| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Бути не одной не зраджуючи своїм бажанням і бути не одной, весь час живучи чуже життя - різні речі.
Взагалі незрозуміле питання. Бажання будувати сім'ю з людиною, яку любиш і поважаєш і це взаємно ніяк не виключає розуміння що ти хочеш від життя.
До чого ті інфініті взагалі незрозуміло, сказала б я.
Але не буду, бо я зрозуміла одне - ти не з того ракурсу дивишся.
Про колишню (це та про яку ти писав десь півтора-два роки тому?). Звісно матеріальна частина життя важлива і, наскільки я зрозуміла, ти теж не ніщеброд. Так що в тією жінки інші проблеми і це її задача - розібратися що з нею не так. Тебе воно не стосується, пішла з твого життя і хрєн з нею.
Рік то ніпрошо. Гормони і все таке.
Вибачте, але не можу втриматися))
Обирати молодшу жінку тільки тому, що є шанс її під себе заточити, якось убого ((
Кажіть вже що цицькі упругі, ну чи "тугенька"))
Я так люблю подобные любовные приключения, что счастливого их продолжения, пожелать менее чем не хочу )))
Ребята, подобные сове натянутой на глобус и школе деменции, достойны лучшего продолжения и впечатлений)))
И конечно, во мне часто срабатывает женская солидарочка, направленная на чисто женское удовольствие, счастье и возможность отдыха как надо ей )))))
когда умрёшь, людишки скажут, их притворяющимся ртом, каким в их жизни был ты важным никтом
Ксю, гарно зі стрижкою!
Никогда не считай себя не таким, каким тебя не считают другие, и тогда другие не сочтут тебя не таким, каким ты хотел бы им казаться.(С)
Ксю ,стрижка класна)) тепер ти ще більше схожа на сина)))
Клас!
А ты думал, ты один?, святая простота (c) Счастье Н.
О! Ксю миленькая, сбросила 15 лет.
пацанка.
ти так кажеш ніби жінка якась річ, яку ти обираєш згідно характеристик
мені особисто нікому нічого доводити не треба, тому обирав ті відносини де мені максимально добре
щоо переробляння, то безглузде, Електра права, тому коли це працює і є бажання бути поряд, то щось те що ти не звик робити тобі при наймі не в тягар, а частіше в позитив.Жизнь вместе это искусство "дипломатии по собственной воле"
про 40,50 та інше - як на мене це не питання року народження, якщо гарна тітка була сама (в шлюбі чи так) 10-15-20 років - то її шаблони не переробити, вона просто неспроможня на відносини удвох, так що це варіант для каблуків, мазохистів, та пошановувачів обюзерства. Пропаганда останніх десятиріч декомунізовала сімейні цінності.
Тому щиро підтримую в жіночому середовищі квадроберство - як на мене воно чесніше ніж фемінізм від невдах рівного старту жіночої статі. Сігодні кішечка, а завтра тигриця - це гарніше ніж клясти чоловіків в своїй суспільній недооціненності))
СЄ - так, з собакою, з донькою, всі разом.
"Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)
Десь так. Или с "сынком на минималках" И до меня и после мужички были младше ее. Красота ее это позволяла.якщо гарна тітка була сама (в шлюбі чи так) 10-15-20 років - то її шаблони не переробити, вона просто неспроможня на відносини удвох, так що це варіант для каблуків
Все хорошо в стрижках, кроме ухода.
Имея длинные, я имела только кепку, с лысой головой у меня пенка, воск, лак и все равно какие-то барашки на голове от влаги, заломы или ирокезы ((((
когда умрёшь, людишки скажут, их притворяющимся ртом, каким в их жизни был ты важным никтом
Пфффф...Та може просто своєї людини не зустрілося, а не шаблони та неспроможня).
Моя мати вдруге вийшла заміж у 42 роки. А до цього 20 років була розлучена.
Ні, мій вітчим зовсім не підкаблучник), а вона не стерво. Все там "не в свої ворота", а , в першу чергу, для рідної людини. Люди роблять один одного щасливим вже 29 років.
Не дуже розумію, що мається на увазі. Невже капці в зубах приносити)))?Тому щиро підтримую в жіночому середовищі квадроберство
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks