Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
... почалася з брехні В. Ющенка, третього президента України у перший день після інавгурації.
Після такого подарунка росіянам стало в рази легше проводити в Україні власну полтику.
Після 2006р. в Україні нахабно не виконувалася Хартія щодо регіональних мов. Це теж була велика допомога росіянам.
Після палкого виступу Ірини Фаріон у ВР у 23.02.2014р. (символічно!!!!) пропагандистам ФСБ вже й працювати було не потрібно.
Ось такі вони, українські патріоти-націоналісти.
І архиви вони не розкривають бо там ВСІ на КДБ працювали. ВСІ.
А вже потім був і Рибак, і інші. І це не знімає питань до росіян, до ЗС РФ, до ФСБ.
Але три чверті роботи по розхитуванню ситуації замість ФСБ зробили націоналісти.
Бо не буде людина при розумі та свідомості робити таке як вони...
Оце що? Як таке взагалі могло статися, скажіть мені будь ласка...
коли дєвочька буде покупцем, нехай говорить якою завгодно мовою
а як касир магазину, дєвочька мала відповісти клієнту українською, але натомісць дєвочька спровокувала конфлікт
і на місці керівника, я розпрощалася б з таким робітником
не тому, що не знає/соромиться/ще щось... а тому, що спровокувала конфлікт
"Бояриня", Леся Українка
https://www.youtube.com/watch?v=W2C1ELDUIKg
Если клиенту не нравитсья обслуживание - есть книга жалоб , если клиента не устраивает обслуживание он оставляет товар на кассе и идет туда где ему нравиться обслуживание .
В чем проблема ? конституционные права - пусть подает в суд .
кассиру надо было молча пробить товары , потом потребовать оплату , а когда не оплатил - вызвать полицию . все .
джентльмены ВСЕГДА договорятся , если человек ЧМО , то это ЧМО , к нему надо так и относиться .
Еще запрещенный язык из совка)))
![]()
От халепа. В будь-якій цивілізованій державі громадянин, який володіє державною мовою, не має проблем. А от в Україні, як виявляється ( нібито ), потрібно володіти 130 мовами ( https://uk.wikipedia.org/wiki/%D0%9F...%BD%D0%B8_2001 ). Бо хто знає, яка мова зручніша для водія, касира, клієнта, та навіть випадкового сусіда в транспорті. Адже першочергова задача українця - всім догодити, аби хтось бува в істерику не впав, настрій не зіпсував.
Так, був і театр перед мікрофоном, і радіожурнал"Старшокласник", і "Диво калинове"
Але не було вищої освіти українською мовою. Я закінчив інститут і не було жодного предмета українською мовою. Жодного! Мій батько хотів перекласти "Історію хімії" закордонного автора українською мовою - знаєте що йому відповіло видавництво? Що в цьому немає потреби, бо з цього питання є достатньо літератури російською мовою. Так що пригнічення йшло тонше і підліше, ніж це ви тут представляєте. А коли це комусь не подобалося і людина не хотіла мовчати - то це погано закінчувалось. Знаєте щось про лист творчої молоді? І це не якийсь західний регіон, а наше місто!
Я бесконечно уважаю чудовищный выбор моего народа (М.Жванецкий)
які іностранцьі, Karos???
дурепа усе життя прожила в Україні і не в змозі відповісти клієнту українською!!
які іностранцьі???
тут хочеш не хочеш, а станеш джентельменом )))
"Бояриня", Леся Українка
https://www.youtube.com/watch?v=W2C1ELDUIKg
Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
![]() |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
![]() |
Bookmarks