| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
БлятЪ, Вы уже и проблемы приравняли, на основании пары фраз. Даже не зная, самой проблемы. тем более что и проблемы уже нет, ушла четко с предсказаниями немецкого врача, хотя и чуть позже.
Я же говорю, вас ждет потрясающий успех на рынке .
А я не в теме. Последовал как дурак рекомендациям врача , и проблему решили. Точнее она сама решилась, без измывания над рационом. мы тут все туповатые немного, да.
Shit or get off the pot!
Зхх
Востаннє редагував Кимон: 21.04.2022 о 16:47
Сказать нечего.
Ничето не предсказывает появление заоблочной чуши, как появление словка "умных" в дискусии.
Жди полной ахинеи, ее обязательно разовьют и переплюнут то дно, до которого достучались на момент этого маркера.
Shit or get off the pot!
Планка некислая задана. "Парниша, ты с какого района, и почему у твоего канцлера дед нацист?"![]()
Адміністрація президента США Джо Байдена оголосила про нову програму під назвою Єдність для України, яка забезпечить спрощений процес для українців, які бажають приїхати до Сполучених Штатів. Про це повідомляє CNN.
Зазначається, що цей крок є частиною зобов'язання президента США Джо Байдена прийняти до 100 тисяч біженців від війни з України та покликаний зацікавити українців приїхати до США.
Як заявив Байден, програма Єдність на підтримку України дозволить українським біженцям емігрувати з Європи безпосередньо до США за прискореною процедурою.
"Я сьогодні оголошую про програму Єдність на підтримку України для того, щоб українці, які рятуються, могли прибувати безпосередньо до США. Це нова гуманітарна програма, яка доповнить інші юридичні механізми надання допомоги біженцям. Ми прискоримо цей процес, щоб українці з Європи могли мігрувати у США. Особливо ті, хто має спонсорів, або ті, хто має тут родичів. Процедура прийому українських біженців буде прискорена", - зазначив він.
Програма вимагатиме від українців, які бажають в'їхати до США, гарантій від громадянина США чи організацій з переселення та некомерційних організацій.
Щоб мати право на участь у програмі, люди повинні будуть пройти строгу перевірку та перевірку безпеки, включаючи біографічний та біометричний контроль, а також пройти вакцинацію та виконати інші вимоги громадської охорони здоров'я, включаючи отримання вакцини проти COVID-19. Українці також мають мешкати в Україні станом на 11 лютого.
если бы не был дауном, я бы тебе рассказал(с) Smith
Шоб Павел сам сдался доказывать что то на форуме… да не было этого никогда в истории!!!
Кимон, снимаю шляпу… откуда готовилось нападение на Беларусь вы точно в курсе!)
Дабы направить дискуссию в мирное русло покажу счастливых олешков (косуль? Хз кого, я не разбираюсь, в общем) в горном минипарке.
Внезапно)) Едешь вверх в глушь, а там гастхоф (вроде гостиницы и ресторана 2 в 1) и при нем минизоопарк. Очень умиротворяюще.
Олешки облезлые, наверное, линяют весной, но очень довольные на вид))
Наши олени серые после зимы. Потом становятся яркими. Много на полях вдоль трасс гуляет, иногда по несколько десятков сразу.
А зайцы по городам носятся?
Не знаю как по городам, но у нас по району валом. Зайцы, лебеди, фазаны, олешки. Это те, кого я лично видела.
Лебеди, кстати, тут за голубей. Их много и они везде буквально. Выходят на дорогу, движение тормозят)) Один недавно вышел и стал посередине, и все тоже стали. Никто не сигналит, стоим. Короче, ждали, пока сам ушел.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks