| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
ну ващето не полностью)))
Как сообщает «Чемпионат.com», Виталий Кварцяный, которого 7 мая назначили исполняющим обязанности главного тренера «Волыни», подпишет с клубом полноценный контракт в том случае, если команда сохранит прописку в премьер-лиге по итогам текущего сезона. В то же время Анатолий Писковец, который работал с первой командой клуба после отставки Анатолия Демьяненко, вернулся на должность наставника молодёжного состава.
![]()
Еще один на выход ....
Офіційно: Костов подав у відставку, "Карпати" очолив Дячук-Ставицький
http://www.ua-football.com/ukrainian/high/51890e3d.html
Здесь ничего хорошего уже не случится …
Головний тренер "Манчестер Юнайтед" сер Алекс Фергюсон прийняв рішення завершити тренерську кар'єру, повідомляє офіційний "твіттер" прес-служби манкуніанського клубу.
"Сер Алекс Фергюсон завершує кар'єру. Спасибі, сер Алекс", - йдеться в повідомленні.
"Це те рішення, над яким я довго і серйозно думав. Думаю, що прийшов вдалий час. Потрібно рухатися вперед. Я буду радий стати директором і послом "Манчестер Юнайтед", - цитує знаменитого шотландського фахівця британська преса.
Нагадаємо, що раніше ряд англійських газет повідомили, що Фергюсон прийняв рішення залишити клуб і завершити тренерську кар'єру після 26 років роботи з "червоними дияволами".
У нинішньому сезоні шотландець привів "МЮ" до 20-го чемпіонського титулу.
6ля 26 лет с одной командой.. это пипец..у нас молодёжь далеко не вся доживает до 26 с своими пьянками и прочим..
"респект и уважуха"(С)
стадион по ходу как в новомосковске с какими то корчами на заднем фоне![]()
он уже один раз уходил...![]()
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
))
Янукович пожелал Севастополю победы. Вот будет смеху, ежели оно так и будет.
Как там у Днепра, все, наверное, просто сс... кипятком от желания заполучить заветную емкость?
Сон разума рождает свидомищ.
Жывы по-новОму - готовься к земле!
22 минута уже 0-2 )) севас давай до свидания
апдейт )) хм.. 1-2 )))))))
Востаннє редагував NortonCommander: 08.05.2013 о 18:38
быстрый гол, молодцы!!!
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks