Ґонта, а что, на майдан вышло 20 млн?![]()
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Ґонта, а что, на майдан вышло 20 млн?![]()
Но теперь, кто имеет мешок, тот возьми его, также и суму; а у кого нет, продай одежду свою и купи меч; (Лк 22:36).
Alx, іншого питання я від вас і не очікував..
Ну скажіть - до чого тут Майдан, коли зараз мова йде зовсім про інше? Чи Вам Майдан тепер до пенсії буде за будьякий аргумент?
Ґонта, не нам, а вам (с)![]()
Просто интересно было реакцию посмотреть. Вы забавные...![]()
Но теперь, кто имеет мешок, тот возьми его, также и суму; а у кого нет, продай одежду свою и купи меч; (Лк 22:36).
Ґонта, аргумент как аргумент, ничуть не хуже Вашего, на мой взгляд.
Биджаз, ну что ты! их аргументы самые правильные, а мы политически неграмотныемайдан не проходили...мозги нам не промывали
![]()
Жаль, что за флуд не банятВетка стала б однозначно короче
![]()
Истинная свобода - обладать тем, что тебе дороже всего, но не владеть этим.
Lulu, А они как все мужики выясняют вечно у кого пиписка больше.
Бо плач не дав нікому ще свободи,
А хто борець - той здобуває світ
Vedma, ага, типа у кого от чего больше приход пошел....от апельсинок наколотых иль просто трава отличная попалась (Донецкорасченная)![]()
Истинная свобода - обладать тем, что тебе дороже всего, но не владеть этим.
Мово рідна, слово рідне, Хто Вас забуває,
Той у грудях не серденько, Тілько камінь має.
Як ту мову мож забути,
Котрою учила Нас всіх ненька говорити,
Ненька наша мила.
Мово рідна,слово рідне, Хто ся Вас стидає,
Хто горнеться до чужого, Того Бог карає;
Свої його цураються, В хату не пускають,
А чужії, як заразу, Чуму, обминають
С. Воробкевич
Не можу і не хочу (принаймні, поки що) коментувати вислови та поведінку у цій гілці НЕукраїнців, але, як українець, зазначу, що мені було б дуже соромно НЕ вітати зазначеного рішення Нацради, оскільки воно лише відновлює наше, порушувані протягом останніх 350 років, право на самоідентифікацію.
"Якщо людина вважає себе черв"яком, вона не може ображатися на те, що її топчуть інші" (с) Ф.Ніцше.
Банзай, посмотрите на результаты опроса и застрелитесь![]()
Не зрозумів.Допис від Alx
![]()
Банзай, Вас окружают злобные москали... Как же так можно жить?![]()
Alx, чия тепер черга стрілятись?А от свого револьвера я Вам не дам ...
Так.Допис від Alx
48% [ 19 ]
Ні.
46% [ 18 ]
Мені все одно.
5% [ 2 ]
: 39
![]()
А какое примерно соотношение в Днепропетровске печатной продукции: на русском, на украинском и на других языка?
100% російською. 0% - решта.Допис від кацапский аноним
Ну и шо? У меня и моей семьи родной язык - русский, но и проблем с пониманием украинского никто не испытывает (даже папа, который родился и закончил школу и ВУЗ в России).Допис від Оушен
К тому же, насколько я поняла, речь идёт только о национальных каналах, а не о региональных. Так что, какая речь может идти о притеснении русского языка?
...а какие национальные каналы у нас вещаются на русском языке (новости, передачи....фильмы не считаем)???
Ви такий і є взагалі, чи лише на форумі?Допис від BERSERK
Увімкніть телевізор і побачите.![]()
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks