| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Востаннє редагував SofiElena: 29.08.2026 о 17:40
когда умрёшь, людишки скажут, их притворяющимся ртом, каким в их жизни был ты важным никтом
Як же бісить оця хрінь " їх там не повинно було бути".
І постійний розподіл на військових та " мирних".
Які всраку мирні коли країна палає? Де бути те виробництво і склади? На Марсі? Щоб мирні не постраждали. А працює на тому виробництві хто?
В ТРЦ Кривого не було не складу боєприпасів,ні військових. А скільки загиблих і постраждалих?
Більше ніж у тому Вишневому і ТД.
Пи3діти треба менше . В першу чергу тим,хто про ті склади знає.
Зустріла нещодавно знайомого. Сто років не бачились а він" та ми щас откриваєм производство... Завозим станки...ляп,ляп ляп..."
Навіщо?
Так і оті жителі отих сіл. Менше б ляпали язиками, може б того і не було.
І та ж Пісчанка. По гриби вони,матьїх,сходили...
Делал я кондиционирование (точнее должен был делать) на производстве где собирались делать платы - для . Производства ещё нет - а разговоры были. Не успели открыться - прилет.
Ибо нехyй языком щёлкать
Стопудово
А ещё все отэтивот презентации - куерации, экспо - куекспо
Расстрел нахой на месте
"...надо квасить всерьез несколько лет!" ©
Перевозка всякой всякости ГАЗелью
А давайте дружно позовём дедамороза....не не то...
Пошлем наxyй заeбучку
"...надо квасить всерьез несколько лет!" ©
Перевозка всякой всякости ГАЗелью
Та видать фсбшники неплохо его кормят.
Бо каждый день и даже ночью жопу рвёт.
В мене для вас погані новини малята. В Украйні навіть не криза, в Україні крах еліт. Повний...
ЗІ А Федоров, а що Федоров. Не може бути країна з такою елітою бути на перших ролях в створенні супер сучасної зброї. От його й евакували. Хоча можливо ще повернуть.
ЗІ ЗІ І Федров і Форест Гампт ІМХО це була перевірка Зеленського. Й ІМХО він її не пройшов.
ЗІ ЗІ ЗІ в мене не має для вас оптимістичних сценаріїв.
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
А хто перевіряв?)
І хто дав оцінку що точно не пройшов?
В еліти нам з Марса прилетіли,чи може ми самі їх виростили?
І де були і куди дивились особисто Ви,в той час поки вони проростали?
А можете показати пальчиком,хто саме вимагає від Вас того сценарію?
І взагалі- Глобус,перелогінься!)))
І да. Федоров має таке ж саме відношення до наших розробок зброї,як бібліотекар до тих книжок,які вам в бібліотеці видають. Поїхав "ділитися" чужим досвідом,про який тільки читав.
Сука,хлопці русню на фарш перемелюють,а воно поїхало розповідати,як це треба робити.
Так само як тут лив всім в очі,про його заслугу в тому,що кацапські НПЗ горять.
Не знаю за скільки купив його Маск,але купив він пустишку. І я не заздрю тому Федорову, коли Маск це зрозуміє.
Востаннє редагував Антуриум: 29.08.2026 о 21:56
Сьогодні Герега особисто перевіряв роботу пожежного гідранта на одному з його магазинів.
І чомусь виявилось ,що той гідрант навіть не підключений. А гроші ж за підключення підрядник брав.
То може справа не тільки в елітах?
А з огляду на публічні еліти в світі,так в нас ще не самі гірші.))
Он у Рошенки склади сгрріли,а їх продукція в АТБ продовжує бути в акції. І не тільки їхня
Я ніколи Яготинске не полюбляла,але після того як вони знов відкрилися після прильоту,купую їх продукцію,щоб підтримати.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks