Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 3 з 29 ПершаПерша 12345678910111213 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 580, показано з 41 по 60.

Тема: Российский газ и Украина. (единая тема)

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    73 229

Типово

Цитата Допис від Оушен Переглянути допис
    "Ну хоть что-то наша Маргарет Тэтчер сделает и покажет всем..."
    сиськи !?

Почетный форумчанин Аватар для Vedma
    Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    106 639

Типово

Цитата Допис від SergOv Переглянути допис
    А чего Вы так категоричны ? Есть, к Вашему сведению, экстремальные виды спорта, когда, приняв необходимые для собственной безопасности меры, можно и поприкалываться ... адреналинчик погонять ...
    Та это конечно, особенно прикольно сидя на суку пилить его и ржать....
    Бо плач не дав нікому ще свободи,
    А хто борець - той здобуває світ

Звідки Ви
    48°48'N, 35°04'E
    Дописів
    13 174

Типово

SergOv, про сиськи - это пятничная тема.
    Никогда не говори - "НИКОГДА" !

Почетный форумчанин Аватар для Шурик Г. (гость)
    Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 267

Типово

Цитата Допис від deny Переглянути допис
    Шановне панство, спробуйте відкинути свої емоції, що грунтуються на багаторічній пропаганді - погодьтесь.

Ті нериночні дії, що були в неї за часів її першого походу у прем'єри, були розкритиковані усім загалом, і ви маєте погодитись, що висновки зроблені, що видно по її нинішніх діях і по тих лібералах, що пішли до неї в команду.

Окрім підтримки нашої економіки, яка зараз більш ніж на половину складається з видобутку та первинної переробки сировини, у керівництва держави, мабуть є і інші нагальні (життя або смерті держави) завдання, чи не так? Як на вашу думку, - вона впорається з ними?
    не так... економіка первинна, все інше лише те, що дозволить нам наша економіка... кажете забули неринкомі методи першого прем"єрства, ага... а виплати по вкладам СРСР... що є причиною інфляції, великої інфляції, а популізм в питанні служби в армії,

"Ти никогода не будешь президентом, тебе смотрят не только дураки" хф Олигарх...

Юля це крок назад... все інше не суттєво...
    Я люблю цю країну навіть без кокаїну.

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    73 229

Типово

Цитата Допис від Vedma Переглянути допис
    Та это конечно, особенно прикольно сидя на суку пилить его и ржать....
    Не, лучше дать по морде тому, кто пилит, чтоб раньше времени скинули ... Удовольствие должно быть доведено до конца

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    73 229

Типово

Цитата Допис від Traveler Переглянути допис
    SergOv, про сиськи - это пятничная тема.
    Пардон ... промахнулся со временем

Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 267

Типово

Коли цей чоловік стоїть в цьому натовпі і радіє, що за мить її прорве, кажучі: Ось вам, тримайте, дурні! То він або сам дурень (бо його ж теж змиє), або самогубця
    хто Вам сказав, що він стоїть в натовпі, він стоїть осторонь там де по його розрахунках води буде мінімум, має лодку про всяк випадок, і підтримує як може тих хто все таки щось робить для того щоб зменшити вірогідність прориву дамби...
    я знаю ви захоплюєтесь футболом... колись Керью не забив пеналь.. і засміявся після цього, на зауваження з цього приводу тренера збірної Норвегії він відповів "Було б краще як би я розплакався"...

Почетный форумчанин Аватар для Vedma
    Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    106 639

Типово

Цитата Допис від Шурик Г. (гость) Переглянути допис
    хто Вам сказав, що він стоїть в натовпі, він стоїть осторонь там де по його розрахунках води буде мінімум, має лодку про всяк випадок, і підтримує як може тих хто все таки щось робить для того щоб зменшити вірогідність прориву дамби...
    я знаю ви захоплюєтесь футболом... колись Керью не забив пеналь.. і засміявся після цього, на зауваження з цього приводу тренера збірної Норвегії він відповів "Було б краще як би я розплакався"...
    Ми по різному дивимось на Україну. Де б я не була, мені ніколи не буде смішно, коли в неї лихо. Мені з цього всього тільки сумно, що більшість не розуміє куди приведе Юля країїну.
    Бо плач не дав нікому ще свободи,
    А хто борець - той здобуває світ

Информированность года 2007 Аватар для Оушен
    Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    32 775

Типово

Кроме того, она подчеркнула, что в ходе переговоров в Москве были проговорены стратегические соглашения, которые будут подписаны между "Нафтогазом" и "Газпромом" на долгосрочную перспективу до 25–30 лет без создания каких-либо дополнительных посредников. "Украина должна получать стабильные контракты, а не так, как сейчас мы получили в наследство, когда контракты подписывают или не подписывают эти коррумпированные посредники раз в месяц. Представьте, Украина не имеет контрактов на декабрь, не имеет контрактов на ноябрь, январь, февраль, март. Потому Украину держат на крючке. С этим будет покончено", — заявила Тимошенко.
    А смысл?

Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 267

Типово

Цитата Допис від Оушен Переглянути допис
    Меня в этой ситуации бесит не Юля с Витей и вторым Витей - они сугубо последовательны. Меня бесят дописувачи которые грят "Ну хоть что-то наша Маргарет Тэтчер сделает и покажет всем..."

ЗЫ - и опять "Это выпад против Юли..

А скажите - если Юля скажет что добьется в Москве по антиграву для каждого Украинца и потом ученые начнут писать что антигравов не существует - Банзай опять скажет что ученые ополчились против Юли?"
    з особистого досвіду, та спостережень я для себе вже зробив деякі висновки, поділюся...
    Мені здається що не мающи можливості самим прийти до влади, деякі націоналістичні кола, хочуть щоб ця влада не дісталась нікому... тому вони і підтримуть деструктивні сили, щоб Украіна була слабкою, і можна було в майбутьому, коли в них з"явиться лідер що спроможний не лише прийти до влади, а і вримати її, цю владу отримати як найлегше. В слабкій країні легше отримати владу ніж в сильні... Вони лише не врахувують те, що країна може і загинути за цей час... але все одно їх совість буде спокіна, тому що країну просрали не вони, а їх вороги...

Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 267

Типово

Ми по різному дивимось на Україну. Де б я не була, мені ніколи не буде смішно, коли в неї лихо. Мені з цього всього тільки сумно, що більшість не розуміє куди приведе Юля країїну.
    що я бачу... в країні лихо а Відьма лише пише в Огороді... потрібно щось робити... писати це занадто мало... та й взагалі, як ви допустили до влади всю цю шайку...

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    73 229

Типово

А мне смешно ...
    Смешно смотреть на то, как дорвавшись до мааааленькой порции власти каждый "пересичный громадянин" старается тут же отметиться каким нибудь идиотским решением хоть какого то вопроса.
    Заработали такую власть - получите. Куда юля, или еще кто то, поведет - туда и пойдете мычащей толпой.

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    15 822

Типово

не так... економіка первинна, все інше лише те, що дозволить нам наша економіка... кажете забули неринкомі методи першого прем"єрства, ага... а виплати по вкладам СРСР... що є причиною інфляції, великої інфляції, а популізм в питанні служби в армії,

"Ти никогода не будешь президентом, тебе смотрят не только дураки" хф Олигарх...

Юля це крок назад... все інше не суттєво...
    Вона-то первинна, але повинна змінюватись.
    У нинішньому глобальному світі виживає тільки той, хто постійно змінюється, тож чи є у нас хоч якісь шанси вижити з нинішньою економікою?
    Хтось має дати поштовх структурним перебудовам? (дякуємо Росії, що намагається зробити світ менш безпечним задля того, щоб зробити економіки держав світу більш закритими і незмінними - так її сировинна економіка буде щось значити у такому світі.)

Щодо популізму - вона, хай там як, але вирішує питання, а не відкладає їх на потім. Вона виконує свої предвиборні обіцянки і не змінює свої думки і позиції, тобто вона - нерядовий політик.

Юля по загалу питань - крок уперед, бо веде прозахідну політику - а ось це зараз і є головним питанням: чи вернемось ми у СРСР, чи все-таки станемо рядовою європейскою державою. А економіка - діло виправиме, як показує досвід інших європейських держав, де до влади приходили цивілізовані ліві. Тим більш, що наша економіка все одно потребує докорінної структурної перебудови.

Типово

не вірний приклад, це не корабль в який попала торпеда, це товпа яка стоїть біля плотини що в будь яку мить рухне і всіх затопить.... можна самому ремонтувати цю плотину, при тому що тебе будть всі називати дурнем, і мішати це робити, можна закликати до товпи, але там немає ні бажаня щось ремонтувати, ні фахівців що можуть це зробити, а можна просто втекти в потрібний момент...
    "Когда есть выбор, я трус" Хайлайн...
    Сравнение хорошее, многие это понимают..., но выводы у всех разные в сложившейся ситуации...

У Вас в данном случае примерно такая позиция: специалистов нет, вы все дураки, вы все ничего не умеете, поэтому вы все утонете...
    Демократия не может стать выше уровня того человеческого материала,
    из которого составлены ее избиратели.
    Бернард Шоу

Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 267

Типово

Цитата Допис від deny Переглянути допис
    Вона-то первинна, але повинна змінюватись.
    У нинішньому глобальному світі виживає тільки той, хто постійно змінюється, тож чи є у нас хоч якісь шанси вижити з нинішньою економікою?
    Хтось має дати поштовх структурним перебудовам? (дякуємо Росії, що намагається зробити світ менш безпечним задля того, щоб зробити економіки держав світу більш закритими і незмінними - так її сировинна економіка буде щось значити у такому світі.)

Щодо популізму - вона, хай там як, але вирішує питання, а не відкладає їх на потім. Вона виконує свої предвиборні обіцянки і не змінює свої думки і позиції, тобто вона - нерядовий політик.

Юля по загалу питань - крок уперед, бо веде прозахідну політику - а ось це зараз і є головним питанням: чи вернемось ми у СРСР, чи все-таки станемо рядовою європейскою державою. А економіка - діло виправиме, як показує досвід інших європейських держав, де до влади приходили цивілізовані ліві. Тим більш, що наша економіка все одно потребує докорінної структурної перебудови.
    я не зрозумів, Ви мене агітуєте, чи себе переконуєте...
    Які питання вирішия Юля, і головне чого це ВЖЕ коштує і чого воно буде коштувати ще..
    ЗІ економіка без варіантів потребує перебудови, але не тієї яку декларує Юля.. і її команда... ще раз це крок назад, якщо Ви цього не бачите, то думаю у Відьми з"явилась робота...
    ЗІ ЗІ Відьмо, от і перше завдання, якщо Ви декларуєте що щось робите, по докажіть Дені що Юля то дуже погано для України.... а я піду подивлюся чи ще мою лодку ніхто не вркав

Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 267

Типово

Цитата Допис від favorites.com.ua Переглянути допис
    Сравнение хорошее, многие это понимают..., но выводы у всех разные в сложившейся ситуации...

У Вас в данном случае примерно такая позиция: специалистов нет, вы все дураки, вы все ничего не умеете, поэтому вы все утонете...
    не вірний висновок... моя позиція... "Ау фахівці де ви, потрібно рятувати дамбу і отих придурків що стоять під нею і голосують за базік" і я не лише шукаю цих спеців а й роблю що можу, на своєму рівні... а те що той рівень не такий як в Юля, так що ж поробиш "Не сразу Москва строилась", а вона навідь не будує а руйнує...

Типово

не вірний висновок... моя позиція... "Ау фахівці де ви, потрібно рятувати дамбу і отих придурків що стоять під нею і голосують за базік" і я не лише шукаю цих спеців а й роблю що можу, на своєму рівні... а те що той рівень не такий як в Юля, так що ж поробиш "Не сразу Москва строилась", а вона навідь не будує а руйнує...
    Я рассматриваю Тимошенко, как очередной катализатор для промывки мозгов всем правым: пора забывать об амбициях на единоличное господство и создавать правила игры.
    Бернард Шоу

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    73 229

Типово

Цитата Допис від favorites.com.ua Переглянути допис
    Я рассматриваю Тимошенко, как очередной катализатор для промывки мозгов всем правым: пора забывать об амбициях на единоличное господство и создавать правила игры.
    Да никогда это гнездо скорпионов не договорится, неужто еще кому то непонятно ? То, что они за последние три года наворотили можно разгрести только поломав все до основания. А этого не будет, потому как прошлая ломка из памяти еще не выветрилась ...

Типово

Цитата Допис від SergOv Переглянути допис
    Да никогда это гнездо скорпионов не договорится, неужто еще кому то непонятно ? То, что они за последние три года наворотили можно разгрести только поломав все до основания. А этого не будет, потому как прошлая ломка из памяти еще не выветрилась ...
    А у них есть выход?
    Не договорятся - дама с косой их по одному передушит... А народ поддержит ее...
    Бернард Шоу

Звідки Ви
    Січеслав (Дніпраклаакафск на Дніпрє України)
    Дописів
    18 515

Типово

Меня в этой истории не удивляет то, что волки боятся ЮВТ и гадят ей. Меня удивляет то, что ЮВТ не говорит кто именно украл те 4 миллиарда кубов. Неужели она имеет какие-то договорённости с голубыми мерзавцами, при власти которых и спёрли тот газ?
    Люстрація - Свобода - Тягнибок
    http://www.svoboda.org.ua/pro_partiyu/prohrama/

Сторінка 3 з 29 ПершаПерша 12345678910111213 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті