Вітаю, я часто купував телефони, аксесуари, усілякі дрібниці в інтернеті. А тут з'явилась потреба купити посудомийну машину, піч, бак тощо. В кого є досвід купівлі в фотомаг наприклад, великої техніки? Як перевірити якість, працездатність?![]()
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Вітаю, я часто купував телефони, аксесуари, усілякі дрібниці в інтернеті. А тут з'явилась потреба купити посудомийну машину, піч, бак тощо. В кого є досвід купівлі в фотомаг наприклад, великої техніки? Як перевірити якість, працездатність?![]()
"...куля пішла бездоганно — якраз у те місце на лобі, де дідько припечатує москалям зірки." Чорний ворон
покупала холодильник и стиралку в интерент магазине..все-таки разница в цене с магазинами 1000-1300 грн ..ДОСТАВКА В ЭТОТ ЖЕ ДЕНЬ И БЕСПЛАТНО. оплачивала, когда уже привезли. влючила проверила (холодильник), стиралку не проверяла. ну только на наличе товарного вида))) гарантийный талон заполнили..правда, как с гарнтией будет не знаю...но так как в нашей стране все выполняют гарантию..кхе-кхе...не переживаю..если что и сама отремонтирую..за денюжку...
Если требует длительного подключения то никак (если например бойлер) я брал холодильник, духовку, поверхность из крупной, не удалось проверить только поверхность т.к. на кухне как раз был ремонт, но и в магазине Вам газовую поверхность тоже не проверят, есть гарантия если что обратитесь. А так внимательно смотреть внешний вид и т.д.
хм, а как бы мне тоже интересно.
Присмативаю стиралку.
Доречі є хтось з фотомагу? В чому прикол вашого кредиту? Реально виходить дорожче ніж в звичайному магазині в кредит.чи є ще якісь кредити?
"...куля пішла бездоганно — якраз у те місце на лобі, де дідько припечатує москалям зірки." Чорний ворон
.. из крупного покупал баки, телек, СВЧ печь, хотя печь в общем то не крупная... то что можно проверять на месте, проверял на месте, то что нет, рисковал...
ЗЫ Фотомаг не самый дешевый магазин... хотя им тоже пользовался...
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
Кинули ссылку в лс на лагуну.С пометкой в кредит.
А что инет маги уже в кредит продают ?)))
давайте давайте включайте холодильники сразу после доставки )) будет вам гарантия кхекхе...
стиралку , посудомойку , холодильник, встройку -осмотреть внешний вид, как правило продавец НЕ ставит дату в ОГТ , чтобы у вас была возможность подключить и проверить и если че не так по быстрому вернуть.
Вот что они пишут: пришло недавно на емейл:
Купівля товару в розстрочку. Звичайно, все це робиться вами не виходячи з
дому!
У момент доставки товару ви підписуєте договір розстрочки, передаєте
кур'єрові копію паспорта та ідентифікаційного коду, і оплачуєте перший
платіж відповідно до умов обраного вами варіанту розстрочки (1/ 3, 1/6 або
1/10 частина від загальної суми). Решту платежів ви оплачуєте щомісячно в
будь-якому банку починаючи з наступного місяця в термін до 20 числа.
Щомісяця ви будете отримувати поштою рахунок з реквізитами для оплати.
Щомісячні платежі Ви оплачуєте рівними частинами за реквізитами і в термін,
зазначений у договорі. Ніяких прихованих платежів, страховок, комісій не
існує! (Зауважте, що при оплаті через банк можлива комісія банку за переказ
платежу - з'ясовуйте ці дані в банку!) Обов'язково при заповненні заявки на
отримання розстрочки вкажіть ДОСТОВІРНІ ДАНІ щодо себе! В іншому разі
договір підписано не буде і товар у розстрочку передано не буде! Будь
ласка, уважно перевірте заповнювані вами дані!
Пропозиція дійсна по всій Україні на постійній основі. Мінімальна сума, на
яку розповсюджується розстрочка - 1000грн (може бути декілька товарів на
таку суму).
Детальніше - на нашому сайті.
Поставте свої запитання на нашому форумі - і отримайте вичерпні відповіді.
Покупал весной в Фотомаге морозильную камеру, все гуд. Утром заказал, вечером привезли со всеми доками, распаковали, осмотрел состояние, сказали пару часов не включать.
тут есть тема по инет-магазинам, с отзывами, рейтингами, по разным категориям )
зы. я лично покупаю в Лагуне, в том числе некрупную бытовую. все работает
а я так и не нашел нормальный холодильник через инет, такой, какой хотел...
Я розумію що якось купував в інеті фотоапарат дорожче ніж посудомийна машина, але фотоапарат можна покласти в пакет і поїхати розбиратися, а от з великою технікою буде важче.![]()
Всю технику себе и родным покупал ранее в faina.dp.ua
теперь они вроде как мегатехника - у них тоже уже раза 3 покупки делал.
За 5 лет покупок - нареканий на технику нет.
Однозначно, проще и комфортнее покупать технику в интернете, а не бегать по магазинам по холоду и слякоти! Удачных всем покупок!
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks