| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Юрий Бирюков
10 ч. ·
Извините, накипело.
Итак, питанию в армии приходит предсказуемый пипец. Нет-нет, не про полсосиски и не про некачественную тушенку.
ПИТАНИЯ НЕ БУДЕТ ВООБЩЕ, от слова совсем.
Юные реформаторы и новые лица? Хуже не будет?
Я для сравнения скажу. В 2014 году началась война и фирмы-поставщики частично пропали. Тогда армию за несколько недель разворачивали по мобилизации, прирост численности личного состава шел на десятки тысяч, а это не было предусмотрено договорами. Части перебрасывались с точки на точку за ночь, БТГр носились по всему фронту. Вот тогда, в тех страшных условиях - было питание. Пусть не всегда качественное, пусть однообразное. Но вот с крупами, макаронами, базовыми овощами - ПРОБЛЕМ НЕ БЫЛО.
А тут...
Эти скоты все валят на коронавирус, ага. Они такие твари дальновидные, они шаг за шагом начали валить питание в армии с ноября 2019 года. Прокол за проколом, факап за факапом - они тупо уничтожали все питание в армии. От поставок продовольствия и до контроля качества - СЮРПРИЗ, контролем качества занималось Главное управление Dmitry Marchenko. Как думаете - управление сейчас активно работает, да?
Эти скоты не просто валят систему питания армии. Они теперь бегают с воплями "спасите-помогите" и ставят задачу облгосадминистрациям подготовить для армии срочно персонал на кухни. Коронавирус? Карантин? Не, не слышали. Давайте сейчас в воинскую часть загоним левых людей с улицы, а потом будем разводить ручками и делать скорбный вид.
Пять лет мы объясняли дебилам, что аутсорс по питанию (когда услуги предоставляет сторонняя фирма) в условиях воюющей армии - ЭТО ПУТЬ К ДИВЕРСИЯМ. Но нет, вся эта антикоррупционная перхоть, возглавляемая откровенными вредителями (Шалайский, я ж про тебя не забуду) пели песни про коррупцию и про наряды по кухне.
НАТЕ, ЖРИТЕ! НЕ ОБЛЯПАЙТЕСЬ! А не, не обляпаетесь, жрать в армии будет нечего.
Валерій Прозапас
5 ч.
Я кілька разів до 2019 року викладав фотки зі зборів або зі столових у ппд з результатами змін у системі харчування ЗСУ.
І про новий сухпай розповідав - його мій центнер за добу не осилював.
Реформа йшла не просто планово - а для мене наприклад неочікувано.
Я і порохоботом повноцінним став тоді, коли зсередини побачив скільки робиться для армії.
Бо віповідно до харчування кардинально змінювалось забезпечення, озброєння, бойова підготовка, кадрова система тощо.
На підготовці до параду в 2018 я бачив повагу з боку військових США, Литви, Канади, Великобританії.
Головнокомандувач ставив за мету подавати заявку до НАТО в 2024.
Неможливо було уявити, що у відверту брехню про "мародєров" та "свінарчуків" може повірити якась пристойна кількість народу.
Але....це сталося, виявилося, що всі "усталі".
Потім проковтнули відміну традиційного параду своєї армії.
Переслідування військових.
Відведення військ з лінії розмежування.
Збільшення втрат попри ганебне повзання на пузі перед окупантом.
І от тепер канцелярія президента пропонує держадміністраціям "бути в готовності на безоплатній основі надати допомогу військовим частинам у забезпеченні продуктами харчування, персоналом для приготування їжі" (с)
Сталося те, про що попереджали рік тому.
Це не просто катастрофа.
Це елемент знищення армії.
Військо так не функціонує.
Не питайте чому - довго пояснювати.
Це зробили зрадники. Вмєстє.
![]()
Востаннє редагував Дейнерис: 25.03.2020 о 03:27
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
Ну, що, щойно розсказали про київські лікарні, яких в терміновому порядку забов'язують облаштовувати палати для віпів.
Єдине що може ця цвя зробити для медиків, забезпечити їх хворими депутатами.
Бо плач не дав нікому ще свободи,
А хто борець - той здобуває світ
Зелена влада з переляку насрала на країну і переймається тільки своїм спасінням.
... спочатку набравши їх в свою трупу
хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?
Яніна Мосієвська
1 ч. ·
Ок. Трішки оптимізму. Було дуже помітно, що зелена команда попри все поспішає злити Україну росії якомога швидше. Одним із важелів звісно були умовні 73 відсотки, які обрали зелений рай з зарплатнею вчителям 4000 долярів. Але не так сталося, як гадалося, проте злити Україну треба було за рахунок так званого рейтингу і РФ теж поспішала зняти з себе санкції. Який майдан, якщо бубочку підтримує 73 відсотка? То якась войовнича ж "меншість".
І тут раптово вся планета стала на зупинку. Коронавірус вірує, з цього човна навіть нікуди збігти не можна - депутати потрапляють у звичайну Олександрівську лікарню. Тим часом суд над РФ по Боїнгу продовжується, наприклад. Якщо в Києві буде хоча б 100 трупів на день, на жаль буває в світі і по 700, то народ Зеленського не пробачить за Скалецьку, яка вірусу не боялася. Якщо погіршиться економічний стан, а він так чи інакше погіршиться, то любові до цієї влади теж не буде, коротше кажучи про рейтинги, якими можна прикритися, мова вже не йде. І про багато що ще не йде. Наприклад, ще раз "подивитися в очі путіну". Тобто, абстрагуючись від всесвітньої дупи я бачу, що саме вона те вікно можливостей, якого не вистачало Україні.
у него 21 февраля -- юбилей. мечет икру от ужаса
хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?
Виталя уже ответил:
Друзі! Що стосується VIP-палат, нібито, для депутатів та інших чиновників, у випадку їх захворювання на коронавірус - такого немає! Я підняв інформацію щодо розпорядження, яке поширюють сьогодні ЗМІ. Зараз з’ясовуємо всі деталі.
Поки скажу одне: справді, завжди так було, що перші особи держави - Президент, Прем'єр-міністр, Голова Верховної Ради - на випадок захворювання повинні мати певні умови. Окремі палати і щоб поряд знаходилася державна охорона. Така практика завжди була. І, до речі, не тільки в Україні. Але такі умови можуть стосуватися виключно керівництва держави.
Сьогодні є багато чуток. Кажуть, що Олександрівська - це, нібито, VIP-лікарня. Олександрівська лікарня є базовою. І, переважно, всіх хворих чи з підозрою на короновірус сьогодні відправляють туди. Якщо збільшуватиметься кількість хворих, ми будемо лікувати їх і в інших визначених і підготовлених для цього лікарнях. Таких сьогодні в столиці 7, включно з Олександрівською. І їх список опублікований.
https://www.facebook.com/Vitaliy.Kly...574047?__xts__
"Ніч буде важкою, дуже важкою. Але буде ранок!", - Президент Зеленський 00:00 26.02.2022
"95 квартал" безкоштовно передав в українські лікарні чергову порцію відеозвернень
Зборомирська Галина Анатоліївна .Саме ця сука підписала наказ про виділення і облаштування віп-палат к 17!! лікарнях!!
Люксові палати не менше 13.кв.м із затемненими вікнами, безперешкодним доступом до операційного блоку та окремим сестринським постом!
Є таке. А, що Віталік не знає?
О том, что будут резать, а что увеличивать. Короче, хазяйнують.
https://www.epravda.com.ua/news/2020/03/26/658576/
https://www.epravda.com.ua/news/2020/03/26/658575/
Восстановление информации с HDD/RAID/Flash...
Datex Lab
я ж говорил, что то для зеков..))
Денис Шмигаль
"Побачив новини про VIP-палати. Уряд не видавав жодних вказівок про облаштування особливих палат для високопосадовців.
З огляду на це, звертаюся до представників місцевої влади, у підпорядкуванні яких перебувають комунальні медичні заклади.
Закликаю, щоби всі відповідальні органи на місцях перевірили інформацію щодо виділення окремих палат і прозвітували.
Моя позиція: ніяких VIP-палат для чиновників бути НЕ може!
Палати з місцями, обладнаними для охорони, мають бути лише для осіб, які прибувають із закладів пенітенціарної системи."
зеки ж тоже люди - а вы тут панику разгоняете..
"Ты сказал - и я поверил, ты повторил - я засомневался, ты стал настаивать, и я понял, что ты врешь".(км)
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks