Homes for Ukraine і Extension Scheme - різні програми. Homes for Ukraine продовжує діяти. З того ж офіційного джерела: Apply for a visa under the Homes for Ukraine Sponsorship Scheme - GOV.UK (www.gov.uk)
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Homes for Ukraine і Extension Scheme - різні програми. Homes for Ukraine продовжує діяти. З того ж офіційного джерела: Apply for a visa under the Homes for Ukraine Sponsorship Scheme - GOV.UK (www.gov.uk)
А ошибки исправлять можно?![]()
.
Когда Иисус изгнал из человека бесов, их нужно было куда-то деть. А тут свиньи паслись... (c) Ольчик DXC
Тут дорого (с)
$50 за пиццу с салатиком, вот только сегодня
И воопще, Сиэттл заипал
Поглядываю на Вегас или апстейт НЙ
Когда Иисус изгнал из человека бесов, их нужно было куда-то деть. А тут свиньи паслись... (c) Ольчик DXC
Це якийсь рілс треба зняти.
Я бачу кругом купу турецьких слів (Албанія довгий час була під османами) , в магазинах, на вітринах тощо. Але коли до тебе звертається касир, здається що не то що слова, я навіть літери припиняю розуміти.
Два останніх слова я навчилася.
Перше тільки недавно взнала що воно, методом дедукції, ніхто мені не розказав що албанською назва країни взагалі звучить не так, як її більшість планети обзиває)))
![]()
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks