Панамка,Вдосконавлююсь,Вдосконавлююсь,Вдосконавлююсь...VoVaN, принципове питання, а Ви самі завжди розмовляєте лише українською?
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Панамка,Вдосконавлююсь,Вдосконавлююсь,Вдосконавлююсь...VoVaN, принципове питання, а Ви самі завжди розмовляєте лише українською?
Ми прийдем до Нової Ери шляхом Тараса і Бандери!...
Тож не втрачаєм марно час,почнем всі разом-водночас!
VoVaN,
твоя ДЕРЖАВА хочет вступить в евросоюз... Ты думаешь, что Европа захочет говорить на украинском?
![]()
Hilton, Будуть поважать мою мову і мою ДЕРЖАВУ.
VoVaN, Никто не будет уважать гос-во, которое не может сябя защитить и прокормить... Не тешьте себя иллюзиями...
как то в институте решали на каком языке лекции читать, мне лично все равно, хоть на английском, хотя по правде преобладать должен все таки украинский
зы про субтитры, о которых Дэн говорил, это точно маразм как и в рекламе транскрипция названий, для кого это?
Свобода определяется длиной цепи
VoVaN, за логікою вашого списка, всі люди в Україні - або жиди, або москалі.І Зварич жuд, і Жулинський жuд, і Танюк жuд і навіть покійного Рильського в жuди записали (уявляю, як реготав би Тадейович
). Чи знаєте, у Львові є така газета "Ідеаліст", вони там публікують подібні списки: в них жuдами названа будь-яка більш-менш примітна персона. Як людина досягає чогось у житті - значить жuд! Ви часом з ними не знайомі?
А це, LAZY, для м*ків штибу Хілтона, які думають, що досі ще живуть в Кацапії-СССР.для кого это?
Dzhmil, я очень часто бываю за пределами Украины. Так вот, наша рiдна мова никому нафиг не нужна... хотим мы этого или нет... В институтах правильнее преподавать на том языке, на котором написана бОльшая масса литературы по теме.
я в Бизнесе статью про Брюссель читал, так пишут что там листовки "Кучмизм-це Я" до сих пор висят и что трое членов европарламента говорили с корреспонденом на украинскомТы думаешь, что Европа захочет говорить на украинском?
Свобода определяется длиной цепи
Листовки висят потому, что никто не понимает, что там написано... А вдруг, что-то важноечто там листовки "Кучмизм-це Я" до сих пор висят и что трое членов европарламента говорили с корреспонденом на украинском))))))))
А торе членов - это еще не мозг всего ЕС...
Ви б краще спитали там - чи Ви самі там нафіг потрібні? Там де Ви часто буваєте...Допис від Hilton
Наприклад, там, де я потрібний - ніхто не переймається, що моя мова українська. Людей цікавить зміст того, що сказано, та безпосередньо я сам. І якщо це їм цікаво і потрібно - знаходять спосіб порозумітись
Dzhmil, Я вважав вас національно свідомим у вас таке класне фото
По-перше, українська мова - аж ніяк не ваша рідна. Не забувайтесь.Допис від Hilton
По-друге, мені абсолютно "фіолетово", чи потрібна комусь українська мова за межами України. Кожна країна сама вирішує, якою мовою розмовляти. Але в Україні в усіх галузях життя мусить бути українська мова, мусить плекатися і розвиватися і всіляко підтримуватися.
І по-третє, Україна мусить бути українізована або просто зникнути з мапи світу. Третього не дано.
А я і є національно свідомий. Тільки національна свідомість не має нічого спільного з жuдоловством.Допис від VoVaN
![]()
Ви б краще спитали там - чи Ви самі там нафіг потрібні? Там де Ви часто буваєте...
Наприклад, там, де я потрібний - ніхто не переймається, що моя мова українськая даже не знаю, что ответить... Если Вы не знаете, но для получения визы обычно необходимо приглашение (за исключением тех стран, в которых визу можно проиобрести в аэропорту по прилоту) Там где я бываю, общение происходит на 2-х языках: английский и русский...
Dzhmil,Душу,тіло ми положим за нашу свободу,і покажем,що ми браття,козацкого роду.І по-третє, Україна мусить бути українізована або просто зникнути з мапи світу. Третього не дано.Не булоб так смішно, якби не булоб так страшно.VoVaN, за логікою вашого списка, всі люди в Україні - або жиди, або москалі. І Зварич жuд, і Жулинський жuд, і Танюк жuд і навіть покійного Рильського в жuди записали (уявляю, як реготав би Тадейович ). Чи знаєте, у Львові є така газета "Ідеаліст", вони там публікують подібні списки: в них жuдами названа будь-яка більш-менш примітна персона. Як людина досягає чогось у житті - значить жuд! Ви часом з ними не знайомі?
VoVaN,
Вдосконавлююсь,Вдосконавлююсь,Вдосконавлююсь...![]()
![]()
![]()
![]()
Боюсь, як би знову Українізація не забуксувала. Коли у владі одні неукраїнці http://www.tiahnybok.info/diyalnist_...ent000197.html чекай проблем!
ВЕЛИКА КНИГА УКРАЇНЦІВ
http://propovidi.narod.ru
Голосуючи за УНП, ти голосуєш за Українську мову!
http://www.unp-ua.org/
гм
Хорошо смеется тот,кто смеется без последствий.
http://forum.ixbt.com/post.cgi?id=print:54:1113 - Россия рулит![]()
Истинная свобода - обладать тем, что тебе дороже всего, но не владеть этим.
Мене це теж лякає.Допис від Україна понад усе!
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks