| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Ну да, башкиры и украинцы прям одно и то же, прям одно лицо, близнецы-братья.
А що ще я маю вам розказувати?
І головне, навіщо?
Я ж вам казала, що з альтернативною історією в дурдом, а не до мене. Я не психіатр.
Є факт, народи формувалися в незалежності від наявністі в них національних держав. Це потім деяки з них почали боротися за такі держави. Але не всі народи досі їх мають. Наприклад в російській імперії досі більшість народів їх не мають.
Бо плач не дав нікому ще свободи,
А хто борець - той здобуває світ
Знову маніпулювання очевидним. Ми просто розпочали розбудову національної держави України з одержанням і зразу почали виховувати громадян цієї держави відповідним чином.
І війну розпочали не ми, а ті хто намагається зберегти те, що вже не притаманне цій державі Україна, щось колишнє і вороже, і який одяг воно не одягалося, але воно ряджене і ніякі ворота не влазить. І ця війна йде, запекла, бо застаріле нічого іншого не може запропонувати, з цим старим не можна примиритися, бо це тільки крок до чергової руїни, які Україна мала у своїй історії. Знову переживати фарс і заради чого?
От так ви і в іншому маніпулюєте.
Я не казала, що я чиста етнічно українка, я казала, що той родовид мого батька, який я можу відслідковувати, він скрізь український. І по вашому я не маю права себе називати українкою, бо я не чиста. А за мене ви маєте право визнавати мене кимось іншим.
І я не казала, що тюркські народи не мають відношення до формування українського народу. Мають на етапі його формування, але коли відбувається асіміляція. А коли нарід живе своїм життям, відокремлено, як киримли зараз, і вважають себе саме киримли, а не українцями, то яке відношення вони мають в тому, етнічному вигляді про який ви?
Вопрос на засыпку: за сколько лет и из кого сформировался американский народ
Я не викладаю тут історію. Мало того, мене тільки у темі про москальску мову в Україні, цікавить, чого представник кипчатського народу не відстоює свою мову на теренах інших держав, а з піною у роті, відстоює москальску в Україні. Не відстоює татарську, башкірську, єрзянську, якутську, бурятську та інші мови в раші, які скоро теж буде гинути, а саме москальску, якій нічого і ніде не загрожує.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks