| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Банзай а вони вже вторглися ? а з якої причини ? а навіщо ? а шо цьому передувало ? вот Ви далеко неглупа людина і добре мисляча...а так категорічно спріймаєте це питання.......думаю якщо мені на кожному кроці будуть тикати моєю русской генетікою, чи моєю россійськомовністю, або казати щось про чемодан вокзал і як там дальше мені або моїм родичам думаю такі люди для мене більші агресори![]()
Сегодня международный день мудака. Господи, это ж сколько людей надо поздравить с праздником!
Банзай гм....тобто нищення на нівець мірняка - це так іграшки...гм, вибачте мені більше полемізувати нема про що.......я готов понять если бы прошел референдум осетины сказали да хотим в Грузию там лучше там корни.....и их бы не пустили и доблестные грузинские джедаи в марпате ы мультикаме пошли их спасть......тут да.....НО, никто в ЮО не хочет быть в составе Грузии, и вряд ли после полноценных боевых действий снова захочет.
для мене захист Батьківщини - це абсолютна (категорична) річ, яка не може бути чимось обумовлена. Тому й питання дуже просте, де відповідь ІМНО, має бути "ТАК" або "НІ".
і я не поділяю громадян на гірший/кращий залежно від мовної, релігійної, національної і т.і. ознаки.
хто сказав, що це - іграшки. Це - велика проблема, з вирішенням якої РФ, як миротворець, не впоралася.гм....тобто нищення на нівець мірняка - це так іграшки...гм, вибачте мені більше полемізувати нема про що.....
vch а я десь писав шось пагане про Україну ? чи розмовляю з Вами російському як зневажний клятий москаль ? але тут не раз і не десять на форумі в адресу моєї національності було написано - угрофини, тварюки, кати, кацапи ? в житті народ базар все ж таки фільтрує, хоч це радує......так шо ця суперечка нічого не дасть, але формувати образ щовнеішнього ворога це так зручно, коли страна катиться в тар тарари........
Банзай Для осетина який підбивав з РПГ грузинський Т-55 ЮО - це Батьківщина, І РФ усе зробила вірно, благо дуже гарний взірець був на Балканах![]()
Діти-не діти, але хтось міг року 1986-го уявити, що вогонь будуть вести по Грозному? Що в Москві танки будуть стріляти бойовими? Що за Бендери будуть вестися бої? Є таке, що не можна уявити, але нема нічого, що не могло б трапитися.
Що для Кремля Дніпропетровськ? Чим він кращий, як об'єкт бомбардування від Тбілісі? Нічим! А "провчити хохлов" і повернути "маларосію" в смердюче лоно немитої "матушкі" Расєї - для того нададуться і РБУ по українських містах. Не надійтеся: не відсидітеся ані в Севастополі, ані в Донецьку.
Банзай , ось тепер напевно з національно ідентифікацією для осетин та абхазів усе кристально ясно. А щодо нас........Ви самі бачите, як країну вже роздеребаніли, скільки народу гине на автошляхах, через ніяке медобслуговування, через позапредельну вседозволеність та пияцтво, і ФСБ та РФ - керманичі тут ні до чого - про це нам надо міркувати і щось робити з цим......а не ворога шукати там де його нема.....Ось Ви якщо не помиляюся дуже кваліфікований юрист, в мене суто питання до Вас , як до спеца у Вашій галузі - що доброго дав країні перероблений КК - ремікс КК зразка 1961, завдяки якому настала повна кримінальна лібералізація по таким категоріям злочинів, як тілесні ушкодження, крадіжки, шахрайство, транспортні пригоди, з урахуванням скоєння їх за возрастним цензом ? Так може цю проблему треба вирішувати, бо народ ніяк не захищений від звичайного криміналу, а наші співвітчизники вже сокиру війну розкопали![]()
las palabras hueras
ви не писали, ае пишуть інші.. Таких ідіотів хватає з обох сторін.. Щодо кацапів, то для мене існує різниця між кацапами та росіянами..
А ось слово хохол дуже часто вживається на рівних з українцем.. Росіяни так звилки що ми не українці а хахли, що це слово стає загальновживаним навіть на центральних ТВ каналах з Москви..
Ви можете уявити щоб було як би на українському телебаченні вживали б слова кацапи, москалі?
Сегодня международный день мудака. Господи, это ж сколько людей надо поздравить с праздником!
Можете запитати будь-якого росіянина, як він ставиться до нападу Росії на Грузію? Десять із десяти будуть на боці Кремля. Якщо завтра кремляді нападуть на Україну, десять з десяти наших "добрих друзів" виправдають цей напад.
КАЦАПИ! І злобні тварюки на додачу, які не хочуть жити в мирі, а прагнуть лише війн і крові.
про те, що коїться з лівосуддям, краще говорити не тут, а десь за пляшкою (на жаль, я нині вимушено веду здоровий образ життя, і мені займатися цією фігнею ще чотири місяці і двадцять днів).
а щодо осетинів, то я ЗА незалежну Осетію у повному складі, оскільки, за відсутності боротьб за незалежність у Північній, боротьба за незалежність в Південній мені представляється ініційованою зовні.
возможно Укрина и не слон, но далеко и не моська и за Крым и украинский восток даже от русскоязычных граждан Украины Россия может такой 3,14зды отхватить, что мало не покажется. Война Украины и России будет означать только одно - конец России, ведь более сильные враги России только и ждут чтобы она ослабла, а война с Украиной просто подорвет ее силы. Ох не хотелось бы этой войны. Думаю, что ее не будет, а Дугин просто трепло, равно как и Затулин, и Жириновский и иже с ними.
I never meant to hurt you
I never meant make you cry
But tonight, I'm cleaning out my closet
vch о та дуже часто на нашому телебаченні і не таке почуєш і побачиш5 канал та АдЫн плюс Адын чого тыльки не запулять, особисто у репортажах таких статистыв нагонять, що я вже дивуюсь, невже я русский який народився та виріс тут така істота , як малюють.......ал тем не менш зрозуміло, що Ви вмієте відрізняти, дуже добре якщо так і спасибі
Ви бачите різницю. Доречі хлопчик Джмиль вон як активізувався
Любе малятко, нічого, шо я "клятий москаль" твоєю мовою тут пишу или чтобы тебе покреативнее клеймить, писать по русски
к чему этот словесный эпатаж ? не понимаю.....
lasound от я не розумію навіщо слово війна тиснути скрізь........
Банзай щиро дякую за виважену відповідьну а здоровий образ життя - сам на вживаю трохи завбільшки 30 років від моменту народження
![]()
Извините, может я чего не посмотрел в новостях, я с недавних дней просматриваю новости про ситуацию в Грузии, но мне интересно, а в Крыму и на востоке Украины нет ли пророссийских митингов в поддержку российской интервенции? А?
I never meant to hurt you
I never meant make you cry
But tonight, I'm cleaning out my closet
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks