Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы

Результати опитування: Поддерживаете ли вы в сегодняшних обстоятельствах И.В.Коломойского в качестве главы ОГА?

Голосували
553. Ви ще не голосували в цьому опитуванні
  • Поддерживаю

376 67,99%
  • Поддерживаю частично

53 9,58%
  • Никак

46 8,32%
  • В президенты

45 8,14%
  • Осуждаю

33 5,97%
Сторінка 281 з 370 ПершаПерша ... 181231271272273274275276277278279280281282283284285286287288289290291331 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 7390, показано з 5 601 по 5 620.

Тема: Коломойский против Порошенко?

Почетный форумчанин
    Тема года 2009, Подпись года 2011
    Дописів
    37 298

Типово

Цитата Допис від Rоlа Переглянути допис
    ще шось?

писала про вибори і царьвмєшайся. не робіть валі-кульом.
    теж саме писала про Мукачево, конфлікт бандюків авакова з фестивальним ПС -винен порох, бо за тиждень до подій наголосив в Закарпатті боротьбу з контрабандою.
    пороху не можна втручатися у вибори
    це не порох повинен подавати закони , які покарають за гречку та 400 грн ( спрощено)
    не у пороха треба вимагати порядку на дільницях, а у депутатів та МВС
    пороху не можна втручатися в діяльність генпрокуратури -він це робить і його діі щодо старого складу ГПУ ганебні. при цьому, саме за пороха в ГПУ перший раз по справі йдуть прокурори, каста.

є 450 депутатів, законотворчість яких повинна відображати запити суспільства.

які закони подав Бєня-клуб щодо виборів? які змінючі систему закони зайшли або хоча б були зарєєстровані від "нових" рятівніків краіни від пороха старої системи?

як вважаєте, чому Корбан зняв себе з політкому Укропу на завершення виборчої кампаніі?

Глобус, наведи приклади в обсягах по відношенню до інших гравців ознак монополіі названих тобою підприємств пороха. в контексті розмові. богдан не пороха.
    Порох - гарант соблюдения законности.
    Поэтому и ждут от него вмешательства в форменный беспредел, а не продавливания своих людейй ( зачастую крайне нечистоплотных) на ключевые позиции.

И з того, что предлагад Беня, будучи губером - децентрализация финансирования местых бюджетов и упразднение института госказначейств.

Дописів
    39 400

Типово

Цитата Допис від Subolg Переглянути допис
    Рома, он всю жизнь лоббировал, только находясь во власти его активы росли. Посмотри по годам его нахождения во власти и по росту активов.
    Бля, Ром, мне лень сейчас искать тебе сколько тендеров выиграли его подконтрольные структуры за время нахождения его во власти. Форбс не оценивает данные деклараций, а лишь фиксирует стоимость активов которыми владеет лицо.

Рейтинг Форбс-2013.
    Порошенко 1,6 млрд дол.
    http://zn.ua/ECONOMICS/top-20-samyh-...o-125814_.html

2014 г $1,3 млрд. доларів
    http://www.forbes.ru/news/281715-por...-versii-forbes

в 2015 році
    750 млн. доларів.

http://forbes.ua/ratings/1
    1, 6 ярдів- 750 млн= зросли тм Глобус.

Дописів
    39 400

Типово

Цитата Допис від krissa Переглянути допис
    Порох - гарант соблюдения законности.
    Поэтому и ждут от него вмешательства в форменный беспредел, а не продавливания своих людейй ( зачастую крайне нечистоплотных) на ключевые позиции.

И з того, что предлагад Беня, будучи губером - децентрализация финансирования местых бюджетов и упразднение института госказначейств.
    за яким законом порох мав втрутитися в гречку та 400 грн? кандидати повинні довести до судових справ всі порушення відносно виборів.

де можна почитати внесений Філатовим закон щодо бюджетів, іншого?

Почетный форумчанин
    Дописів
    37 298

Типово

где прокуратура??
    почему менты четко играют на определенной стороне?

я не знаю что подавал/не подавал Филатов.Думаю, что после того как беня перестал быть губером, он принял решение типа "е" бись онокнем"
    я бы так и сделала

Дописів
    39 400

Типово

где прокуратура??
    почему менты четко играют на определенной стороне?
    перепрошую, не зрозуміла питання щодо прокуратури. де прокуратура на виборах? так ій там немає чого робити.
    та невже? всі на опрєдєльонной сторонє? а кому тоді з мвс корбани дякували.
    krissa, всі публічні заяви кандидатів повинні перейти в судові справи і шось мені підказує, що братва обнулиться.
    справу за печатки відкрили http://news.liga.net/news/politics/6...ye_pechati.htm

я не знаю что подавал/не подавал Филатов.Думаю, что после того как беня перестал быть губером, он принял решение типа "е" бись онокнем"
    я бы так и сделала
    губером був рік, філатов в раді майже рік. законопроекту щодо виборів чи деценрталізаціі не подавали.
    Востаннє редагував Rоlа: 26.07.2015 о 17:28

Почетный форумчанин
    Дописів
    37 298

Типово

и?....как это оправдывает пЭтю?
    один маленький факт: после выяснения факта возбуждения дела Гузырем проти Сакварелидзе, почему Гузырь еще на месте, а не под следствием?
    кто дал возможность уйти всем рыговским креатурам, зато к патриотам, заподозренным в противоправных действиях никакого снисхождениянет?
    Чей ген.прокурор?Где результат расследования по Небесной сотне?
    Почему убийцы бузины найдены просто таки с космической скоростью, а убийцы майдановцев все получили возможность здрыснуть из страны?
    те срелочники, которых якобы судят - ничто.
    Где гепа? Где штепа? Где расследование трагедии с Ил76?
    харант тут ни при чем?
    нах такой харант?
    говорит он красиво, но лучше бы ДЕЛАЛ, а не п"издел

Дописів
    35 019

Типово

Штепа сидит под стражей.
    А с Кернес оказался ведь классным мужиком, патриоты ошибаться не могут:
    "Кернес достаточно противоречивый человек, но надо отдать должное, что когда Коломойский попросил его вернуться и остаться в Харькове, он выполнил свою миссию. Харьков не превратился в Харьковскую народную республику", - отметил Корбан.
    Восстановление информации с HDD/RAID/Flash...
    Datex Lab

Мастер года 2012 Аватар для RomanLV
    Дописів
    21 443

Типово

Цитата Допис від Autumn Переглянути допис
    а я перестала. и не могу найти шоколада, черного и доступного, как рошен брют, но рошен покупать перестала. не фиг баловать Петю.
    Т.е вы предлагаете не давать тендеры структурам президента не пот ому что там плохое качество а только из-за личной неприязни? Супер! Иноді краще жувати...

Цитата Допис від bezzeb Переглянути допис
    а почему нет?
    у власти можно больше заработать и вложить в развитие заводов.
    у власти можно отрезать на разных этапах конкурентов(вот как в с/х ситуация с зернохр.)
    да многое что можно делать.

и вот смотришь на ситуацию,да,вариантов может быть много из-за чего капитал увеличился,но у сех президентов он увеличивается строго во время президентства.
    Вот все правильно написали, но только к чемиу это все? Конкретно применительно к сабжу, или ответ на мой вопрос? Примеры использования своего положения?
    Наступит день и я скажу все, что я думаю по этому поводу. (С)

Дописів
    39 400

Типово

в чому? в тому, що немає закону за яким би президент втрутився в фарс?
    ще раз запитаю, яка його відповідальність за законом
    в суди. і за 400 грн, з інформацією про які прийшов хлопець в штаб Корбана,і за сьогоднішні жовті бірки з надписом Укроп.

один маленький факт: после выяснения факта возбуждения дела Гузырем проти Сакварелидзе, почему Гузырь еще на месте, а не под следствием?
    кто дал возможность уйти всем рыговским креатурам, зато к патриотам, заподозренным в противоправных действиях никакого снисхождениянет?
    Чей ген.прокурор?
    гпу махницького- свобода, яреми-батьківщина, і шокіна - порошенко.так, відповідальність у порошенко за гпу і у депутатів, які не зібрали голосів.
    Где результат расследования по Небесной сотне?
    Почему убийцы бузины найдены просто таки с космической скоростью, а убийцы майдановцев все получили возможность здрыснуть из страны?
    харант тут ни при чем?
    нах такой харант?
    гарант при всьому, крім законів щодо судів та суддів, закону про заставу, крім неприйнятих депутатами законів щодо скасування застави для чиновників. недоторканності. щодо вбивцям майданівців я б спочатку ставила питання авакову, потім пороху.
    зрозумійте, у нас не царювання, а парламентсько-президентська з пливом гілок влади одна на одну- за умов нашого політикума-це торги і рука руку миє. тримати фокус на царі і невілювати відповідальність інших інститутів -продовження болота.
    моє відношення до порошенка складається з його дій : він живе в старій системі, спирається на кадри старої системи і десь поряд розтягнуто будує нову систему, з новою прокураторую, поліцією, всу, інше. це утопія і залежність від планів фінансування реформ , принятих не в Україні.
    закону про поліцію немає, бо теж торги - порох хоче вивести поліцію з мвс і поставити згуладзе, днями аваковисєні шось виторгуюють за це і буде закон.
    Востаннє редагував Rоlа: 26.07.2015 о 17:27

Дописів
    22 008

Типово

Чей ген.прокурор?Где результат расследования по Небесной сотне?
    харант тут ни при чем?
    нах такой харант?
    Вы задаете слишком сложные вопросы - они не вписываются в трафарет некоторых мнений и задач ... это не честно

Звідки Ви
    Дніпропетровськ
    Дописів
    68 326

Типово

Rola міцна, поважаю))

Дописів
    40 847

Типово

Цитата Допис від RomanLV Переглянути допис
    Т.е вы предлагаете не давать тендеры структурам президента не пот ому что там плохое качество а только из-за личной неприязни? Супер! Иноді краще жувати...
    э-э-э-э-э? я такое предлагала? про жевать таки согласна.

Звідки Ви
    Киев
    Дописів
    2 821

Типово

Цитата Допис від observer Переглянути допис
    Rola міцна, поважаю))
    Ну да - Петя не причем и в назначении своего аппарата, и предоставление депутатства из 205 округа для освобождения места для своего завгоспа, продвижения своих лентяев из
    Рошена, расширения своего бизнеса и т.д.
    Ну чисто "белый и пушистый"

Звідки Ви
    Дніпропетровськ
    Дописів
    68 326

Типово

Цитата Допис від marant Переглянути допис
    Ну да - Петя не причем и в назначении своего аппарата, и предоставление депутатства из 205 округа для освобождения места для своего завгоспа, продвижения своих лентяев из
    Рошена, расширения своего бизнеса и т.д.
    Ну чисто "белый и пушистый"
    Йовбак якийсь чеснеслово.
    Я про позицію конкретної людини на форумі а не про владу. Андестен?
    Є люди які навіть при тому шо їх думка не співпадає з вашою висловлються не як папуги .

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    88 407

Типово

А я до чого? Я їх оцінив як говнометальщиків, чи ти проти права мати особисту думку про них?
    Нет не против, особенно если подтвердишь, что они метали не фактами, а гавном))
    Но зачем оно тебе?))
    "Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    28 422

Типово

Цитата Допис від RomanLV Переглянути допис
    Вот все правильно написали, но только к чемиу это все? Конкретно применительно к сабжу, или ответ на мой вопрос? Примеры использования своего положения?
    это все к тому,что олигарх то петя как ни крути.
    любое лобби делает из него олигарха

Звідки Ви
    Дніпропетровськ
    Дописів
    68 326

Типово

Нет не против, особенно если подтвердишь, что они метали не фактами, а гавном))
    Но зачем оно тебе?))
    Це факти оті грузини на вулиці яким не давали закінчита навіть своє речення? Бу-га-га. Я там( Грузії) був і для себе все вияснив.
    Ну раз ти захищаєш говнометальщиків , то для тебе це важливіше, чим для мене.

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    28 422

Типово

Цитата Допис від Rоlа Переглянути допис
    в чому? в тому, що немає закону за яким би президент втрутився в фарс?
    ще раз запитаю, яка його відповідальність за законом
    в суди. і за 400 грн, з інформацією про які прийшов хлопець в штаб Корбана,і за сьогоднішні жовті бірки з надписом Укроп.

гпу махницького- свобода, яреми-батьківщина, і шокіна - порошенко.так, відповідальність у порошенко за гпу і у депутатів, які не зібрали голосів.
    гарант при всьому, крім законів щодо судів та суддів, закону про заставу, крім неприйнятих депутатами законів щодо скасування застави для чиновників. недоторканності. щодо вбивцям майданівців я б спочатку ставила питання авакову, потім пороху.
    зрозумійте, у нас не царювання, а парламентсько-президентська з пливом гілок влади одна на одну- за умов нашого політикума-це торги і рука руку миє. тримати фокус на царі і невілювати відповідальність інших інститутів -продовження болота.
    моє відношення до порошенка складається з його дій : він живе в старій системі, спирається на кадри старої системи і десь поряд розтягнуто будує нову систему, з новою прокураторую, поліцією, всу, інше. це утопія і залежність від планів фінансування реформ , принятих не в Україні.
    закону про поліцію немає, бо теж торги - порох хоче вивести поліцію з мвс і поставити згуладзе, днями аваковисєні шось виторгуюють за це і буде закон.
    не пойму.
    возар на саакашвили говорит,что пороха назначенец,хотя ставило сша.
    а теперь порох ставит других,но это не его назначенцы,а партий.
    тут что-то одно должно быть

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    88 407

Типово

Це факти оті грузини на вулиці яким не давали закінчита навіть своє речення? Бу-га-га. Я там( Грузії) був і для себе все вияснив.
    Ну раз ти захищаєш говнометальщиків , то для тебе це важливіше, чим мені.
    Видишь ли, всегда есть две стороны, белая и черная - правда посередине, поэтому я сужу о фактах лишь с точки зрения соблюдения Закона и отстаивания правды в суде. Есть факты по возбужденным УД и заочному обвинению - есть, есть факты того, что кроме украинского паспорта у него есть еще как минимум один - есть, есть факты (на сегодня) превышения власти и нарушения работы госорганов - есть, есть политическая загаангажированность - есть, есть прорусский подбор команды (что бы не писать больше) - есть.
    Только это делает его для меня политическим аутсайдером и претендентом на срок в Украине (и тут не будет никакой политики, скорее она есть в отсутствии УД сегодня)
    Зы. А грузины разные - да
    "Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    88 407

Типово

Цитата Допис від bezzeb Переглянути допис
    не пойму.
    возар на саакашвили говорит,что пороха назначенец,хотя ставило сша.
    а теперь порох ставит других,но это не его назначенцы,а партий.
    тут что-то одно должно быть
    В свое время Порошенко мл был главой областной Батькивщины, было бы прикольно услышать от Ролы, что пап человек косатой))
    Манипуляции - часть работы порохоботвы))

Сторінка 281 з 370 ПершаПерша ... 181231271272273274275276277278279280281282283284285286287288289290291331 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті