дел
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
дел
Востаннє редагував Манула: 09.10.2022 о 00:21
У мира информационно-зрелищный передоз (привет, Голливуд). Мир не совсем понимает, что сейчас все по-настоящему.
кто здесь?(с)
Оригинал или монтаж: https://twitter.com/support_SSO/stat...GgRvjQg5a6NFLg ?
Никогда не говори - "НИКОГДА" !
не треба спотворювати те, що я написав, чи строїти непорозуміння про що я.
учора іпашили "по Никополю,Запорожью и ТД просто так" і сьогодні іпашать, то не про мстивість кацапів.
а от учора не іпашили по енергетичній системі, а після відступу з Харківської області масовано в'іпашили - то інше.
хіба не зрозуміло, що мова йде не про удари які і так кожен день є, а про особливо сильні та неочікувані удари, які вони роблять далеко не кожен день.
але ж хтось сказав, що не буде доводити свою думку, але вперто наполягає та наполягає на своєму.
тим більш, що мою думку розділяє CIT, яка щоденно слідкує за діями орківської армії з 14го року, і не лише в Україні, а і у Сирії та Африці.
їх досвіду та своїм спостереженням у цьому питанні я довіряю більш, аніж думці якоїсь Антуріум.
Ustas77 стосовно написання в/на Україні: сам предлог стал оружием мошенников из тупой толпы... мне допустим всеравно как говорят в или на...
В Запорожье ночные прилеты по жилым домам, на 6 утра известно о 17 жертвах ...
Фашистский руzzкий мир
ЗП просто пи…. Нет слов…твари конченые….
Когда есть разделитель - мозги не нужны. Это европейская практика © Шашки 15.06.2019
Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)
Украина намекает а Штаті утверждают, что неприятность с крьімским мостом - дело рук СБУ
мацква и некоторьіе аффилированньіе - что єто дело рук "хозяев Украиньі"
теряюсь в нарративах...
Про гуманитарную ситуацию в деоккуп.селах-поселках Харьковщины((
https://www.instagram.com/p/CjYG5vyt...d=YmMyMTA2M2Y=
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks