Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Спійманого на хабарі у розмірі 22000 дол. США суддю Соломянського суду ВІДПУСТИЛИ годину тому прямо у залі суду
Февраль 2, 2017 editor
Спійманого у четвер на хабарі у розмірі 22 000 дол. США суддю Соломянського суду ВІДПУСТИЛИ годину тому прямо у залі суду.
НАБУ просило взяття під варту, але суд відмовив, бо … немає спеціальної згоди на те Вищої ради правосуддя.
Очевидно, що така ж ситуація з суддею з Кропивницького, затриманого прокуратурою минулої пятниці.
Це перші результати тиску на суддів від Вищої ради правосуддя, яка «звернула увагу слідчих суддів на необхідність» відпускати таких суддів, якщо на арешт немає згоди ВРП. http://www.vru.gov.ua/news/1956
А як інакше міг вирішити суд, якщо ВРП, яка призначає і звільняє суддів по суті дала таку вказівку.
Ви спитаєтесь — а чому ж НАБУ не взяло згоди у ВРП ? А ви пробували взяти таку згоду у суботу чи неділю ? А КПК дає лише 60 годин з моменту затримання на подачу до суду клопотання про запобіжні заходи. То чи реально отримати таку згоду ?
Отже лише за 1 тиждень — 2 відпущених судді, яких спіймали на гарячому. А ще два тижні тому таких суддів відправляли за грати http://www.pravda.com.ua/news/2017/01/15/7132462/
Ось вам пряма відповідь Президенту на його твердження, що судовою реформою «Касту зруйновано» http://tsn.ua/…/kasta-zruynovana-poroshenko-pro-uhvalenu-re…
А може все так було задумано ? Може авторам реформи з АП, які нас переконували, що тепер суддю, спійманого на гарячому і затримати і взяти під варту можна без будь-якого спеціального дозволу варто нарешті сказати правду, що це був черговий обман ?
P.S. про затриманого суддю тут
https://nabu.gov.ua/…/suddi-solomyanskogo-raysudu-kyyeva-ta…
джерело
Я бесконечно уважаю чудовищный выбор моего народа (М.Жванецкий)
Сегодня с Трампом будут тереть, в понедельник проснемся с новыми покращэннями... почему в понедельник а не в воскресенье??? надо же весь базар с корешами будет ополлитрить, а потом принять правильное решение
![]()
У Пети с Гройсманом (и не только у них) странные представления об экономике государства - решение всех проблем находят исключительно в повышении тарифов, налогов, пошлин и всего, чего только возможно. Но проблемы не решаются! А они упрямо гнут свою линию - подозреваю - о существовании других механизмов они и не знают.
Я бесконечно уважаю чудовищный выбор моего народа (М.Жванецкий)
Так нет
Вспомнил вот, когдато давно была у меня мысль о которой я забыл. Петя один из олигархов. Но! Коломойский, Ахметов, Фирташ и другие - у них всех бизнес (основная часть) завязан на экспорт. И им чем хуже живут тут тем им лучше (дешовая рабсила). А Порох отличался от них тем что его товаров дофига идет внутри страны. И чем лучше живет бедный класс тем лучше _его бизнесу_ т.к. покупают больше печенек и конфет. Но... но чтото пошло не так (С) и он таки делает то же что и все те - убивает мелкий бизнес и бедную часть населения.
Наступит день и я скажу все, что я думаю по этому поводу. (С)
К примеру, если ему поставили задачу промышленность и бизнес свести к нулю, то после бедного населения и мелкого бизнеса, возьмется за средний уровень. Разделяй и властвуй. Скоро те кто ехидно кричит, мол не можешь заработать ,иди бомжевать и на кладбеще, скоро сами столкнутся с такой проблемой.
Это было "до того"... а сейчас под ним госресурс, и их (и его) жалкие бизнесы выглядят на фоне этого удручающе. Его бизнес сейчас - это так, на курево и презервативы разве шо...
Верно, когда не хотят заткнуть дыру в борту а перебегают на палубу выше - так и происходит. На мачте все не поместятся в финальном акте - да и она тоже недолго над водой пробудет (хотя и дольше всех)![]()
ВИПИВ? ЗА КЕРМО!
Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
![]() |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
![]() |
Bookmarks