Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 2 з 29 ПершаПерша 123456789101112 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 580, показано з 21 по 40.

Тема: Российский газ и Украина. (единая тема)

Дописів
    557

Типово

Цитата Допис від Людмила Лепешкина Переглянути допис
    Прийдут к выводу, что бессовестная Россия отключит газ. Ито где у нее совесть - не хочет на халяву газ давать?

К слову:
    - Солдат, почему не едем?
    - Товарищ прапрщик, машина не заводится!
    - Фиг с ним, поехали, потом заведёшь!

Или: Деньги утром, стулья днем, деньги днём, стулья вечером, ну и т.д.
    А можно наоборот? Можно, но деньги вперёд!
    Пешеход помни! Умирая на пешеходном переходе, ты был ПРАВ!

Дописів
    557

Типово

Цитата Допис від Шурик Г. (гость) Переглянути допис
    ... ну Ви ж розумієте що то політика, лише політика і нічого крім політики,

до речі, я завжди говорив що помаранчева коаліція не можлива через те що Вітя з Юлею НІКОЛИ не поділять російський газ... хтось мене тут переконував в зворотньому... ну ну...

А кто пострадает?

Всё верно - народ Украины!
    Пешеход помни! Умирая на пешеходном переходе, ты был ПРАВ!

Почетный форумчанин Аватар для Шурик Г. (гость)
    Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 267

Типово

Цитата Допис від Srg Переглянути допис
    А кто пострадает?

Всё верно - народ Украины!
    ну й хто винен тому народові, якщо він ще не доріс до демократії а її дуже хочется...
    Коли ви не вмієте керувати машиною, то велика вірогідність того що ви в стовп в"їдете... так і тут, не вміють собою керувати, от і в"їхали в стовп.. .
    Я люблю цю країну навіть без кокаїну.

Почетный форумчанин Аватар для Vedma
    Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    106 639

Типово

ну й хто винен тому народові, якщо він ще не доріс до демократії а її дуже хочется...
    Коли ви не вмієте керувати машиною, то велика вірогідність того що ви в стовп в"їдете... так і тут, не вміють собою керувати, от і в"їхали в стовп.. .
    Я б на Вашому місті так не раділа, бо все, що зараз коється тільки на користь Юлі, вона набирає бали. Вона стане Президентом і тоді ми взагалі завиємо.
    Бо плач не дав нікому ще свободи,
    А хто борець - той здобуває світ

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    73 229

Типово

Цитата Допис від Vedma Переглянути допис
    Вона стане Президентом і тоді ми взагалі завиємо.
    И поделом ! Бо прежде, чем странного хотеть, полагается прикинуть, чем кончится ... да и кончится ли ...

Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 267

Типово

Я б на Вашому місті так не раділа, бо все, що зараз коється тільки на користь Юлі, вона набирає бали. Вона стане Президентом і тоді ми взагалі завиємо.
    я щось можу змінити??? так отож якщо цей народ повинен угробити свою країну для того щоб переконатися в тому що Юля не МОЖЕ нею керувати... ну що ж можу написати транспаранта та стрибнути з якої небудь вежі.. .думаєте це допоможе.. .

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    106 639

Типово

Цитата Допис від SergOv Переглянути допис
    И поделом ! Бо прежде, чем странного хотеть, полагается прикинуть, чем кончится ... да и кончится ли ...
    Вы не гражданин Украины?

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    73 229

Типово

Вы не гражданин Украины?
    Это, простите, откуда следует ? Из непринадлежности к тупой толпе, коей, в массе своей, является этот народ, когда выходит на майданы "демократию" защищать ???

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    15 822

Типово

цікаво, від чого?

Й одразу по відповіді наступне питання: чи є у цих діях світла сторона і чи можливо буде виправити її помилки?

Тобто - чого більше буде від неї у якості голови держави - користі чи збитків і чи буде можливість потім (після неї) компенсувати збитки?

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    106 639

Типово

Цитата Допис від SergOv Переглянути допис
    Это, простите, откуда следует ? Из непринадлежности к тупой толпе, коей, в массе своей, является этот народ, когда выходит на майданы "демократию" защищать ???
    Я задала Вам вопрос,ничего не утверждая. Просто если Вы гражданин Украины и живете здесь, то странно от Вас слышать радость по поводу того, что в Украине что-то станет плохо. Это все равно, что плыть на корабле, в который попала торпеда и он тонет и радоваться, что вместе с Вами потонут Ваши враги....

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    106 639

Типово

Цитата Допис від deny Переглянути допис
    цікаво, від чого?

Й одразу по відповіді наступне питання: чи є у цих діях світла сторона і чи можливо буде виправити її помилки?

Тобто - чого більше буде від неї у якості голови держави - користі чи збитків і чи буде можливість потім (після неї) компенсувати збитки?
    На мій погляд, Юля - це зле. Бо вона не вміє нічого. Її методи управління, це або соціалістичні, або періоду полупаспаду Союза - бандитські. Плюс до того, особисті амбіції і склад характеру.

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    73 229

Типово

Это все равно, что плыть на корабле, в который попала торпеда и он тонет и радоваться, что вместе с Вами потонут Ваши враги....
    А че, как по мне, так вполне по хохлятски ...
    А ежели серьезно, то тупость всеобщая зашла так далеко, что только хороший удар по мозгам поправить что то может ... ну, кто не выживет - тому не повезло ... в этот раз ...

Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 267

Типово

Цитата Допис від deny Переглянути допис
    цікаво, від чого?

Юля це бек ін СРСР... от і робіть висновки для себе виправимо ми помилки після неї, чи не виравимо... до речі, бек ін срср може бути і в реалі...

Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 267

Типово

Я задала Вам вопрос,ничего не утверждая. Просто если Вы гражданин Украины и живете здесь, то странно от Вас слышать радость по поводу того, что в Украине что-то станет плохо. Это все равно, что плыть на корабле, в который попала торпеда и он тонет и радоваться, что вместе с Вами потонут Ваши враги....
    не вірний приклад, це не корабль в який попала торпеда, це товпа яка стоїть біля плотини що в будь яку мить рухне і всіх затопить.... можна самому ремонтувати цю плотину, при тому що тебе будть всі називати дурнем, і мішати це робити, можна закликати до товпи, але там немає ні бажаня щось ремонтувати, ні фахівців що можуть це зробити, а можна просто втекти в потрібний момент...
    "Когда есть выбор, я трус" Хайлайн...

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    73 229

Типово

не вірний приклад, це не корабль в який попала торпеда, це товпа яка стоїть біля плотини що в будь яку мить рухне і всіх затопить.... можна самому ремонтувати цю плотину, при тому що тебе будть всі називати дурнем, і мішати це робити, можна закликати до товпи, але там немає ні бажаня щось ремонтувати, ні фахівців що можуть це зробити, а можна просто втекти в потрібний момент...
    ... хорошо сказано ...
    Так вот как раз я, предпочту сбежать куда попало, чем общаться с толпой ... И этого не скрываю, в отличие от "патриотов", орущих что мы, дескать, круты немеряно, а кругом враги ...

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    106 639

Типово

Коли цей чоловік стоїть в цьому натовпі і радіє, що за мить її прорве, кажучі: Ось вам, тримайте, дурні! То він або сам дурень (бо його ж теж змиє), або самогубця

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    15 822

Типово

Шановне панство, спробуйте відкинути свої емоції, що грунтуються на багаторічній пропаганді - погодьтесь.

Ті нериночні дії, що були в неї за часів її першого походу у прем'єри, були розкритиковані усім загалом, і ви маєте погодитись, що висновки зроблені, що видно по її нинішніх діях і по тих лібералах, що пішли до неї в команду.

Окрім підтримки нашої економіки, яка зараз більш ніж на половину складається з видобутку та первинної переробки сировини, у керівництва держави, мабуть є і інші нагальні (життя або смерті держави) завдання, чи не так? Як на вашу думку, - вона впорається з ними?

Информированность года 2007 Аватар для Оушен
    Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    32 775

Типово

Меня в этой ситуации бесит не Юля с Витей и вторым Витей - они сугубо последовательны. Меня бесят дописувачи которые грят "Ну хоть что-то наша Маргарет Тэтчер сделает и покажет всем..."

ЗЫ - и опять "Это выпад против Юли..

А скажите - если Юля скажет что добьется в Москве по антиграву для каждого Украинца и потом ученые начнут писать что антигравов не существует - Банзай опять скажет что ученые ополчились против Юли?"
    А смысл?

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    73 229

Типово

Коли цей чоловік стоїть в цьому натовпі і радіє, що за мить її прорве, кажучі: Ось вам, тримайте, дурні! То він або сам дурень (бо його ж теж змиє), або самогубця
    А чего Вы так категоричны ? Есть, к Вашему сведению, экстремальные виды спорта, когда, приняв необходимые для собственной безопасности меры, можно и поприкалываться ... адреналинчик погонять ...

Звідки Ви
    48°48'N, 35°04'E
    Дописів
    13 174

Типово

А может, Ю. таким образом хочет похоронить производства своих оппонентов, завязанные на российский газ ? Тем более, что они все принадлежат олигархам - то ли местным, то ли российским. На народ никто обращать внимания не будет:" Тут столпился у ворот... этот... как его... народ !"(c) Л.Филатов
    Никогда не говори - "НИКОГДА" !

Сторінка 2 з 29 ПершаПерша 123456789101112 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті