Мне кажется, тема не из тех, чтобы ее искусственно "оживлять", это же не реклама...
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Мне кажется, тема не из тех, чтобы ее искусственно "оживлять", это же не реклама...
Отрицать не буду - отчасти вы правы. Отчасти потому, что я не пиарил СВОЮ церковь, а предлагал людям пойти в ЛЮБУЮ церковь (в том числе и в православную). Так что мои мотивы чисты - это желание помочь людям. По крайней мере я предложил хоть какое-то РЕШЕНИЕ, а не просто обмусоливание того, что произошло.
Потому как:
"...а на земле уныние народов и недоумение;... люди будут издыхать от страха и ожидания бедствий, грядущих на вселенную..." (Лук.21:25,26).
Смейтесь с меня сколько хотите, но "по настоящему смеется тот, кто смеется последним".
Если Бога нет, а я в Него верю - я ничего не теряю. А если Бог есть, а я в Него не верю - я теряю все.
Чертёнок7 писал:
+1Всёравно по теме никто ничего не говорит, так хоть с lomeiko поржать. Ненуашо
lomeiko, а может надо подумать о политике государства, о забытых детских пионерлагерях, кружках по интересам, всеобщей занятости населения. Вы посмотрите, что творится в сёлах, чем занята молодёжь, а что в городах творится ???
И вообще, индустриальноразвитую Украину превратили в сплошной базар от Китая.
И везде церкви, церкви, церкви......
Востаннє редагував Мастер Ломастер: 14.08.2007 о 15:07
Пан lomeiko, молодець! Принаймні, чесно зізнався. Продовжуйте, нехай регочуть!Але при спробах вказати на недоліки релігії, краще не вступайте в дискусію в цій темі, а надавайте посилання на окрему тему з приводу релігії, моралі, етики тощо. Ну, на крайній випадок, посилання на власну історію "пробудження", як Ви це блискуче зробили 14.08.2007 о 13:53.
До речі, а чи існує така окрема тема чи Ви ще й досі її не створили?
З повагою, PartyZan.
lomeiko, так а как быть с теми, которые от имени бога всё взрывают, развязывают войны, занимаются терроризмом, убивают не в чём неповинных детей, и всё это от имени бога, а бог ведь то один, по вашей версии!
Если Бога нет, а я в Него верю - я ничего не теряю. А если Бог есть, а я в Него не верю - я теряю все.
Неужели свалил?![]()
новости смотрели? 11 канал...
За тиждень в області скоєно шість умисних вбивств
14 августа 2007 18:58
Як повідомляє УМВС України в Дніпропетровській області, в період з шостого по тринадцяте серпня на території Дніпропетровщини сталось шість умисних вбивств, шість фактів нанесення тяжких тілесних ушкоджень, що спричинили смерть потерпілих. Також зареєстровано шість розбійних нападів. Значно збільшилась кількість квартирних крадіжок. Не краща ситуація й на дорогах Дніпропетровщини.
по моему что-то подобное было недавно или у меня параноя???Сьгодні родичі відзначають сороковини по перших жертвах серійних вбивць
14 августа 2007 19:00
Новини одинадцятого каналу продовжують стежити за подальшим розвитком подій навколо серійних вбивств, що сколихнули Дніпропетровщину. Сорок днів минуло з того дня, коли серійники вперше за одну ніч вбили трьох людей. З родиною Олени Шрам, яка стала одною з жертв цих страшних вбивств, зустрілась наша знімальна група. Вже сорок днів ці люди живуть без Олени. Та й досі не вірять, що її немає на світі. У жінки залишився одинадцятирічний син. Його зараз відправили на відпочинок до дитячого табору. Кажуть: щоб не бачив, як бабуся та тітка весь час плачуть. Мати та сестра загиблої вважають, що затримано не всіх підозрюваних. Хтось залишився на волі. Того ж побоюються й подруги вбитої Олени, тому свої обличчя вони відвертають від камери. Мати та сестра Олени вже зустрілись з адвокатом, який запропонував безкоштовну допомогу. В майбутньому жінки збираються разом з ним відвідувати судові засідання.
Востаннє редагував klon: 14.08.2007 о 20:49
хорошо было бы услышать сколько убийств совершалось по области, к примеру, в аналогичный период прошлого года...
klon, вы выделение применили неудачно.Я конечно им очень сочувствую в их горе, но... Неужели то, что считают они (учитывая их состояние и уровень распостранения слухов в городе), является непреложной истиной?Мати та сестра загиблої вважають, що затримано не всіх підозрюваних. Хтось залишився на волі
Какое зло таится в отражении твоей души...
Хорошо бы было услышать по-подробнее об этих шести убийствах.
.
Востаннє редагував Василиса: 16.08.2007 о 10:32 Причина: Пропаганда насилия, нарушение этических норм
Чему стоит удивляться что у нас происходит!
Я думаю без пасивной поддержки государства таким группировкам(не деньгами а бездействием, безнаказанностью и т.п. ) и там и у нас не обходится
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks