| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Жека, тоже не захотела ждать 3 мес. По назначению невролога в 2 сделали курс массажа и увидели результат.
Вот сейчас только не знаю есть смысл повторять ортопеда или нет?
Мы наблюдаемся у знакомого ортопеда на космической, она же нам и других специалистов подыскивает по мере надобности. То она мне говорит, чтобы я подуспокоилась и не искала чего нет, нормальный ребёнок с небольшими нюансами, но я ж все равно немножко на стреме. Началось все с кефалогематомы на голове, вроде бы и не очень то большая проблема, тут у народа поспрашивала, ради этого и зарегистрировалась, раньше просто читала.
За наказом повинні багато чого робити, в реальності багато залежить від лікаря.
Якщо батьки з дитиною не з'являються, медсестра повинна запрошувати на прийом за телефоном або особисто.
З іншого боку за кордоном а ні сімейний лікар, а ні педіатр хороводи хороводити і додому приходити не будуть.
Йду своїм шляхом, нікого не чіпаю...
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks