Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 162 з 426 ПершаПерша ... 62112152153154155156157158159160161162163164165166167168169170171172212262 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 8513, показано з 3 221 по 3 240.

Тема: Парковочки или обнаглели в край....

Автосимпатия года 2009 Аватар для valeradnepr
    Звідки Ви
    Pidhorodne
    Дописів
    34 593

Типово

Цитата Допис від Jam1k Переглянути допис
    Интересно куда же все таки дальше идут эти фотки?
    в жепу
    Мне стало абсолютно неинтересно постить бред и т.п. (C) Zaurus

Дописів
    24 778

Типово

Интересует вопрос, зачем парковщики фоткают авто и номер, которые не оплатили парковку?
    Задал вопрос парковщику, мол типа потом если утром обнаружишь выбитое стекло или какую нибудь царапину к вам обращаться?)))
    на что он ответил фотки сливаем начальству, а те потом через ГАИ как то наказывают (понятно что бред, хотя в нашей стране все что кажется бредом, оказывается явью)

Они идут дальше только в воображении перепуганных лохов-ибо это всё называется "взять на понт".
    ВИПИВ? ЗА КЕРМО!

Звідки Ви
    Дніпро на Дніпрі
    Дописів
    41 934

Типово

Цитата Допис від valeradnepr Переглянути допис
    в жепу
    в jpeg?

Дописів
    1 049

Типово

Понты. Мало ли, усеришься и решишь оплатить от греха подальше.

Звідки Ви
    Дніпро на Дніпрі
    Дописів
    41 934

Типово

Цитата Допис від rek Переглянути допис
    в тройном размере))) ну что бы замять по тихому )))

Дописів
    24 778

Типово

В Украине вступают в действие новые тарифы на парковку

Кабинет министров Украины внес изменения в постановление, которым определял порядок формирования тарифов на парковку.

Ранее была лишь правительственная рекомендация, а теперь постановление станет обязательным для исполнения.

Главной целью документа является приведение тарифов по использованию площадок для платной парковки в экономически обоснованные. Так, в постановлении сказано, что уровень рентабельности парковочных мест не должен превышать 12%.

В правительстве заверили, что такие тарифы теперь будут формироваться прозрачно.

Согласно постановлению теперь на парковках должно быть не менее 10% бесплатных мест для социально незащищенных слоев населения.

Как сообщил «Фактам» министр регионального развития, строительства и жилищно-коммунального хозяйства Геннадий Темник, Верховная Рада в первом чтении приняла правительственный законопроект об ответственности за нарушение правил парковки. В законопроекте определены основания, процедура и штрафы для операторов парковки и водителей за нарушения.

Предполагается штрафование водителей за неуплату за парковку от 136 до 204 гривен. За парковку на местах для инвалидов водителей будут штрафовать на сумму от 255 до 306 гривен.

За нарушение требований относительно расположения и функционирования площадок штраф обойдется от 204 до 510 гривен. За нарушение требований по обустройству площадок (шлагбаумы, паркоматы, и т.д.) будут штрафовать на сумму от 510 до 1700 гривен.

Составлять протокол о нарушении будут уполномочены исполнительные комитеты местных органов самоуправления. Рассматривать дела и налагать штрафы на водителей будут административные комиссии при исполкомах местных советов. А вот составлять протоколы и штрафы на операторов парковочных площадок будет Государственная архитектурно-строительная инспекция, а контролировать Антимонопольный комитет и Госпотребзащита.

Тарифы на парковку будут пересматривать ежегодно.

http://news.mail.ru/inworld/ukraina/...iety/14150116/
    ВИПИВ? ЗА КЕРМО!

Звідки Ви
    USA-Ukraine
    Дописів
    6 345

Типово

такс, а где у нас есть правильные паркоматы - принимающие нал и банковские карты? или это из области фантастики? разметку синюю уже нанесли. а вот на паркоматах видела только надпись о платежной карте (которую как поняла надо покупать у парковщика)

Дописів
    3 545

Типово

Цитата Допис від АЦТЕК Переглянути допис
    [
    Составлять протокол о нарушении будут уполномочены исполнительные комитеты местных органов самоуправления. Рассматривать дела и налагать штрафы на водителей будут административные комиссии при исполкомах местных советов. А вот составлять протоколы и штрафы на операторов парковочных площадок будет Государственная архитектурно-строительная инспекция, а контролировать Антимонопольный комитет и Госпотребзащита.
    http://news.mail.ru/inworld/ukraina/...iety/14150116/
    Хм.. осталось опубликовать в открытом доступе эти парковки, их операторов и кто выдал разрешение на эти парковки и операторов. Потом привести в соответсвие с ДСТУ и ПДД термин "парковка" и ежемесячно отсчитываться сколько бюджет города получил и куда потратил.
    Если сделают по уму (правильный паркомат, честные знаки, разметка и т.п.), то я буду платить

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    37 038

Типово

Цитата Допис від PavelDnepr Переглянути допис
    Хм.. осталось опубликовать в открытом доступе эти парковки, их операторов и кто выдал разрешение на эти парковки и операторов. Потом привести в соответсвие с ДСТУ и ПДД термин "парковка" и ежемесячно отсчитываться сколько бюджет города получил и куда потратил.
    Если сделают по уму (правильный паркомат, честные знаки, разметка и т.п.), то я буду платить
    Так ведь
    Составлять протокол о нарушении будут уполномочены исполнительные комитеты местных органов самоуправления. Рассматривать дела и налагать штрафы на водителей будут административные комиссии при исполкомах местных советов.
    А наши местные власти считают, что оте хрени, которые установили по всему городу - правильные паркоматы. Какое они примут решение при отказе платить?

tofanidze
    Guest

Типово

Цитата Допис від Большой Боб Переглянути допис
    Так ведь

А наши местные власти считают, что оте хрени, которые установили по всему городу - правильные паркоматы. Какое они примут решение при отказе платить?
    Я думаю пару обжалований в суде с запросом компенсации морального ущерба - и выход будет найден. Главное начать.
    Я например не знаю случаев когда жаловались именно на то, что паркомат фальшивый. Все о чем слышал - то на парковщика кляуза, то на водителя автомобиля такого то - который дал в глаз человеку которого не пускали на парковку, чем он заблокировал вьезд.

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    37 038

Типово

Цитата Допис від tofanidze Переглянути допис
    Я думаю пару обжалований в суде с запросом компенсации морального ущерба - и выход будет найден. Главное начать.
    Я например не знаю случаев когда жаловались именно на то, что паркомат фальшивый. Все о чем слышал - то на парковщика кляуза, то на водителя автомобиля такого то - который дал в глаз человеку которого не пускали на парковку, чем он заблокировал вьезд.
    Обжаловать в суде - это да. Но вот на счет морального ущерба - боольшоой вопрос. Лично я не знаю ни одного достоверного случая о компенсации морального ущерба за незаконный штраф, выписанный ГАИ.
    Тут,имхо, будет аналогично.
    Автономная ливневка в песчанном грунте достаточно эффективна(с) Робокоп (Шашки)

tofanidze
    Guest

Типово

Забояню иск на гайцов))) Не мое, но интересно)))
    /////////////// міськрайсуд
    ///////////////

Позивач: Пупкін Іван Іванович
    адреса проживання:

Відповідач: ст. ле-т Петренко Петро Петрович
    ВДАI УМВС України в //////////областi,
    вул.///////////////////////, 28, м. ///////////, 43034
    тел.////////////

АДМІНІСТРАТИВНИЙ ПОЗОВ
    про визнання дій посадової особи неправомірними та відшкодування компенсації за заподіяну моральну шкоду

03.12.08р. Я пересувався керуючи своїм автомобілем по дорозі ///////- //////////////.
    В певний час я змушений був зупинитись на вимогу відповідача. Далі ним мене було звинувачено у порушенні ПДР. Маючи впевненість, що нічого не порушував, я зробив пояснення своїм діям але протримавши мене близько 40 хв. відповідач склав протокол та виніс постанову № ВТ 008408 про накладення штрафу у розмірі 425 гр.

Конституцією України (ст.6 закріплено:
    „ Кожен зобов’язаний неухильно додержуватися Конституції України та законів України, не посягати на права і свободи, честь і гідність інших людей.”
    В своїх діях та при розгляді справи відповідач не дотримувався положень законів України та ст. 245 КУпАП а тому у судовому порядку постанову було скасовано

Вважаю, що своїми діями відповідач порушив не тільки це положення Конституції а і п.21 ст. 11 закону „ Про міліцію” та відповідні п.п.12.12.4.11 та 12.12. 5 Інструкції з діяльності підрозділів дорожньо-патрульної служби Державтоінспекції МВС України якими заборонено зупиняти транспортні засоби без наявних на те підстав, тому ці дії вважаю протиправними.
    Одночасно слід зауважити, що п.4 ч.2 ст.105 КАС України передбачає можливість стягнення з відповідача – суб’єкта владних повноважень коштів на відшкодування спричиненої його незаконними діями шкоди) як матеріальної, так і моральної). Таку шкоду мені, справді, спричинено. Оскільки, у відповідності до ст..25 ч.3 Закону України „Про міліцію”, заподіяні збитки працівником міліції відшкодовуються державою, а відповідач є органом державної влади, і до того ж, у відповідності до ст..1172 ЦК України, несе відповідальність за дії свого працівника при виконанні службових обов’язків, то саме відповідач має відшкодувати матеріальну та моральну шкоду.

Упроцессі спілкування з відповідачем мене обурило безпідставне звинувачення та рівень знань ним законів та ПДР, як посадовою особою ДПС.
    Звинувачення мене в правопорушенні відповідачем у присутності інших людей (пасажирів мого авто), було приниженням моеї честі та гідності як громодянина України, та вивело мене з психологічної рівноваги. Тривалий час я відчував моральні страждання незаконним звинуваченням та повідомленням про сплату штрафу у розмірі 425 грв. та змушений був потім керувати автомобілем в стані нервового збудження. Часу на встановлення душевної рівноваги не було так як я вже запізнювався до кінцевого пункту призначення. Це додатково негативно впливало на нервову систему так як я розумів, що повністю безпечне керування автомобілем при виборі оптимального режиму швидкості у такому стані не можливе і може призвести до помилки. Мої плани вчасно прибути на місце призначення були зруйновані відповідачем, що негативно відобразилося на моїх приватних цілях. Крім того у моему авто знаходилося декілька пасажирів перед якими я мав зобов'язання вчасно та безпечно доставити їх до кінцевого пункту. Частково, з вини відповідача я не виконав обіцянок, а тому відчував додаткову відповідальність за життя пасажирів, яких я перевозив перебуваючи у збудженому стані та за їх приватні цілі яких вони могли б не досягнути в звязку з запізненням .
    Відповідачем було проведено фактично адміністративне затримання мене продовж 40 хвилин. На протязі всього часу затримання я був безпідставно позбавлений волі, права на свободу і особисту недоторканість, та права володіння та користування своею власністью (автомобілем), що

Це безпідставне звинувачення змусило мене звертатись до суду та декілька разів приходити на розгляд справи (07.07.09; 13.09.09; 08.10.09 та інш), так як відповідач не з'являвся на судові виклики і розгляд судом відкладався. В звязку з цим я змушений був витрачати час мого приватного життя на судове провадження, яке було для мене неприємним, та, крім того, відривало від особистих справ. Було згаяно тривалий час на знайомство нормативними документами, Кодексами та складання заяви до суду про скасування постанови, так як я не фахівець в юридичній галузі.
    Продовж усього часу, близко девяти місяців (до скасування постанови), я відчував негативне психологічне напруження, яке породжувало гнітючі думки про можливість безпідставно втратити гроші у розмірі 425 грв., не відчуваючи за собою ніякої провини, що завдавало шкоди моєму здоров'ю.
    До того-ж, по постанові відповідача, постановою ######## ДВС було відкрито на мене провадження про примусове стягнення 425 грв. Я був змушений відриватись від моїх цивільних особистих справ, та давати пояснення у ######## ВДВС, що також принижувало мою честь та гідність, та додатково змушувало витрачати на це час мого
    приватного життя.

Вважаю, що відповідач наніс мені психологічну травму так як постійно, коли я бачу посадову особу ДПС, у мене виникають негативні, злістні, агресивні думки які можуть призвести мене до кримінальніх проступків по відношенню до цих осіб. Тепер потрібно постійно докладати деякі зусилля, щоб відганяти такі думки, що поглиблює мої страждання.
    Окрім того, мої моральні страждання посилюються тим, що незаконні дії суб'єкта владних повноважень, призвели до втрати віри в те, що ДАІ в своїй роботі
    дотримується Закону, та у справедливу її діяльність.

В сукупності всі ці неприємні обставини, породжені відповідачем, завдали моральної шкоди яка може бути компенсована в грошовому еквіваленті не менш як 3000 (три тисячі) гр.
    Крім того я сплачував судовий збір у розмірі 3грв.40коп.

Керуючисть ст.55 КУ; ст.ст.6, 17,104-106 КАС УКраїни

ПРОШУ:
    1. Прийняти позов до провадження
    2.Визнати дії відповідача не правомірними та стягнути з нього грошову компенсацію за заподіяну моральну шкоду у розмірі 3000 (три тисячі) гривень.
    3.Стягнути з відповідача на мою користь всі мої судові вітрати.
    4.З метою надання відповідніх доказів для підготовки справи до розгляду
    витребувати із архіву ######### міськрайонного суду копію протоколу(журналу) судового провадження по справі № ######## про скасування постанови та квінтанцію про судовий збір .

Додаток
    1.копія позову
    2.копія постанови ######## суду -2 шт.
    3.копія постанови ######### ДВС міськрайонного УЮ -2 шт.
    4.квитанції про сплату судового збору

_____10.09р.

_________________/ Пупкін І.І./

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    37 038

Типово

Цитата Допис від tofanidze Переглянути допис
    Забояню иск на гайцов))) Не мое, но интересно)))
    Лучше бы забоянил положительное решение суда на этот (или аналогичный) иск с ссылкой на реестр. Если таковые вообще есть.

ПС. Прочитал все. так это не боян - это прикол!

Типово

Ну можно и потроллить нехило так по 20-30 исков в день начнет приходить - завоют
    Законность! Разумность! Справедливость!

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    37 038

Типово

Цитата Допис від melvladimir Переглянути допис
    Ну можно и потроллить нехило так по 20-30 исков в день начнет приходить - завоют
    Та кто их столько наклепает? Большинство будет тупо платить за парковку, да и сейчас платят!
    Автономная ливневка в песчанном грунте достаточно эффективна(с) Робокоп (Шашки)

Звідки Ви
    Дніпро на Дніпрі
    Дописів
    41 934

Типово

я никак не пойму - список официальных парковок ворсовет опубликует или как?

Дописів
    12 625

Типово

Цитата Допис від Interceptor Переглянути допис
    я никак не пойму - список официальных парковок ворсовет опубликует или как?
    Или как
    На их сайте был как-то список (спрятанный и зашифрованный по самое не могу, но народ раскопал) - и шо, помогало сильно?

Дописів
    1 049

Типово

Цитата Допис від rek Переглянути допис
    гы, сегодня и мне такой попался возле Гранд Плазы. Мол парковка 5 рублей и бесплатных 10 минут нет - либо плати, либо выезжай.
    Ессесно был выбран третий вариант - не плати и забей. На что клоун без особого словесного поноса пошел на свой орехокол репортаж делать
    Востаннє редагував rek: 08.08.2013 о 17:59

Звідки Ви
    Дніпро на Дніпрі
    Дописів
    41 934

Типово

Цитата Допис від pal Переглянути допис
    Или как
    На их сайте был как-то список (спрятанный и зашифрованный по самое не могу, но народ раскопал) - и шо, помогало сильно?
    кстати, они же еще с гаи должны согласовывать...может у них инфу запросить?
    потому как Ванька то подпишет...а судя по знакам - в гаи не все денег отнесли))

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    1 374

Типово

Подскажите пожалуйста, на парковке возле ЖД вокзала, есть еще посуточная оплата или только почасовая? И сколько стоит?
    «"Все там будем!" - говорят улитки при любом удобном случае. На вопрос: "Где"? отвечают: "А где бы ты хотел"?» (с)

Сторінка 162 з 426 ПершаПерша ... 62112152153154155156157158159160161162163164165166167168169170171172212262 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті