Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 334 з 553 ПершаПерша ... 234284324325326327328329330331332333334335336337338339340341342343344384434 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 11050, показано з 6 661 по 6 680.

Тема: Государственный статус русского языка в Украине: "ЗА" и "ПРОТИВ"

tofanidze
    Guest

Типово

Дописів
    8 862

Типово

Цитата Допис від Абориген Переглянути допис
    Война, посмею напомнить,
    ... почалася з брехні В. Ющенка, третього президента України у перший день після інавгурації.
    Після такого подарунка росіянам стало в рази легше проводити в Україні власну полтику.
    Після 2006р. в Україні нахабно не виконувалася Хартія щодо регіональних мов. Це теж була велика допомога росіянам.
    Після палкого виступу Ірини Фаріон у ВР у 23.02.2014р. (символічно!!!!) пропагандистам ФСБ вже й працювати було не потрібно.
    Ось такі вони, українські патріоти-націоналісти.
    І архиви вони не розкривають бо там ВСІ на КДБ працювали. ВСІ.
    Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  Фарион.jpg
Переглядів: 80
Розмір:  28,5 КБ
ID:	2068129
    А вже потім був і Рибак, і інші. І це не знімає питань до росіян, до ЗС РФ, до ФСБ.
    Але три чверті роботи по розхитуванню ситуації замість ФСБ зробили націоналісти.
    Бо не буде людина при розумі та свідомості робити таке як вони...

Оце що? Як таке взагалі могло статися, скажіть мені будь ласка...

Дописів
    37 060

Типово

Цитата Допис від Karos Переглянути допис
    ... да! но это было не в Украине, а я задала вопрос конкретно, что делать В Украине, если не заешь украинского, даже, если ты джентльмен?...
    джентльмены всегда договорятся . до сих пор в украине у меня не было никаких проблем . бабло победило зло . но я не упоротый нацик у которого челюсти не разжимаются .

не джентльмены будут маяться херней как на видео .

Звідки Ви
    Здешний
    Дописів
    38 988

Типово

Цитата Допис від TZETZE Переглянути допис
    Тому що він - жопа з хрущамі!!!!
    #Жопазхрущами челлендж!
    Споменути - асс са хрушчами
    Я бесконечно уважаю чудовищный выбор моего народа (М.Жванецкий)

Дописів
    8 329

Типово

Цитата Допис від tofanidze Переглянути допис
    А я и не додумываю. Я на своем примере знаю что я хоть и знаю украинский и могу на нем говорить - когда мне приходилось отвечать на украинском - мне всегда казалось что собеседник подумает что я над ним издеваюсь. Ну неестественно он у меня получается - вот и не юзаю. Может и там такой же случай.
    коли дєвочька буде покупцем, нехай говорить якою завгодно мовою
    а як касир магазину, дєвочька мала відповісти клієнту українською, але натомісць дєвочька спровокувала конфлікт
    і на місці керівника, я розпрощалася б з таким робітником

не тому, що не знає/соромиться/ще щось... а тому, що спровокувала конфлікт
    "Бояриня", Леся Українка
    https://www.youtube.com/watch?v=W2C1ELDUIKg

tofanidze
    Guest

Типово

tofanidze
    Guest

Типово

Цитата Допис від Angelinn Переглянути допис
    а як касир магазину, дєвочька мала відповісти клієнту українською, але натомісць дєвочька спровокувала конфлікт

А у украиноязычного участника АТО было другое мнение. Народное)

Дописів
    37 060

Типово

Цитата Допис від Angelinn Переглянути допис
    Если клиенту не нравитсья обслуживание - есть книга жалоб , если клиента не устраивает обслуживание он оставляет товар на кассе и идет туда где ему нравиться обслуживание .

В чем проблема ? конституционные права - пусть подает в суд .

кассиру надо было молча пробить товары , потом потребовать оплату , а когда не оплатил - вызвать полицию . все .

джентльмены ВСЕГДА договорятся , если человек ЧМО , то это ЧМО , к нему надо так и относиться .

Дописів
    8 862

Типово

Цитата Допис від tofanidze Переглянути допис
    Да бред полный. У меня в детстве было куча книг на украинском - и сборники украинских песен, и Это ...школьный предмет то))
    Магазин "Бита птиця" у самісінькому центрі міста.
    Купа книг, із модерновими перекладами сучасних закордонних письменників, яких не було російською.
    Пригнічували. Оце, пам'ятаю - читаю Тореадорів з Васюківки, з радіо лунає "Ніч яка місячна" а потім ще й таке:

Страшні часи були...

tofanidze
    Guest

Типово

Еще запрещенный язык из совка)))

tofanidze
    Guest

Типово

Купа книг, із модерновими перекладами сучасних закордонних письменників, яких не було російською.
    Пригнічували. Оце, пам'ятаю - читаю Тореадорів з Васюківки, з радіо лунає "Ніч яка місячна" а потім ще й таке:

Страшні часи були...
    Та капец как гнобили. Особенно УТ-1 и радиоточку квартирную - радио в 5 утра или в 4 ? Начинало с гимна СССР а дальше базикало на украинском целый день.

Звідки Ви
    укрстеп
    Дописів
    9 761

Типово

От халепа. В будь-якій цивілізованій державі громадянин, який володіє державною мовою, не має проблем. А от в Україні, як виявляється ( нібито ), потрібно володіти 130 мовами ( https://uk.wikipedia.org/wiki/%D0%9F...%BD%D0%B8_2001 ). Бо хто знає, яка мова зручніша для водія, касира, клієнта, та навіть випадкового сусіда в транспорті. Адже першочергова задача українця - всім догодити, аби хтось бува в істерику не впав, настрій не зіпсував.

Дописів
    37 060

Типово

Цитата Допис від Йоран Переглянути допис
    От халепа. В будь-якій цивілізованій державі громадянин, який володіє державною мовою, не має проблем. А от в Україні, як виявляється ( нібито ), потрібно володіти 130 мовами ( https://uk.wikipedia.org/wiki/%D0%9F...%BD%D0%B8_2001 ). Бо хто знає, яка мова зручніша для водія, касира, клієнта, та навіть випадкового сусіда в транспорті. Адже першочергова задача українця - всім догодити, аби хтось бува в істерику не впав, настрій не зіпсував.
    в швейцарии 4 государственных языка . от халепа .

Звідки Ви
    Здешний
    Дописів
    38 988

Типово

Страшні часи були...
    Так, був і театр перед мікрофоном, і радіожурнал"Старшокласник", і "Диво калинове"
    Але не було вищої освіти українською мовою. Я закінчив інститут і не було жодного предмета українською мовою. Жодного! Мій батько хотів перекласти "Історію хімії" закордонного автора українською мовою - знаєте що йому відповіло видавництво? Що в цьому немає потреби, бо з цього питання є достатньо літератури російською мовою. Так що пригнічення йшло тонше і підліше, ніж це ви тут представляєте. А коли це комусь не подобалося і людина не хотіла мовчати - то це погано закінчувалось. Знаєте щось про лист творчої молоді? І це не якийсь західний регіон, а наше місто!

Звідки Ви
    Здешний
    Дописів
    38 988

Типово

Цитата Допис від alyak Переглянути допис
    И всех их можна не знать?

Дописів
    37 060

Типово

Так, був і театр перед мікрофоном, і радіожурнал"Старшокласник", і "Диво калинове"
    Але не було вищої освіти українською мовою. Я закінчив інститут і не було жодного предмета українською мовою. Жодного! Мій батько хотів перекласти "Історію хімії" закордонного автора українською мовою - знаєте що йому відповіло видавництво? Що в цьому немає потреби, бо з цього питання є достатньо літератури російською мовою. Так що пригнічення йшло тонше і підліше, ніж це ви тут представляєте. А коли це комусь не подобалося і людина не хотіла мовчати - то це погано закінчувалось. Знаєте щось про лист творчої молоді? І це не якийсь західний регіон, а наше місто!
    Упс. а сейчас коммуняки сделали так что нет высшего на русском . правильно ?

Дописів
    37 060

Типово

И всех их можна не знать?
    можно не знать , и страна богатейшая , не в пример украине . потому что два джентльмена ...

tofanidze
    Guest

Типово

Шо нам пример тех альпийских неудачников? Вот они в АТО были? Нет? То-то же)))

Дописів
    8 329

Типово

які іностранцьі, Karos???
    дурепа усе життя прожила в Україні і не в змозі відповісти клієнту українською!!
    які іностранцьі???
    тут хочеш не хочеш, а станеш джентельменом )))
    "Бояриня", Леся Українка
    https://www.youtube.com/watch?v=W2C1ELDUIKg

Звідки Ви
    Здешний
    Дописів
    38 988

Типово

Упс. а сейчас коммуняки сделали так что нет высшего на русском . правильно ?
    Да неужели? Почему-то в медакадемии все читается на русском. В химхламе - тоже, в академии "ШаГ" - тоже самое. За физтех не скажу - не знаю, но двоюродный брат учился на русском

Сторінка 334 з 553 ПершаПерша ... 234284324325326327328329330331332333334335336337338339340341342343344384434 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті