Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы

Результати опитування: Как Вы считаете вероятна ли интервенция Росии по отношению к Украине ?

Голосували
133. Ви ще не голосували в цьому опитуванні
  • Да, весьма вероятно

71 53,38%
  • Думаю нет.

51 38,35%
  • Не знаю.

11 8,27%
Сторінка 4 з 8 ПершаПерша 12345678 ОстанняОстання
Всього знайдено 157, показано з 61 по 80.

Тема: Дугин: "Мы будем вынуждены пренебречь территориальной целостностью Украины"

Дописів
    15 798

Типово

Цитата Допис від Yar Переглянути допис
    А почему с 1920?
    Вы века с 15 напишите
    ...и для любой другой страны.

Почетный форумчанин Аватар для Банзай
    Звідки Ви
    Січеслав
    Дописів
    39 002

Типово

Цитата Допис від Prosto_paren Переглянути допис
    Банзай так хто заважає грузинам вивести свої війська і прекратити бойові дії щоб не "мутузити". Чи навіщо було казати про припинення вогню а потом артобстріл цивільних кварталів проводити ?
    що робити у власній державі - це суверенне право держави. Поки немає визнання незалежності ПО, все те, що там робиться, це право Грузії. Чомусь тут на форумі всім було начхати, коли турк мішали з ... курдів.

Дописів
    844

Типово

Банзай а вони вже вторглися ? а з якої причини ? а навіщо ? а шо цьому передувало ? вот Ви далеко неглупа людина і добре мисляча...а так категорічно спріймаєте це питання.......думаю якщо мені на кожному кроці будуть тикати моєю русской генетікою, чи моєю россійськомовністю, або казати щось про чемодан вокзал і як там дальше мені або моїм родичам думаю такі люди для мене більші агресори

Звідки Ви
    Пересеченная распи*дяйством местность
    Дописів
    21 990

Типово

.....думаю якщо мені на кожному кроці будуть тикати моєю русской генетікою, чи моєю россійськомовністю, або казати щось про чемодан вокзал і як там дальше мені або моїм родичам думаю такі люди для мене більші агресори
    думаю якщо мені на кожному кроці будуть тикати моєю українською генетікою, чи моєю україномовністю, або казати щось про каклів та укрів і як там дальше мені або моїм родичам думаю такі люди для мене більші агресори
    Сегодня международный день мудака. Господи, это ж сколько людей надо поздравить с праздником!

Дописів
    844

Типово

Банзай гм....тобто нищення на нівець мірняка - це так іграшки...гм, вибачте мені більше полемізувати нема про що.......я готов понять если бы прошел референдум осетины сказали да хотим в Грузию там лучше там корни.....и их бы не пустили и доблестные грузинские джедаи в марпате ы мультикаме пошли их спасть......тут да.....НО, никто в ЮО не хочет быть в составе Грузии, и вряд ли после полноценных боевых действий снова захочет.

Звідки Ви
    Січеслав
    Дописів
    39 002

Типово

Банзай а вони вже вторглися ? а з якої причини ? а навіщо ? а шо цьому передувало ? вот Ви далеко неглупа людина і добре мисляча...а так категорічно спріймаєте це питання.......думаю якщо мені на кожному кроці будуть тикати моєю русской генетікою, чи моєю россійськомовністю, або казати щось про чемодан вокзал і як там дальше мені або моїм родичам думаю такі люди для мене більші агресори
    для мене захист Батьківщини - це абсолютна (категорична) річ, яка не може бути чимось обумовлена. Тому й питання дуже просте, де відповідь ІМНО, має бути "ТАК" або "НІ".
    і я не поділяю громадян на гірший/кращий залежно від мовної, релігійної, національної і т.і. ознаки.

гм....тобто нищення на нівець мірняка - це так іграшки...гм, вибачте мені більше полемізувати нема про що.....
    хто сказав, що це - іграшки. Це - велика проблема, з вирішенням якої РФ, як миротворець, не впоралася.

Дописів
    844

Типово

vch а я десь писав шось пагане про Україну ? чи розмовляю з Вами російському як зневажний клятий москаль ? але тут не раз і не десять на форумі в адресу моєї національності було написано - угрофини, тварюки, кати, кацапи ? в житті народ базар все ж таки фільтрує, хоч це радує......так шо ця суперечка нічого не дасть, але формувати образ щовнеішнього ворога це так зручно, коли страна катиться в тар тарари........

Дописів
    844

Типово

Банзай Для осетина який підбивав з РПГ грузинський Т-55 ЮО - це Батьківщина, І РФ усе зробила вірно, благо дуже гарний взірець був на Балканах

Звідки Ви
    Січеслав
    Дописів
    39 002

Типово

Банзай Для осетина який підбивав з РПГ грузинський Т-55 ЮО - це Батьківщина, І РФ усе зробила вірно, благо дуже гарний взірець був на Балканах
    я вже писав, що я ЗА право націй на самовизначення. Але, проблєми і війна "чомусь" в ПО.

Звідки Ви
    Sicheslav City
    Дописів
    7 596

Типово

Цитата Допис від Дядя Гена Переглянути допис
    Я в шоке....
    Вы шо,собтраетесь по Харькову или Днепру из "Градов" и "Ураганов" огонь открыть? Ибо только при этих условиях Россия может прийти.....

Пы.Сы.Ну как дети малые......
    Смешно и грустно...
    Діти-не діти, але хтось міг року 1986-го уявити, що вогонь будуть вести по Грозному? Що в Москві танки будуть стріляти бойовими? Що за Бендери будуть вестися бої? Є таке, що не можна уявити, але нема нічого, що не могло б трапитися.
    Що для Кремля Дніпропетровськ? Чим він кращий, як об'єкт бомбардування від Тбілісі? Нічим! А "провчити хохлов" і повернути "маларосію" в смердюче лоно немитої "матушкі" Расєї - для того нададуться і РБУ по українських містах. Не надійтеся: не відсидітеся ані в Севастополі, ані в Донецьку.

Дописів
    844

Типово

Банзай , ось тепер напевно з національно ідентифікацією для осетин та абхазів усе кристально ясно. А щодо нас........Ви самі бачите, як країну вже роздеребаніли, скільки народу гине на автошляхах, через ніяке медобслуговування, через позапредельну вседозволеність та пияцтво, і ФСБ та РФ - керманичі тут ні до чого - про це нам надо міркувати і щось робити з цим......а не ворога шукати там де його нема.....Ось Ви якщо не помиляюся дуже кваліфікований юрист, в мене суто питання до Вас , як до спеца у Вашій галузі - що доброго дав країні перероблений КК - ремікс КК зразка 1961, завдяки якому настала повна кримінальна лібералізація по таким категоріям злочинів, як тілесні ушкодження, крадіжки, шахрайство, транспортні пригоди, з урахуванням скоєння їх за возрастним цензом ? Так може цю проблему треба вирішувати, бо народ ніяк не захищений від звичайного криміналу, а наші співвітчизники вже сокиру війну розкопали

Дописів
    1 985

Типово

але тут не раз і не десять на форумі в адресу моєї національності було написано - угрофини, тварюки, кати, кацапи ? в житті народ базар все ж таки фільтрує, хоч це радує
    Як я розумію, це відповідь на дуже популярні на деяких форумах ідеі про малоросію, свідомих, каклів і т.і.
    Так, це дуже неприємно та погано. Але законів інформаційно-ідеологічної війни, здається, ще ніхто не написав.
    А вбудована мораль/етика спрацьовує не у всіх та не завжди.
    las palabras hueras

Звідки Ви
    Пересеченная распи*дяйством местность
    Дописів
    21 990

Типово

vch а я десь писав шось пагане про Україну ? чи розмовляю з Вами російському як зневажний клятий москаль ? але тут не раз і не десять на форумі в адресу моєї національності було написано - угрофини, тварюки, кати, кацапи ? в житті народ базар все ж таки фільтрує, хоч це радує......так шо ця суперечка нічого не дасть, але формувати образ щовнеішнього ворога це так зручно, коли страна катиться в тар тарари........
    ви не писали, ае пишуть інші.. Таких ідіотів хватає з обох сторін.. Щодо кацапів, то для мене існує різниця між кацапами та росіянами..

А ось слово хохол дуже часто вживається на рівних з українцем.. Росіяни так звилки що ми не українці а хахли, що це слово стає загальновживаним навіть на центральних ТВ каналах з Москви..

Ви можете уявити щоб було як би на українському телебаченні вживали б слова кацапи, москалі?
    Сегодня международный день мудака. Господи, это ж сколько людей надо поздравить с праздником!

Звідки Ви
    Sicheslav City
    Дописів
    7 596

Типово

Цитата Допис від vch Переглянути допис
    Щодо кацапів, то для мене існує різниця між кацапами та росіянами..
    Можете запитати будь-якого росіянина, як він ставиться до нападу Росії на Грузію? Десять із десяти будуть на боці Кремля. Якщо завтра кремляді нападуть на Україну, десять з десяти наших "добрих друзів" виправдають цей напад.
    КАЦАПИ! І злобні тварюки на додачу, які не хочуть жити в мирі, а прагнуть лише війн і крові.

Звідки Ви
    Січеслав
    Дописів
    39 002

Типово

Банзай , ось тепер напевно з національно ідентифікацією для осетин та абхазів усе кристально ясно. А щодо нас........Ви самі бачите, як країну вже роздеребаніли, скільки народу гине на автошляхах, через ніяке медобслуговування, через позапредельну вседозволеність та пияцтво, і ФСБ та РФ - керманичі тут ні до чого - про це нам надо міркувати і щось робити з цим......а не ворога шукати там де його нема.....Ось Ви якщо не помиляюся дуже кваліфікований юрист, в мене суто питання до Вас , як до спеца у Вашій галузі - що доброго дав країні перероблений КК - ремікс КК зразка 1961, завдяки якому настала повна кримінальна лібералізація по таким категоріям злочинів, як тілесні ушкодження, крадіжки, шахрайство, транспортні пригоди, з урахуванням скоєння їх за возрастним цензом ? Так може цю проблему треба вирішувати, бо народ ніяк не захищений від звичайного криміналу, а наші співвітчизники вже сокиру війну розкопали
    про те, що коїться з лівосуддям, краще говорити не тут, а десь за пляшкою (на жаль, я нині вимушено веду здоровий образ життя, і мені займатися цією фігнею ще чотири місяці і двадцять днів).
    а щодо осетинів, то я ЗА незалежну Осетію у повному складі, оскільки, за відсутності боротьб за незалежність у Північній, боротьба за незалежність в Південній мені представляється ініційованою зовні.

Стихи года 2008 Аватар для Rattlesnake
    Дописів
    1 918

Типово

Цитата Допис від Прокурор* Переглянути допис
    А.ДУГИН: «Есть свои, и есть не свои… Мы пользуясь этим предлогом, территориальной целостности, укрепляли свои интересы, пользуясь предлогом сепаратистским нежелания осетинов и абхазов жить на территории Грузии и жить с нами, на нашей территории в рамках единого государства, мы поддерживаем их. Вот абсолютно простой: свой и не свои, и все остальное неважно. И точно так же нечто подобное нам предстоит на Украине.
    …Кто за нас – тот молодец.
    ВЕДУЩИЙ: И то же самое. вот вы только что сказали интересную фразу, что такое же предстоит в Украине. То есть имеется в виду, если восток Украины и типа юг Украины...
    А.ДУГИН: Захотят быть с нами.
    ВЕДУЩИЙ: То плевать на границы.
    А.ДУГИН: Мы будем вынуждены пренебречь территориальной целостностью Украины.

Полный текст:http://echo.msk.ru/programs/personal...383-echo.phtml

Ну, что, поехали???
    возможно Укрина и не слон, но далеко и не моська и за Крым и украинский восток даже от русскоязычных граждан Украины Россия может такой 3,14зды отхватить, что мало не покажется. Война Украины и России будет означать только одно - конец России, ведь более сильные враги России только и ждут чтобы она ослабла, а война с Украиной просто подорвет ее силы. Ох не хотелось бы этой войны. Думаю, что ее не будет, а Дугин просто трепло, равно как и Затулин, и Жириновский и иже с ними.
    http://banner.unian.net/banners_files/1204620107.gif
    I never meant to hurt you
    I never meant make you cry
    But tonight, I'm cleaning out my closet

Дописів
    844

Типово

vch о та дуже часто на нашому телебаченні і не таке почуєш і побачиш 5 канал та АдЫн плюс Адын чого тыльки не запулять, особисто у репортажах таких статистыв нагонять, що я вже дивуюсь, невже я русский який народився та виріс тут така істота , як малюють.......ал тем не менш зрозуміло, що Ви вмієте відрізняти, дуже добре якщо так і спасибі Ви бачите різницю. Доречі хлопчик Джмиль вон як активізувався Любе малятко, нічого, шо я "клятий москаль" твоєю мовою тут пишу или чтобы тебе покреативнее клеймить, писать по русски к чему этот словесный эпатаж ? не понимаю.....

lasound от я не розумію навіщо слово війна тиснути скрізь........

Почетный форумчанин Аватар для j
    Звідки Ви
    Джей з оГороду
    Дописів
    55 142

Типово

Цитата Допис від Банзай Переглянути допис
    навпаки, я знаю собі ціну, як лейтенант запасу. Все нормально. В умовах сучасної війни і відсутності спеціальної підготовки, хочу встигнути зробити хоча б пару прицільних пострілів та не загубити довірений особовий склад.
    Пойдёте служить под моё начало. Я товарищ-страшный-лейтенант
    ...и поэтому — империализм должен быть разрушен (...ceterum censeo Imperialismus esse delendam)

Дописів
    844

Типово

Банзай щиро дякую за виважену відповідь ну а здоровий образ життя - сам на вживаю трохи завбільшки 30 років від моменту народження

Стихи года 2008 Аватар для Rattlesnake
    Дописів
    1 918

Типово

Извините, может я чего не посмотрел в новостях, я с недавних дней просматриваю новости про ситуацию в Грузии, но мне интересно, а в Крыму и на востоке Украины нет ли пророссийских митингов в поддержку российской интервенции? А?
    http://banner.unian.net/banners_files/1204620107.gif
    I never meant to hurt you
    I never meant make you cry
    But tonight, I'm cleaning out my closet

Сторінка 4 з 8 ПершаПерша 12345678 ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті