Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы

Результати опитування: Поддерживаете ли вы в сегодняшних обстоятельствах И.В.Коломойского в качестве главы ОГА?

Голосували
553. Ви ще не голосували в цьому опитуванні
  • Поддерживаю

376 67,99%
  • Поддерживаю частично

53 9,58%
  • Никак

46 8,32%
  • В президенты

45 8,14%
  • Осуждаю

33 5,97%
Сторінка 341 з 370 ПершаПерша ... 241291331332333334335336337338339340341342343344345346347348349350351 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 7390, показано з 6 801 по 6 820.

Тема: Коломойский против Порошенко?

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    88 413

Типово

Цитата Допис від Мимимишка Переглянути допис
    Бу (извините) га (извините) га (извините)
    Кстати единогласно, видела бы ты морду Михо))))
    "Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)

Почетный форумчанин Аватар для Шурик Г. (гость)
    Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 267

Типово

Цитата Допис від Subolg Переглянути допис
    Саня, что обсуждать вброс Пинчука через свою джинсовичку Мостовую
    ну получается Пинчука в сговор "олигархов" не взяли...
    ЗІ Мостовая может и джинсовая, но откровенной туфты от нее еще не было...
    Я люблю цю країну навіть без кокаїну.

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    88 413

Типово

Цитата Допис від Шурик Г. (гость) Переглянути допис
    ну получается Пинчука в сговор "олигархов" не взяли...
    ЗІ Мостовая может и джинсовая, но откровенной туфты от нее еще не было...
    та ладно))
    Пиня берет пример с тестя - многожопый, потом не забывай, что у них с беней суды
    а тут на днях признали Приват системным, Укроп проходит в ВР и все такое
    "Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)

Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 267

Типово

та ладно))
    Пиня берет пример с тестя - многожопый, потом не забывай, что у них с беней суды
    .. ага.. а еще Беня сказал, что Пиня ну ни фига не олигарха а только зять олигарха...
    ЗЫ и все же я думаю что там банальная просьба денег.. похожу у Пэти с Сеней совсем зашквар... да и попугали их на хило так на годовщину...

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    88 413

Типово

.. ага.. а еще Беня сказал, что Пиня ну ни фига не олигарха а только зять олигарха...
    ЗЫ и все же я думаю что там банальная просьба денег.. похожу у Пэти с Сеней совсем зашквар... да и попугали их на хило так на годовщину...
    им люди нужны в новую коалицию, без Бени остается только официально с рыгней узаканивать отношения)))

Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 267

Типово

им люди нужны в новую коалицию, без Бени остается только официально с рыгней узаканивать отношения)))
    ой что то мне подсказывает, что рыгня уже не очень охотно в эту коалицию пойдет...

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    88 413

Типово

ой что то мне подсказывает, что рыгня уже не очень охотно в эту коалицию пойдет...
    в этом и весь запил))
    Без Бени и тот и другой сосут и идут на выход))
    Даже кофе не предложат попить))

Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 267

Типово

в этом и весь запил))
    Без Бени и тот и другой сосут и идут на выход))
    Даже кофе не предложат попить))
    да на этих дармоедов никакого кофе не напасешься..

Дописів
    3 545

Типово

Цитата Допис від Mikela Переглянути допис
    Так арешт Корбана, це є прямий політичний тиск на опонента. Домовляться, випустять і продовжать разом дерибан в Україні.
    или способ защиты от покушений в определенный период.

Дописів
    151

Типово

Цитата Допис від Vozar Переглянути допис
    Пора темку переименовывать? ))

На прошлых выходных прошли закрытые беседы президента Петра Порошенко и премьер-министра Арсения Яценюка с совладельцем группы "Приват", миллиардером Игорем Коломойским.
    Об этом сообщают источники ZN.UA, передает Цензор.НЕТ.

Олигарх прибыл в Киев вечером в субботу, 20 февраля, по приглашению министра внутренних дел Арсена Авакова.

Сначала Коломойский встретился с Яценюком. А после 15:00 в воскресенье, 21 февраля, олигарх прибыл в Администрацию президента, где имел беседу с Порошенко.

По данным источников, к организации последней встречи приобщился народный депутат Виталий Хомутынник.

Источник: http://censor.net.ua/n375873

"Пять компаний Игоря Коломойского подали иск в Гаагский арбитражный суд против РФ о компенсации за потери в Крыму.

Как передает Цензор.НЕТ, об этом говорится в информации на сайте суда.

Иск подали компании "Укринтеринвест" (Днепропетровск), ПАО "ДнепрАзот" (Днепродзержинск), "Лугзор" (Киев), "Либсет" (Киев) и "Аберон ЛТД" (Днепропетровск)..."
    http://censor.net.ua/news/376096/pya...i_isk_k_rossii
    "Совпадение? не думаю..." ©

Дописів
    46 288

Типово

Кстати единогласно, видела бы ты морду Михо))))
    Шо ты мелешь?! )) Тупая провокация Бениного пацана с одинокими жидкими хлопками после спича.. НИКТО не голосовал! Ты хоть посмотри этот вброс, прежде чем по всем топикам радостно таскать этот фейк с однометателями... ))
    Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)

Дописів
    46 288

Типово

та ладно))
    Каким, говоришь, признали Приват...? ))

Антимонопольный комитет Украины возбудил дело против ПАО КБ «Приватбанк», сообщает пресс-служба ведомства в четверг вечером.

В АМКУ отмечают, что обратились в «Приватбанк» с требованием предоставить информацию в рамках двух «нефтяных» расследований, однако получили отказ.

«АМКУ направлялись требования к «Приватбанку» о предоставлении информации, в том числе, содержащей банковскую тайну. Однако, «Прватбанк» отказал в ее предоставлении. В связи с этим комитетом возбуждено дело», — отмечают в пресс-службе.

В частности, информация запрашивалась в рамках расследования АМКУ, начатом по признакам совершения ПАО «Укртатнафта», ПАО «НПК-Галичина», ООО «Галнафта», ООО «ТД «Прикарпаттянафтотрейд», ООО «Котлас», «Полигональ», ООО «Гарант-УТН» антиконкурентных согласованных действий, исказивших результаты продажи нефти и газоконденсата.

Кроме того, АМКУ хотел получить от «Приватбанка» информацию в рамках расследования по тем же признакам относительно ООО «Укргеоэкология» и ООО НПП «Укргазгеоавтоматика».

Как сообщалось со ссылкой на депутата Викторию Войцицкую, «Гарант-УТН», «Техтрейд Груп», «Прикарпаттянафтотрейд» и «Котлас» задолжали ПАО «Укрнафта» более 9 млрд грн.

Циник
    Guest

Типово

Антимонопольный комитет Украины возбудил дело против ПАО КБ «Приватбанк», сообщает пресс-служба ведомства в четверг вечером.

В АМКУ отмечают, что обратились в «Приватбанк» с требованием предоставить информацию в рамках двух «нефтяных» расследований, однако получили отказ.

«АМКУ направлялись требования к «Приватбанку» о предоставлении информации, в том числе, содержащей банковскую тайну. Однако, «Прватбанк» отказал в ее предоставлении. В связи с этим комитетом возбуждено дело», — отмечают в пресс-службе.

В частности, информация запрашивалась в рамках расследования АМКУ, начатом по признакам совершения ПАО «Укртатнафта», ПАО «НПК-Галичина», ООО «Галнафта», ООО «ТД «Прикарпаттянафтотрейд», ООО «Котлас», «Полигональ», ООО «Гарант-УТН» антиконкурентных согласованных действий, исказивших результаты продажи нефти и газоконденсата.

Кроме того, АМКУ хотел получить от «Приватбанка» информацию в рамках расследования по тем же признакам относительно ООО «Укргеоэкология» и ООО НПП «Укргазгеоавтоматика».

Как сообщалось со ссылкой на депутата Викторию Войцицкую, «Гарант-УТН», «Техтрейд Груп», «Прикарпаттянафтотрейд» и «Котлас» задолжали ПАО «Укрнафта» более 9 млрд грн.
    у предыдущего овоща и то хватило ума не шатать приватбанк.

Дописів
    29 157

Типово

Цитата Допис від Циник Переглянути допис
    у предыдущего овоща и то хватило ума не шатать приватбанк.
    Он знал шо тупой, а єтот уверен шо умньій....
    Первый закон глупости
    Человек всегда недооценивает количество идиотов, которые его окружают.©

Циник
    Guest

Типово

Цитата Допис від el_bregg Переглянути допис
    Он знал шо тупой, а єтот уверен шо умньій....
    надеюсь подавится

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    88 413

Типово

http://www.bank.gov.ua/control/uk/pu...2&cat_id=55838
    соси молча

Дописів
    46 288

Типово

Ярема заговорил... Рекомендую читать медленно. Особенно Глобусу и Ко.

А що в прокуратурі Дніпропетровської області було? На прокурора Дніпропетровської області Романа Федика був здійснений напад. Виламали двері, зайшли, побили прокурора, нанесли йому тілесні ушкодження, зірвали погони. Бо він там комусь не подобався. Мова йшла і про батальйон «Дніпро». А який цирк тоді керівництво області влаштувало? Коли Корбан з депутатами забіг в Головне слідче управління: треба, щоб Ярема особисто мене допитував і так далі...

Це ви так натякаєте, звідки ноги ростуть?

Звідки ноги ростуть – історія розсудить. Але правове регулювання нашого життя було підірвано оцими політиками, людьми, які абсолютно відірвалися від реальності.

Я вам наведу ще приклад. До мене на прийом приїжджали керівник Криворізького металургійного комбінату – «Міталл Стіл», Павлоградського хімзаводу, Дніпропетровського тепловозоремонтного заводу. Всі вони були піддані рейдерському захопленню, з них вимагали гроші начебто під проведення АТО і тому подібне. Всі ці заяви є в Генпрокуратурі, ми тоді порушили провадження. Що, дали розслідувати? Неможливо було просто проводити слідчі дії, поїхати туди, оглянути місце події. Люди були піддані реальному ризику бути знищеними десь. Або варто згадати, як вивозили «свободівця», екс-голову Держкомземагентства Сергія Рудика. Я розумію, що тоді була війна, але ж це беззаконня. Хто повинен був на нього реагувати? Реагував тільки я. Ні МВС, ні Служба безпеки не реагували. Нікого це не цікавило.

---------------------------------------------------

Взагалі, можу сказати, що оцей тиск на роботу Генпрокуратури за моїх часів розпочався після того, як ми порушили кримінальне провадження за фактом розкрадання нафти із нафтопроводу. Маю на увазі, коли із нафтопроводу «Лісічанськ-Кременчук» була викачана нафта, яка зберігалася на Кременчуцькому НПЗ. І там була встановлена завищена вартість зберігання, в результаті чого через кілька місяців ця вартість зберігання поглинула вартість цієї нафти, і практично її було вкрадено більше, ніж на 3 мільярди гривень. От як тільки ми порушили провадження, в мене почалися проблеми.

В жодному разі не хочу стати сьогодні на сторону Віктора Шокіна, я зараз – людина нейтральна, простий український пенсіонер. Та ім’я Шокін вже стало прозивним. Вже навіть міністр економіки (Айварас Абромавічус, - «Главком»), який півтора роки розвалював економіку країни, і той виходить і говорить: я би залишився, якби Шокін пішов. А при чому Шокін до економіки? Я дивуюся тому, як в інформаційному полі політики, журналісти зробили Генпрокуратуру і взагалі правоохоронні органи якимись монстрами, що працюють проти людей. Запитайте будь-яку людину на вулиці, що вона думає про прокуратуру. Відповідь буде в негативному контексті. Запитайте далі: а ви зустрічалися з прокуратурою? Відповідь буде: ні. Не розумію, для чого це робиться.
    Востаннє редагував Vozar: 26.02.2016 о 11:43

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    88 413

Типово

Ярема заговорил... Рекомендую читать медленно. Особенно Глобусу и Ко.

А що в прокуратурі Дніпропетровської області було? На прокурора Дніпропетровської області Романа Федика був здійснений напад. Виламали двері, зайшли, побили прокурора, нанесли йому тілесні ушкодження, зірвали погони. Бо він там комусь не подобався. Мова йшла і про батальйон «Дніпро». А який цирк тоді керівництво області влаштувало? Коли Корбан з депутатами забіг в Головне слідче управління: треба, щоб Ярема особисто мене допитував і так далі...

Це ви так натякаєте, звідки ноги ростуть?

Звідки ноги ростуть – історія розсудить. Але правове регулювання нашого життя було підірвано оцими політиками, людьми, які абсолютно відірвалися від реальності.

Я вам наведу ще приклад. До мене на прийом приїжджали керівник Криворізького металургійного комбінату – «Міталл Стіл», Павлоградського хімзаводу, Дніпропетровського тепловозоремонтного заводу. Всі вони були піддані рейдерському захопленню, з них вимагали гроші начебто під проведення АТО і тому подібне. Всі ці заяви є в Генпрокуратурі, ми тоді порушили провадження. Що, дали розслідувати? Неможливо було просто проводити слідчі дії, поїхати туди, оглянути місце події. Люди були піддані реальному ризику бути знищеними десь. Або варто згадати, як вивозили «свободівця», екс-голову Держкомземагентства Сергія Рудика. Я розумію, що тоді була війна, але ж це беззаконня. Хто повинен був на нього реагувати? Реагував тільки я. Ні МВС, ні Служба безпеки не реагували. Нікого це не цікавило.

---------------------------------------------------

Взагалі, можу сказати, що оцей тиск на роботу Генпрокуратури за моїх часів розпочався після того, як ми порушили кримінальне провадження за фактом розкрадання нафти із нафтопроводу. Маю на увазі, коли із нафтопроводу «Лісічанськ-Кременчук» була викачана нафта, яка зберігалася на Кременчуцькому НПЗ. І там була встановлена завищена вартість зберігання, в результаті чого через кілька місяців ця вартість зберігання поглинула вартість цієї нафти, і практично її було вкрадено більше, ніж на 3 мільярди гривень. От як тільки ми порушили провадження, в мене почалися проблеми.

В жодному разі не хочу стати сьогодні на сторону Віктора Шокіна, я зараз – людина нейтральна, простий український пенсіонер. Та ім’я Шокін вже стало прозивним. Вже навіть міністр економіки (Айварас Абромавічус, - «Главком»), який півтора роки розвалював економіку країни, і той виходить і говорить: я би залишився, якби Шокін пішов. А при чому Шокін до економіки? Я дивуюся тому, як в інформаційному полі політики, журналісти зробили Генпрокуратуру і взагалі правоохоронні органи якимись монстрами, що працюють проти людей. Запитайте будь-яку людину на вулиці, що вона думає про прокуратуру. Відповідь буде в негативному контексті. Запитайте далі: а ви зустрічалися з прокуратурою? Відповідь буде: ні. Не розумію, для чого це робиться.
    Бедный несчастный))
    Про нефть есть куча скринов в сети офдоков, не буду тебя тыкать ими, сам посмотри, чтобы не было как с постановой НБУ и Приватом. По ПХЗ не было рейдерств (356%), были вопросы не особо адекватные, но то о чем пишет Ярема - бред, отрейдерить 100%ное ГП невозможно, на это даже Корбан не способен., по остальным не в курсе.
    зы. кстати, кто на него давил? кроме Пеци вроде больше некому, не?

Дописів
    955

Типово

Філатов заплатить з бюджету 200 млн оточенню Коломойського

Фаворит дорожніх тендерів в Дніпропетровській області після загрози в’язниці передав половину своєї фірми оточенню Коломойського, фірма може отримати понад 200 мільйонів гривень від мерії Філатова.
    http://www.pravda.com.ua/news/2016/03/2/7100877/

зато патриоты и спасли страну

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    62 769

Типово

Цитата Допис від Amazon Переглянути допис
    http://www.pravda.com.ua/news/2016/03/2/7100877/

зато патриоты и спасли страну
    ..а вам не один хрен, кто конечный бенефициар в коммерческой компании?
    Bůh stvořil člověka, ale nedal si to patentovat, a tak to teď po něm může dělat kdejakej blbec

Сторінка 341 з 370 ПершаПерша ... 241291331332333334335336337338339340341342343344345346347348349350351 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті