| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
"Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)
"Пять компаний Игоря Коломойского подали иск в Гаагский арбитражный суд против РФ о компенсации за потери в Крыму.
Как передает Цензор.НЕТ, об этом говорится в информации на сайте суда.
Иск подали компании "Укринтеринвест" (Днепропетровск), ПАО "ДнепрАзот" (Днепродзержинск), "Лугзор" (Киев), "Либсет" (Киев) и "Аберон ЛТД" (Днепропетровск)..."
http://censor.net.ua/news/376096/pya...i_isk_k_rossii
"Совпадение? не думаю..." ©
Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)
Каким, говоришь, признали Приват...? ))
Антимонопольный комитет Украины возбудил дело против ПАО КБ «Приватбанк», сообщает пресс-служба ведомства в четверг вечером.
В АМКУ отмечают, что обратились в «Приватбанк» с требованием предоставить информацию в рамках двух «нефтяных» расследований, однако получили отказ.
«АМКУ направлялись требования к «Приватбанку» о предоставлении информации, в том числе, содержащей банковскую тайну. Однако, «Прватбанк» отказал в ее предоставлении. В связи с этим комитетом возбуждено дело», — отмечают в пресс-службе.
В частности, информация запрашивалась в рамках расследования АМКУ, начатом по признакам совершения ПАО «Укртатнафта», ПАО «НПК-Галичина», ООО «Галнафта», ООО «ТД «Прикарпаттянафтотрейд», ООО «Котлас», «Полигональ», ООО «Гарант-УТН» антиконкурентных согласованных действий, исказивших результаты продажи нефти и газоконденсата.
Кроме того, АМКУ хотел получить от «Приватбанка» информацию в рамках расследования по тем же признакам относительно ООО «Укргеоэкология» и ООО НПП «Укргазгеоавтоматика».
Как сообщалось со ссылкой на депутата Викторию Войцицкую, «Гарант-УТН», «Техтрейд Груп», «Прикарпаттянафтотрейд» и «Котлас» задолжали ПАО «Укрнафта» более 9 млрд грн.
"Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)
Ярема заговорил... Рекомендую читать медленно. Особенно Глобусу и Ко.
А що в прокуратурі Дніпропетровської області було? На прокурора Дніпропетровської області Романа Федика був здійснений напад. Виламали двері, зайшли, побили прокурора, нанесли йому тілесні ушкодження, зірвали погони. Бо він там комусь не подобався. Мова йшла і про батальйон «Дніпро». А який цирк тоді керівництво області влаштувало? Коли Корбан з депутатами забіг в Головне слідче управління: треба, щоб Ярема особисто мене допитував і так далі...
Це ви так натякаєте, звідки ноги ростуть?
Звідки ноги ростуть – історія розсудить. Але правове регулювання нашого життя було підірвано оцими політиками, людьми, які абсолютно відірвалися від реальності.
Я вам наведу ще приклад. До мене на прийом приїжджали керівник Криворізького металургійного комбінату – «Міталл Стіл», Павлоградського хімзаводу, Дніпропетровського тепловозоремонтного заводу. Всі вони були піддані рейдерському захопленню, з них вимагали гроші начебто під проведення АТО і тому подібне. Всі ці заяви є в Генпрокуратурі, ми тоді порушили провадження. Що, дали розслідувати? Неможливо було просто проводити слідчі дії, поїхати туди, оглянути місце події. Люди були піддані реальному ризику бути знищеними десь. Або варто згадати, як вивозили «свободівця», екс-голову Держкомземагентства Сергія Рудика. Я розумію, що тоді була війна, але ж це беззаконня. Хто повинен був на нього реагувати? Реагував тільки я. Ні МВС, ні Служба безпеки не реагували. Нікого це не цікавило.
---------------------------------------------------
Взагалі, можу сказати, що оцей тиск на роботу Генпрокуратури за моїх часів розпочався після того, як ми порушили кримінальне провадження за фактом розкрадання нафти із нафтопроводу. Маю на увазі, коли із нафтопроводу «Лісічанськ-Кременчук» була викачана нафта, яка зберігалася на Кременчуцькому НПЗ. І там була встановлена завищена вартість зберігання, в результаті чого через кілька місяців ця вартість зберігання поглинула вартість цієї нафти, і практично її було вкрадено більше, ніж на 3 мільярди гривень. От як тільки ми порушили провадження, в мене почалися проблеми.
В жодному разі не хочу стати сьогодні на сторону Віктора Шокіна, я зараз – людина нейтральна, простий український пенсіонер. Та ім’я Шокін вже стало прозивним. Вже навіть міністр економіки (Айварас Абромавічус, - «Главком»), який півтора роки розвалював економіку країни, і той виходить і говорить: я би залишився, якби Шокін пішов. А при чому Шокін до економіки? Я дивуюся тому, як в інформаційному полі політики, журналісти зробили Генпрокуратуру і взагалі правоохоронні органи якимись монстрами, що працюють проти людей. Запитайте будь-яку людину на вулиці, що вона думає про прокуратуру. Відповідь буде в негативному контексті. Запитайте далі: а ви зустрічалися з прокуратурою? Відповідь буде: ні. Не розумію, для чого це робиться.
Востаннє редагував Vozar: 26.02.2016 о 11:43
Бедный несчастный))
Про нефть есть куча скринов в сети офдоков, не буду тебя тыкать ими, сам посмотри, чтобы не было как с постановой НБУ и Приватом. По ПХЗ не было рейдерств (356%), были вопросы не особо адекватные, но то о чем пишет Ярема - бред, отрейдерить 100%ное ГП невозможно, на это даже Корбан не способен., по остальным не в курсе.
зы. кстати, кто на него давил? кроме Пеци вроде больше некому, не?
http://www.pravda.com.ua/news/2016/03/2/7100877/Філатов заплатить з бюджету 200 млн оточенню Коломойського
Фаворит дорожніх тендерів в Дніпропетровській області після загрози в’язниці передав половину своєї фірми оточенню Коломойського, фірма може отримати понад 200 мільйонів гривень від мерії Філатова.
зато патриоты и спасли страну
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks