Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 511 з 553 ПершаПерша ... 11411461501502503504505506507508509510511512513514515516517518519520521 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 11050, показано з 10 201 по 10 220.

Тема: Государственный статус русского языка в Украине: "ЗА" и "ПРОТИВ"

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    13 528

Типово

Цитата Допис від Vedma Переглянути допис
    В чому, що визнає себе українцем? А ви праві, що визнаєте себе кипчаком?
    Що за подвійні імперські стандарти.
    Мало считать себя пылесосом "в душе". Нужно БЫТЬ этим "пылесосом".

Звідки Ви
    Днепр, Победа
    Дописів
    20 752

Типово

Ну да, башкиры и украинцы прям одно и то же, прям одно лицо, близнецы-братья.

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    13 528

Типово

Так, це різне, тому що формування народа не має відношення до формування держав.
    Словенці, словаки ніколи не мали в історії своїх держав, але як народи вони свого часу були сформовані і мали свою землю, свою мову, свою історію.
    Ну вот и раскажите, про НАРОД, историю, МОВУ на земле ДО ТОГО, как она стала называться "Украина", а называлась КУМАНИЯ.

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    13 528

Типово

Цитата Допис від ОлегБ Переглянути допис
    Ну да, башкиры и украинцы прям одно и то же, прям одно лицо, близнецы-братья.
    А уж какие ОДИНАКОВЫЕ лица у Украинцев...Точно однояйцовые...

Почетный форумчанин Аватар для Vedma
    Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    106 639

Типово

Цитата Допис від Strannik-57 Переглянути допис
    Ну вот и раскажите, про НАРОД, историю, МОВУ на земле ДО ТОГО, как она стала называться "Украина", а называлась КУМАНИЯ.
    А що ще я маю вам розказувати?
    І головне, навіщо?
    Я ж вам казала, що з альтернативною історією в дурдом, а не до мене. Я не психіатр.
    Є факт, народи формувалися в незалежності від наявністі в них національних держав. Це потім деяки з них почали боротися за такі держави. Але не всі народи досі їх мають. Наприклад в російській імперії досі більшість народів їх не мають.
    Бо плач не дав нікому ще свободи,
    А хто борець - той здобуває світ

Звідки Ви
    Тутешній
    Дописів
    27 546

Типово

При том, что Вы понятия не имеете ни о "Русском" языке, ни об "Украинском". Но обьявили одному из языков войну на уничтожение в стране. Впрочем, как и всем остальным языкам. Тем самым пытаясь из Украинцев выстрогать таких же деревянных Буратин, как и сами, только на основе своей шизофрении.

Тупых деревянных болванчиков для войны. И начали эту войну...с Украинским народом. Имея к нему, Украинскому народу, очень опосредованное отношение.Если не сказать, что ВООБЩЕ не имеющие.
    Знову маніпулювання очевидним. Ми просто розпочали розбудову національної держави України з одержанням і зразу почали виховувати громадян цієї держави відповідним чином.
    І війну розпочали не ми, а ті хто намагається зберегти те, що вже не притаманне цій державі Україна, щось колишнє і вороже, і який одяг воно не одягалося, але воно ряджене і ніякі ворота не влазить. І ця війна йде, запекла, бо застаріле нічого іншого не може запропонувати, з цим старим не можна примиритися, бо це тільки крок до чергової руїни, які Україна мала у своїй історії. Знову переживати фарс і заради чого?
    http://s017.radikal.ru/i425/1304/de/a51ced5f2a44.jpg

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    106 639

Типово

Мало считать себя пылесосом "в душе". Нужно БЫТЬ этим "пылесосом".
    Тоді який ви кипчак, коли в вас ні батько, ні мати, ні пращури не є кипчаками? Ви ж про генетичне, чи етнічне походження? Чи ви себе в душі так відчуваєте? Чи колись так вирішили?

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    13 528

Типово

А що ще я маю вам розказувати?
    І головне, навіщо?
    Я ж вам казала, що з альтернативною історією в дурдом,...
    Ну Вы же что-то пытаетесь "расказать"? И пытаетесь своей "альтернативной выдумкой" всю Украину превратить в дурдом.?

А нам нужна Ваша "больная безграмотность"? Нет.

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    106 639

Типово

Нет. Мне не кажется это удивительным. Удивляют меня только Ваши двойные стандарты.

Чешские Немцы, Австрицы, Поляки---и при этом "чістісенька Україночка з родовідом від 18 сторічча"... А перл, что тюрки не имеют к Украинцам вообще никакого отношения---тянет никак не меньше, чем на орден Фарион.

Ведьма, но при чём Ваши зойки к Украинскому языку?
    От так ви і в іншому маніпулюєте.
    Я не казала, що я чиста етнічно українка, я казала, що той родовид мого батька, який я можу відслідковувати, він скрізь український. І по вашому я не маю права себе називати українкою, бо я не чиста. А за мене ви маєте право визнавати мене кимось іншим.
    І я не казала, що тюркські народи не мають відношення до формування українського народу. Мають на етапі його формування, але коли відбувається асіміляція. А коли нарід живе своїм життям, відокремлено, як киримли зараз, і вважають себе саме киримли, а не українцями, то яке відношення вони мають в тому, етнічному вигляді про який ви?

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    13 528

Типово

Тоді який ви кипчак, коли в вас ні батько, ні мати, ні пращури не є кипчаками? Ви ж про генетичне, чи етнічне походження? Чи ви себе в душі так відчуваєте? Чи колись так вирішили?
    Так Вы мне расскажте про НАРОД в стране КУМАНИЯ, до захвата части её земель Поляками? И про МОВУ КУМАНИИ.

Звідки Ви
    Тутешній
    Дописів
    27 546

Типово

Сами по себе, Галичане люди как люди. Обычные. Не хорошие и не плохие. Со своей историей, традициями, культурой.

Только и того, что не Украинцы. Как и Московиты. Инородное вкрапление в Украинство.
    Як українці, ми там сформувалися - на заході, півночі і в центрі. І об'єднує нас в Державу Україну історія того краю в поєднанні з історією Дикого поля.

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    13 528

Типово

Тоді який ви кипчак, коли в вас ні батько, ні мати, ні пращури не є кипчаками??
    Кто Вам такую глупость сказал? Сами придумали?

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    9 502

Типово

Вопрос на засыпку: за сколько лет и из кого сформировался американский народ

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    106 639

Типово

Ну Вы же что-то пытаетесь "расказать"? И пытаетесь своей "альтернативной выдумкой" всю Украину превратить в дурдом.?

А нам нужна Ваша "больная безграмотность"? Нет.
    Я не викладаю тут історію. Мало того, мене тільки у темі про москальску мову в Україні, цікавить, чого представник кипчатського народу не відстоює свою мову на теренах інших держав, а з піною у роті, відстоює москальску в Україні. Не відстоює татарську, башкірську, єрзянську, якутську, бурятську та інші мови в раші, які скоро теж буде гинути, а саме москальску, якій нічого і ніде не загрожує.

Звідки Ви
    Тутешній
    Дописів
    27 546

Типово

Это конечно очень занимательно,когда у дочери МАМЫ_ПОЛЯЧКИ "Український родовід вд 18 сторічча"

А кем эта дочь себя "вважае" не имет никакого значения -хоть чемоданом, хоть пылесосом. Главное то, что оно НЕ ТО, кем себя...."считает в душе".
    И мне однако не понятно, при чём Полька к Украинскому языку? И к Русскому?

Что она здесь забыла?
    Ми нічого тут не забули, ми просто останні, хто освоїв і залишився на цій землі Дикого поля.

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    106 639

Типово

Так Вы мне расскажте про НАРОД в стране КУМАНИЯ, до захвата части её земель Поляками? И про МОВУ КУМАНИИ.
    Я не знаю такої країни. Коли, де вона була і звідки ви про неї знаєте?
    Якщо ви про Половецьке поле, то яка ж це країна? Якщо про область в Угорщіні, то це також не країна.

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    13 528

Типово

Цитата Допис від Mikela Переглянути допис
    Ми просто розпочали розбудову національної держави України з одержанням і зразу почали виховувати громадян цієї держави відповідним чином.?
    Для этого нужно быть Украинцами. А когда ЧУЖДАЯ нация начинет строить во фрунт ДРУГУЮ нацию, это не "РОЗБУДОВА". Это называется по другому. Очень плохим словом. И осуждается мировым сообществом.

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    106 639

Типово

Кто Вам такую глупость сказал? Сами придумали?
    Я ж Вас питала, а ви не відповідаєте.
    Ким в срсрє були ваші батьки записані?

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    13 528

Типово

Я не знаю такої країни. Коли, де вона була і звідки ви про неї знаєте?.
    Если Вы настолько БЕЗГРАМОТНА, то что Вы здесь вообще делаете?

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    106 639

Типово

Для этого нужно быть Украинцами. А когда ЧУЖДАЯ нация начинет строить во фрунт ДРУГУЮ нацию, это не "РОЗБУДОВА". Это называется по другому. Очень плохим словом. И осуждается мировым сообществом.
    А яку націю українці "строят"?

Сторінка 511 з 553 ПершаПерша ... 11411461501502503504505506507508509510511512513514515516517518519520521 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті