Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
бендерик з сиром, кава
картопля з маслом та зеленню, рибна котлета, лечо консервоване
розсольник на ребрах
шоколадка Студентська з грушою, мандарини
вчора - макарони по-флотськи, розсольник, тости, яйце всмятку, маринований печений перець.
Я в тик токе подсмотрела как варить яйцо всмятку. В силиконовой форме для кексов. В кипящую воду форму, туда яйцо и посолить, накрыть крышкой. Замечу воды должно быть так, чтобы при погружение формочки до верха ещё был запас, когда начнёт кипеть чтобы не заскакивало в форму.
Получается вот такое, НЕ пашот:
Преимущество - не надо чистить его.
Недостаток - уровень готовности желтка нельзя контролировать аж никак.
[QUOTE=альтер эго;37957136]А на ужин были пюре, консервированные помидорки, и мяско такое. Я ещё люблю туда хлебом помакать))
Так "помакать" - це саме смачне.
Я коли була вагітна, то частенько ходила в гості до тьоті Мусі, їй було під 80, щоб ні мені, ні їй не було сумно.
Вона сама з Полтавської області, готувала і мене частувала галушками, дерунами, кукурудзяними коржами та різними підливками до них. "Мачанка" чи "маканка".
Нічого смачнішого я не їла. З домашньої курочки, гусочки, уточки. Береш кусочок коржа та мачанку.... УУУУУ.
Ой, в Турции даже в ресторане сидя, не считается зазорным. Не на официальном приёме, конечно, но вот так в компашке друзей запросто))
тост з печінковим паштетом, кава
фарширована картопля, салат з зелених помідорів
салат з квасолі (квасоля, маринований і свіжий огірок, морква, селера, оливкова олія, соєвий, сік лимона.
вихідні - картопля відварена, оселедець матіос, мариновані помідори, салат з плавленого сиру з часником, печінковий паштет, горіхи мандарини
на вихідних:
рибний паштет, жарена зубатка, салат з морковки, селери, лимонної цедри, олії,
ребра, запечені в духовці, аджика
деруни з сметаною
яблука, мандарини,
А говорят что в Украине все плохо, люди чуть ли с голода не пухнут, голодомор сцуко!
А-Э, я так понимаю с капустой ты завязала
манка з сиром, кава
тушена стручкова квасоля з куркою, морквою, цибулею
куліш, кісіль сливовий
цукерки фрукти
тости з ковбасою Лікарською та сиром, кава
відбивна, варена картопля з маслом та кропом, зелені помідори консервовані гострі
салат з крабових палочок, мандарини
вихідні - деруни з цибуляно-грибним соусом, рибний суп, хачапурі, жарені яйця з цибулею, підчеревиною та помідорами
узвар, фрукти
Творог со сметаной, кофе
Суп с курочкой и вермишелью
Печеночный торт с пюре и огурец маринованный
Вчера был заливной пирог из тонкого лаваша. Начинка: курица, сыр, помидоры свежие.
На выходных были печеные пирожки с вишней
У меня вчера борщ фасолевый.
Салат из сердца, сыра, яйца, лука.
Картофан, печень с луком и морковью в сметане.
Сегодня суп мясной гречаный.
Каша пшеничная, гуляш говяжий.
Салат слоями картошка, свекла, лук, яйцо, помятые вилкой шпроты, сверху присыпать маленькими кубиками порезанным солёным огурцом.
На завтра думаю готовить то, что мама называла "ёжиками". Рис с мясным фаршем 50/50, слепить в большие тефтели и тушить в томатном соусе.
Востаннє редагував альтер эго: 19.01.2021 о 15:31
Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
![]() |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
![]() |
Bookmarks