Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 433 з 497 ПершаПерша ... 333383423424425426427428429430431432433434435436437438439440441442443483 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 9928, показано з 8 641 по 8 660.

Тема: Новая патрульная служба

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    73 233

Типово

Цитата Допис від vvatra Переглянути допис
    це я вас питаю про логіку міліцейську. ви ж фактор витрат навели як визначник дій.
    Фактор затрат я привел как пример логического мышления при требовании чего то от кого то.
    Ни старые менты ни новые полицейские подобными факторами ни разу не заморачиваются, я уверен.

watra
    Guest

Типово

Цитата Допис від SergOv Переглянути допис
    Фактор затрат я привел как пример логического мышления при требовании чего то от кого то.
    Ни старые менты ни новые полицейские подобными факторами ни разу не заморачиваются, я уверен.
    навіщо тоді так пояснювати їх дії ..
    і знову - чим же вони керуються ?

Дописів
    841

Типово

щодо "не вивчили" - так і є.
    щодо "активістів з брєдом сумашедшего" - частина нових, що потрапили вперше у поліціянти, і є з подібних "активістів" - людей ідейно налаштованих. ну, давайте сядемо і будемо мовчки спостерігати за витівками та витребеньками..
    а до Савченко ще, коли не вийшла усіляка нечисть достроково, цікаво, міліція займалася справами на кшталт крадіжки документів чи це фінт поліції - в протоколі писати "документи зникли з місця.." а не "вкрадено" ?
    Понимаете, настоящий патриот, меценат или волонтёр не занимается сбором информации "типа одна Бабка сказала" и не высиживает в комиссиях по переаттестации (например) месяцами, человеку некогда заниматься чухней, он занимается жизненно-необходимым для армии или деток или ещё кого-то. А есть же активисты, которые мутят воду, везде ищут зраду, собирают пикеты и тд - это активисты в кавычках. Вот о них я и вела речь. Относительно кражи документов (я так понимаю это у Вас произошло) я конечно понимаю, что жалко и обидно, но мы порой же сами и даём повод - давно известно, что сумки на видное место не ставим в машине, ценное не оставляем. Таких мелких краж происходит очень много и найти их - нереально. Да, все знают кто и где ворует - но за руку его никто не поймал, свидетелей нет - что делать милиции? Выбивать из них? Они не признаются, плюс как правило это несовершеннолетние. Так что как-то так.

Zaurus
    Guest

Типово

Цитата Допис від ANNGELE Переглянути допис
    Иногда у меня возникает вопрос, кем работают все эти люди, что ненавидят: ментов, суды, докторов, преподавателей, налоговиков и тд. ? В сущности все ведь одинаково - люди.
    менеджерами - штанопротирателями......очевидно же !

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    73 233

Типово

А у них спросить будет не правильнее ?

Дописів
    841

Типово

Цитата Допис від Zaurus Переглянути допис
    менеджерами - штанопротирателями......очевидно же !
    Ну если человек там много сидит в нете, то очевидно офис и кондиционер. Таким нужны только менеджеры - во власти, в ментуре, в больнице и тд по списку.

Дописів
    841

Типово

навіщо тоді так пояснювати їх дії ..
    Здравым смыслом.

watra
    Guest

Типово

Понимаете, настоящий патриот, меценат или волонтёр не занимается сбором информации "типа одна Бабка сказала" и не высиживает в комиссиях по переаттестации (например) месяцами, человеку некогда заниматься чухней, он занимается жизненно-необходимым для армии или деток или ещё кого-то. А есть же активисты, которые мутят воду, везде ищут зраду, собирают пикеты и тд - это активисты в кавычках. Вот о них я и вела речь. Относительно кражи документов (я так понимаю это у Вас произошло) я конечно понимаю, что жалко и обидно, но мы порой же сами и даём повод - давно известно, что сумки на видное место не ставим в машине, ценное не оставляем. Таких мелких краж происходит очень много и найти их - нереально. Да, все знают кто и где ворует - но за руку его никто не поймал, свидетелей нет - что делать милиции? Выбивать из них? Они не признаются, плюс как правило это несовершеннолетние. Так что как-то так.
    Здравым смыслом.
    якщо ти лох - дав привід - нах паритися ради тебе. яснозрозуміло.

А у них спросить будет не правильнее ?
    100%
    хто ж відповість з них ?

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    22 656

Типово

...100%
    хто ж відповість з них ?
    Вы меня звали? Ну тогда слушайте: есть такое понятие как "малозначительность". Размер этой "малозначительности" устанавливал прокурор. А без прокурора(без его подписи на карточке Ф-1) ни одно у/д возбудить было невозможно. Были даже очень и очень обидные прецеденты, например когда у бабушки наркоман украл лестницу(старую советскую аллюминиевую-то есть вечную). Наркомана поймали, но возбуждение у/д прокурор не подписал - лестница куплена была когда-то за "каких-то 50 руб(ага, союзных еще)". Следовательно ущерб "малозначителен". И т.д. и т.п. А документы... Это как сегодня мобильные телефоны: не хватит всей милиции/полиции страны, чтобы реально заниматься поисками одних только мобилок. Их, как и документы, реально ищут только в тяжких случаях(если это связано с тяжким преступлением).
    СЛАВА УКРАЇНІ!

watra
    Guest

Типово

Цитата Допис від Самолет Переглянути допис
    Вы меня звали? Ну тогда слушайте: есть такое понятие как "малозначительность". Размер этой "малозначительности" устанавливал прокурор. А без прокурора(без его подписи на карточке Ф-1) ни одно у/д возбудить было невозможно. Были даже очень и очень обидные прецеденты, например когда у бабушки наркоман украл лестницу(старую советскую аллюминиевую-то есть вечную). Наркомана поймали, но возбуждение у/д прокурор не подписал - лестница куплена была когда-то за "каких-то 50 руб(ага, союзных еще)". Следовательно ущерб "малозначителен". И т.д. и т.п. А документы... Это как сегодня мобильные телефоны: не хватит всей милиции/полиции страны, чтобы реально заниматься поисками одних только мобилок. Их, как и документы, реально ищут только в тяжких случаях(если это связано с тяжким преступлением).
    так це окремо взятий прокурор вирішує, чи така ситуація цілком поширена ?
    і чи це взагалі вписується в кодекси якісь ? зробили б вже офіційний прейскурант - з переліком справ, з яких починаються розслідування/розшуки/пошуки і навіть не приймали б заяви. а то фіксація події є, а реакції - 0, навіщо фіксувати, якщо дрібні крадії не підпадають під категорію "злочинець".

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    22 656

Типово

так це окремо взятий прокурор вирішує, чи така ситуація цілком поширена ?
    і чи це взагалі вписується в кодекси якісь ? зробили б вже офіційний прейскурант - з переліком справ, з яких починаються розслідування/розшуки/пошуки і навіть не приймали б заяви. а то фіксація події є, а реакції - 0, навіщо фіксувати, якщо дрібні крадії не підпадають під категорію "злочинець".
    Ви запитували за "стару" міліцію - я Вам відповів. Так було будь де, розумієте? Карну справу начебто й порушував слідчий, але насправді останній підпис був саме прокурора. Вас(не знайомим з системою людям) все це ніхто й ніколи не пояснював. Бо так було зручно саме прокурору - він начебто й не мав до всього цього відношення.
    СЛАВА УКРАЇНІ!

watra
    Guest

Типово

Ви запитували за "стару" міліцію - я Вам відповів. Так було будь де, розумієте? Карну справу начебто й порушував слідчий, але насправді останній підпис був саме прокурора. Вас(не знайомим з системою людям) все це ніхто й ніколи не пояснював. Бо так було зручно саме прокурору - він начебто й не мав до всього цього відношення.
    ну от і відповідь на питання "чому так упереджено ставляться до всієї системи"..

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    73 233

Типово

ну от і відповідь на питання "чому так упереджено ставляться до всієї системи"..
    А сейчас, когда фиксируют все, процент раскрываемости должен вырасти, или упасть ?

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    22 656

Типово

Вибачте, але Ви якусь фігню городите. Згідно вашої логіки, те що "нові патрульні" не розшукують документи - це достатня підстава для того щоб їх зневажати.
    СЛАВА УКРАЇНІ!

watra
    Guest

Типово

А сейчас, когда фиксируют все, процент раскрываемости должен вырасти, или упасть ?
    так і тоді ж фіксували..
    але і тоді і зараз є паркан, через який не перелізеш - прокурор.
    Вибачте, але Ви якусь фігню городите. Згідно вашої логіки, те що "нові патрульні" не розшукують документи - це достатня підстава для того щоб їх зневажати.
    не вибачу.
    мене не повинно цікавити в якому саме місці затик відбувається. система залишається тою самою - оце підстава.

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    73 233

Типово

так і тоді ж фіксували..
    але і тоді і зараз є паркан, через який не перелізеш - прокурор.
    То есть, будут новые прокуроры - и все наладится ?

А не за...тся они пыль глотать каждую мобилку и утопленный в унитазе паспорт с правами разыскивать ?

watra
    Guest

Типово

То есть, будут новые прокуроры - и все наладится ?

А не за...тся они пыль глотать каждую мобилку и утопленный в унитазе паспорт с правами разыскивать ?
    а не "за...лися" лікарі / медсестри кожну ранку обробляти з якою приходять до них... їй-бо, дивна логіка.
    чому я маю їх за калік сприймати та співчувати їм ?

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    73 233

Типово

чому я маю їх за калік сприймати та співчувати їм ?
    А с чего они должны Вам сочувствовать, если вокруг очередь таких же стоит ?
    И определить честность каждого, как минимум, не представляется возможным в реальном времени.

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    73 233

Типово

И вообще, народ, вы бы еще сказали, что с появлением новой полиции и увеличением штрафов, пьяных за рулем стало меньше.
    ))))))))))))))))))

watra
    Guest

Типово

А с чего они должны Вам сочувствовать, если вокруг очередь таких же стоит ?
    И определить честность каждого, как минимум, не представляется возможным в реальном времени.
    вкотре це ви пропонуєте щось, а потім переводите.
    я за виконання обов'язків без особистих ставлень.
    і нуладна вже, вмовили - ліньки їм в одному поодинокому випадку ганяти собачку з поліціянтом.
    але хоча б вже реагувати починали, коли накопичується стосик заяв З ОДНОГО Й ТОГО Ж державного закладу - тобто регулярність, тобто систематичність, тобто може пощастити і першого ж дня патрулювання. при чому не про чиновницький заклад йдеться, а про дитячу лікарню....

Сторінка 433 з 497 ПершаПерша ... 333383423424425426427428429430431432433434435436437438439440441442443483 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті