| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Многие спекулируют на заблуждениях
и ложных чудесах,обманывая глупое
большинство.
ЛЕОНАРДО ДА ВИНЧИ
Юстас, ну что ж у вас с кукушенькой, не мучайте птичку. Хотя бы прилюдно не мучайте.
хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?
дейни ничего не знаю - у кого хуавей тот не патриот, а приспособленец))) или того хуже... так говорят
большинство.
ЛЕОНАРДО ДА ВИНЧИ
Як я обожнюю такі вказівки від тих, хто сам РОБИТЬ ПОМИЛКИ.
Після слова "других" повинна бути КОМА, а не тире. "Если беретесь поучать других, научитесь для начала сами писать безупречно"(с)![]()
Де Ви в нього його знайшли?
Злив не зараховано! Ненавиджу тих, хто не вміє визнавати власні помилки!
"Не читал, но осуждаю"(с) Жесть!
![]()
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
Прокудахтала курка, у якої в подругах ходить Галька, яка дає хабарі ще зі школи.
Тєлом була ТИ?Напомнило как лет... много назад,из окна стоящего на светофоре автобуса тело крикнуло девочке за рулём дорогой машинки " насосала!'. На что та ответила " сейчас позвоню мужу и на следующей остановке ты у него на автобус насосешь."
Тело почему- то из автобуса срочно вышло не доехав даже до остановки.
А журнал вже став ПРИРОДОЮ???Коли сталася ця визначна подія?
Саме так!
Звідки ж ти знаєш, ЯКИЙ стиль в героїв "Сватів", якщо його НЕ ДИВИВСЯ? Знов рашист обісрався та спалився!
"Мы" - це хто? Кацапи? Бо слово "подельчивые" вживають виключно на паРАШІ. І ніде більше. В Україні НЕМАЄ такого слова.
Знов рашистка спалилася.
И если они эти комплексы утилизируют,вероятнее всего их стоимость и ТД будет им кем-то как-то компенсирована.Одразу видно, що курка НЕ ЧИТАЛА те, що процитував habubabur. Або, швидше за все, НЕ ЗРОЗУМІЛА написане. Але не змогла не вставити свої іржаві п'ять копійок.
Ой, пля, це хто ж таке пише? Та, яка навіть в Гугл не зазирає, перш ніж рота відкривати?чтоб делать какие- либо выводы,думаю,надо иметь гораздо больше информации чем одна/ две статейки.Та, в якої "Украінапрадалабайрактаритурциі"???
Та ти шо? і ДОКАЗИ маєш, що між ними НЕМАЄ конфлікту? Ти чия дружина: Залужного чи Зеленського? Чи ти Єрмак?сколько было вбросов о якобы конфликтах Зеленского и Залужного... Не прокатило...![]()
![]()
Востаннє редагував Дейнерис: 12.03.2023 о 21:41
дейни так как же стиль квартала умноженый на петросянство в твоих речах и не узнать...
ну же дульчетай открой лифчико))) кто твой герой... я жду изнывая в предвкушении
большинство.
ЛЕОНАРДО ДА ВИНЧИ
Дульчетай это же Дейнерис + Гульчатай, да ?
Или снова коллопиум ?
я не понял, менты что при ловле закладочников вещь доки просто так выкидывают... ну раз такое тут появляется)))
большинство.
ЛЕОНАРДО ДА ВИНЧИ
Ну тебе видней))
Это ж ты тут порождаешь новые слова постоянно)))
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks