| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
SergOv, про сиськи - это пятничная тема.
Никогда не говори - "НИКОГДА" !
не так... економіка первинна, все інше лише те, що дозволить нам наша економіка... кажете забули неринкомі методи першого прем"єрства, ага... а виплати по вкладам СРСР... що є причиною інфляції, великої інфляції, а популізм в питанні служби в армії,
"Ти никогода не будешь президентом, тебе смотрят не только дураки" хф Олигарх...
Юля це крок назад... все інше не суттєво...
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
хто Вам сказав, що він стоїть в натовпі, він стоїть осторонь там де по його розрахунках води буде мінімум, має лодку про всяк випадок, і підтримує як може тих хто все таки щось робить для того щоб зменшити вірогідність прориву дамби...
я знаю ви захоплюєтесь футболом... колись Керью не забив пеналь.. і засміявся після цього, на зауваження з цього приводу тренера збірної Норвегії він відповів "Було б краще як би я розплакався"...
Кроме того, она подчеркнула, что в ходе переговоров в Москве были проговорены стратегические соглашения, которые будут подписаны между "Нафтогазом" и "Газпромом" на долгосрочную перспективу до 25–30 лет без создания каких-либо дополнительных посредников. "Украина должна получать стабильные контракты, а не так, как сейчас мы получили в наследство, когда контракты подписывают или не подписывают эти коррумпированные посредники раз в месяц. Представьте, Украина не имеет контрактов на декабрь, не имеет контрактов на ноябрь, январь, февраль, март. Потому Украину держат на крючке. С этим будет покончено", — заявила Тимошенко.
А смысл?
з особистого досвіду, та спостережень я для себе вже зробив деякі висновки, поділюся...
Мені здається що не мающи можливості самим прийти до влади, деякі націоналістичні кола, хочуть щоб ця влада не дісталась нікому... тому вони і підтримуть деструктивні сили, щоб Украіна була слабкою, і можна було в майбутьому, коли в них з"явиться лідер що спроможний не лише прийти до влади, а і вримати її, цю владу отримати як найлегше. В слабкій країні легше отримати владу ніж в сильні... Вони лише не врахувують те, що країна може і загинути за цей час... але все одно їх совість буде спокіна, тому що країну просрали не вони, а їх вороги...![]()
А мне смешно ...
Смешно смотреть на то, как дорвавшись до мааааленькой порции власти каждый "пересичный громадянин" старается тут же отметиться каким нибудь идиотским решением хоть какого то вопроса.
Заработали такую власть - получите. Куда юля, или еще кто то, поведет - туда и пойдете мычащей толпой.
Вона-то первинна, але повинна змінюватись.
У нинішньому глобальному світі виживає тільки той, хто постійно змінюється, тож чи є у нас хоч якісь шанси вижити з нинішньою економікою?
Хтось має дати поштовх структурним перебудовам? (дякуємо Росії, що намагається зробити світ менш безпечним задля того, щоб зробити економіки держав світу більш закритими і незмінними - так її сировинна економіка буде щось значити у такому світі.)
Щодо популізму - вона, хай там як, але вирішує питання, а не відкладає їх на потім. Вона виконує свої предвиборні обіцянки і не змінює свої думки і позиції, тобто вона - нерядовий політик.
Юля по загалу питань - крок уперед, бо веде прозахідну політику - а ось це зараз і є головним питанням: чи вернемось ми у СРСР, чи все-таки станемо рядовою європейскою державою. А економіка - діло виправиме, як показує досвід інших європейських держав, де до влади приходили цивілізовані ліві. Тим більш, що наша економіка все одно потребує докорінної структурної перебудови.
я не зрозумів, Ви мене агітуєте, чи себе переконуєте...
Які питання вирішия Юля, і головне чого це ВЖЕ коштує і чого воно буде коштувати ще..
ЗІ економіка без варіантів потребує перебудови, але не тієї яку декларує Юля.. і її команда... ще раз це крок назад, якщо Ви цього не бачите, то думаю у Відьми з"явилась робота...
ЗІ ЗІ Відьмо, от і перше завдання, якщо Ви декларуєте що щось робите, по докажіть Дені що Юля то дуже погано для України.... а я піду подивлюся чи ще мою лодку ніхто не вркав![]()
не вірний висновок... моя позиція... "Ау фахівці де ви, потрібно рятувати дамбу і отих придурків що стоять під нею і голосують за базік" і я не лише шукаю цих спеців а й роблю що можу, на своєму рівні... а те що той рівень не такий як в Юля, так що ж поробиш "Не сразу Москва строилась", а вона навідь не будує а руйнує...
Меня в этой истории не удивляет то, что волки боятся ЮВТ и гадят ей. Меня удивляет то, что ЮВТ не говорит кто именно украл те 4 миллиарда кубов. Неужели она имеет какие-то договорённости с голубыми мерзавцами, при власти которых и спёрли тот газ?
Люстрація - Свобода - Тягнибок
http://www.svoboda.org.ua/pro_partiyu/prohrama/
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks