а справжній БпЛА, та ще й недобрий!
Не стійте, як ті боввани край плоту, беріть ноги в руки та чкуром в півницю, бо то не жарти й не якась забава на ярмарку.
Бо як воно бахне, то буде такий гармидер і лемент, же й сусідське пся не впізнає, де чий двір.
а де були заяви, що буде швидко, ще коли анонсувався проект в раді, мова йшла про 5 років
нічого не виділили, соросня з НАБУ цей процес заблокували, хоча і не дивно, глобалистська лівачня ротами різноманітних епів, посадовців, гошек які були на підкормці юсейду та відродження успішно деіндустрілізували країну починаючи з 2014 року
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks