Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 124 з 1270 ПершаПерша ... 24741141151161171181191201211221231241251261271281291301311321331341742246241124 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 25387, показано з 2 461 по 2 480.

Тема: Жить стало лучше, жить стало Зеленее

Звідки Ви
    Здешний
    Дописів
    39 021

Типово

Цитата Допис від HelgaDp Переглянути допис
    мне кажется что он купил себе бронемобиль чтобы не быть взорванным
    Бронированный гораздо дороже.
    Я бесконечно уважаю чудовищный выбор моего народа (М.Жванецкий)

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    13 994

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    48 238

Типово

Юрий Бирюков
    10 ч. ·
    Извините, накипело.
    Итак, питанию в армии приходит предсказуемый пипец. Нет-нет, не про полсосиски и не про некачественную тушенку.
    ПИТАНИЯ НЕ БУДЕТ ВООБЩЕ, от слова совсем.
    Юные реформаторы и новые лица? Хуже не будет?
    Я для сравнения скажу. В 2014 году началась война и фирмы-поставщики частично пропали. Тогда армию за несколько недель разворачивали по мобилизации, прирост численности личного состава шел на десятки тысяч, а это не было предусмотрено договорами. Части перебрасывались с точки на точку за ночь, БТГр носились по всему фронту. Вот тогда, в тех страшных условиях - было питание. Пусть не всегда качественное, пусть однообразное. Но вот с крупами, макаронами, базовыми овощами - ПРОБЛЕМ НЕ БЫЛО.
    А тут...
    Эти скоты все валят на коронавирус, ага. Они такие твари дальновидные, они шаг за шагом начали валить питание в армии с ноября 2019 года. Прокол за проколом, факап за факапом - они тупо уничтожали все питание в армии. От поставок продовольствия и до контроля качества - СЮРПРИЗ, контролем качества занималось Главное управление Dmitry Marchenko. Как думаете - управление сейчас активно работает, да?
    Эти скоты не просто валят систему питания армии. Они теперь бегают с воплями "спасите-помогите" и ставят задачу облгосадминистрациям подготовить для армии срочно персонал на кухни. Коронавирус? Карантин? Не, не слышали. Давайте сейчас в воинскую часть загоним левых людей с улицы, а потом будем разводить ручками и делать скорбный вид.
    Пять лет мы объясняли дебилам, что аутсорс по питанию (когда услуги предоставляет сторонняя фирма) в условиях воюющей армии - ЭТО ПУТЬ К ДИВЕРСИЯМ. Но нет, вся эта антикоррупционная перхоть, возглавляемая откровенными вредителями (Шалайский, я ж про тебя не забуду) пели песни про коррупцию и про наряды по кухне.
    НАТЕ, ЖРИТЕ! НЕ ОБЛЯПАЙТЕСЬ! А не, не обляпаетесь, жрать в армии будет нечего.

Валерій Прозапас
    5 ч.
    Я кілька разів до 2019 року викладав фотки зі зборів або зі столових у ппд з результатами змін у системі харчування ЗСУ.
    І про новий сухпай розповідав - його мій центнер за добу не осилював.
    Реформа йшла не просто планово - а для мене наприклад неочікувано.
    Я і порохоботом повноцінним став тоді, коли зсередини побачив скільки робиться для армії.
    Бо віповідно до харчування кардинально змінювалось забезпечення, озброєння, бойова підготовка, кадрова система тощо.
    На підготовці до параду в 2018 я бачив повагу з боку військових США, Литви, Канади, Великобританії.

Головнокомандувач ставив за мету подавати заявку до НАТО в 2024.
    Неможливо було уявити, що у відверту брехню про "мародєров" та "свінарчуків" може повірити якась пристойна кількість народу.
    Але....це сталося, виявилося, що всі "усталі".
    Потім проковтнули відміну традиційного параду своєї армії.
    Переслідування військових.
    Відведення військ з лінії розмежування.
    Збільшення втрат попри ганебне повзання на пузі перед окупантом.
    І от тепер канцелярія президента пропонує держадміністраціям "бути в готовності на безоплатній основі надати допомогу військовим частинам у забезпеченні продуктами харчування, персоналом для приготування їжі" (с)
    Сталося те, про що попереджали рік тому.
    Це не просто катастрофа.
    Це елемент знищення армії.
    Військо так не функціонує.
    Не питайте чому - довго пояснювати.
    Це зробили зрадники. Вмєстє.

Востаннє редагував Дейнерис: 25.03.2020 о 03:27
    «Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)

Почетный форумчанин Аватар для Vedma
    Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    106 639

Типово

Ну, що, щойно розсказали про київські лікарні, яких в терміновому порядку забов'язують облаштовувати палати для віпів.
    Єдине що може ця цвя зробити для медиків, забезпечити їх хворими депутатами.
    Бо плач не дав нікому ще свободи,
    А хто борець - той здобуває світ

Дописів
    2 087

Типово

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    106 639

Типово

Зелена влада з переляку насрала на країну і переймається тільки своїм спасінням.

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    48 238

Типово

Цитата Допис від Vedma Переглянути допис
    Єдине що може ця цвя зробити для медиків, забезпечити їх хворими депутатами.
    "Партія "Європейська Солідарність" передала лікарням нове обладнення, засоби захисту, тощо.
    Партія "Слуга народу" передала лікарням хворих депутатів".(с)

Дописів
    84 383

Типово

... спочатку набравши їх в свою трупу
    хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    48 238

Типово

Цитата Допис від ФЫФЕВР Переглянути допис
    Да тут только глянуть на наши вирусьі, на самого главного , и его каммарилью. Зелевирус.

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    48 238

Типово

Яніна Мосієвська
    1 ч. ·
    Ок. Трішки оптимізму. Було дуже помітно, що зелена команда попри все поспішає злити Україну росії якомога швидше. Одним із важелів звісно були умовні 73 відсотки, які обрали зелений рай з зарплатнею вчителям 4000 долярів. Але не так сталося, як гадалося, проте злити Україну треба було за рахунок так званого рейтингу і РФ теж поспішала зняти з себе санкції. Який майдан, якщо бубочку підтримує 73 відсотка? То якась войовнича ж "меншість".
    І тут раптово вся планета стала на зупинку. Коронавірус вірує, з цього човна навіть нікуди збігти не можна - депутати потрапляють у звичайну Олександрівську лікарню. Тим часом суд над РФ по Боїнгу продовжується, наприклад. Якщо в Києві буде хоча б 100 трупів на день, на жаль буває в світі і по 700, то народ Зеленського не пробачить за Скалецьку, яка вірусу не боялася. Якщо погіршиться економічний стан, а він так чи інакше погіршиться, то любові до цієї влади теж не буде, коротше кажучи про рейтинги, якими можна прикритися, мова вже не йде. І про багато що ще не йде. Наприклад, ще раз "подивитися в очі путіну". Тобто, абстрагуючись від всесвітньої дупи я бачу, що саме вона те вікно можливостей, якого не вистачало Україні.

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    48 238

Дописів
    84 383

Типово

у него 21 февраля -- юбилей. мечет икру от ужаса
    хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?

Звідки Ви
    Киев
    Дописів
    5 513

Типово

Ну, що, щойно розсказали про київські лікарні, яких в терміновому порядку забов'язують облаштовувати палати для віпів.
    Виталя уже ответил:

Друзі! Що стосується VIP-палат, нібито, для депутатів та інших чиновників, у випадку їх захворювання на коронавірус - такого немає! Я підняв інформацію щодо розпорядження, яке поширюють сьогодні ЗМІ. Зараз з’ясовуємо всі деталі.
    Поки скажу одне: справді, завжди так було, що перші особи держави - Президент, Прем'єр-міністр, Голова Верховної Ради - на випадок захворювання повинні мати певні умови. Окремі палати і щоб поряд знаходилася державна охорона. Така практика завжди була. І, до речі, не тільки в Україні. Але такі умови можуть стосуватися виключно керівництва держави.
    Сьогодні є багато чуток. Кажуть, що Олександрівська - це, нібито, VIP-лікарня. Олександрівська лікарня є базовою. І, переважно, всіх хворих чи з підозрою на короновірус сьогодні відправляють туди. Якщо збільшуватиметься кількість хворих, ми будемо лікувати їх і в інших визначених і підготовлених для цього лікарнях. Таких сьогодні в столиці 7, включно з Олександрівською. І їх список опублікований.
    https://www.facebook.com/Vitaliy.Kly...574047?__xts__
    "Ніч буде важкою, дуже важкою. Але буде ранок!", - Президент Зеленський 00:00 26.02.2022

Дописів
    2 087

Типово

"95 квартал" безкоштовно передав в українські лікарні чергову порцію відеозвернень

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    106 639

Типово

Цитата Допис від ashim1990 Переглянути допис
    Виталя уже ответил:

Друзі! Що стосується VIP-палат, нібито, для депутатів та інших чиновників, у випадку їх захворювання на коронавірус - такого немає! Я підняв інформацію щодо розпорядження, яке поширюють сьогодні ЗМІ. Зараз з’ясовуємо всі деталі.
    Поки скажу одне: справді, завжди так було, що перші особи держави - Президент, Прем'єр-міністр, Голова Верховної Ради - на випадок захворювання повинні мати певні умови. Окремі палати і щоб поряд знаходилася державна охорона. Така практика завжди була. І, до речі, не тільки в Україні. Але такі умови можуть стосуватися виключно керівництва держави.
    Сьогодні є багато чуток. Кажуть, що Олександрівська - це, нібито, VIP-лікарня. Олександрівська лікарня є базовою. І, переважно, всіх хворих чи з підозрою на короновірус сьогодні відправляють туди. Якщо збільшуватиметься кількість хворих, ми будемо лікувати їх і в інших визначених і підготовлених для цього лікарнях. Таких сьогодні в столиці 7, включно з Олександрівською. І їх список опублікований.
    https://www.facebook.com/Vitaliy.Kly...574047?__xts__

Зборомирська Галина Анатоліївна .Саме ця сука підписала наказ про виділення і облаштування віп-палат к 17!! лікарнях!!

Люксові палати не менше 13.кв.м із затемненими вікнами, безперешкодним доступом до операційного блоку та окремим сестринським постом!

Є таке. А, що Віталік не знає?

Звідки Ви
    Украина, г.Днепропетровск
    Дописів
    16 881

Типово

Зборомирська Галина Анатоліївна .Саме ця сука підписала наказ про виділення і облаштування віп-палат к 17!! лікарнях!!

Люксові палати не менше 13.кв.м із затемненими вікнами, безперешкодним доступом до операційного блоку та окремим сестринським постом!

чего так переживаете, сказали же, что это вроде бы для зеков..))
    "Ты сказал - и я поверил, ты повторил - я засомневался, ты стал настаивать, и я понял, что ты врешь".(км)

Дописів
    35 019

Типово

О том, что будут резать, а что увеличивать. Короче, хазяйнують.
    https://www.epravda.com.ua/news/2020/03/26/658576/
    https://www.epravda.com.ua/news/2020/03/26/658575/
    Восстановление информации с HDD/RAID/Flash...
    Datex Lab

Звідки Ви
    оттуда (с)
    Дописів
    27 058

Типово

Цитата Допис від YurikM Переглянути допис
    О том, что будут резать, а что увеличивать. Короче, хазяйнують.
    https://www.epravda.com.ua/news/2020/03/26/658576/
    https://www.epravda.com.ua/news/2020/03/26/658575/
    главное, что бы грЭчка была в АТБ и сральная бумага...

Звідки Ви
    Украина, г.Днепропетровск
    Дописів
    16 881

Типово

я ж говорил, что то для зеков..))

Денис Шмигаль

"Побачив новини про VIP-палати. Уряд не видавав жодних вказівок про облаштування особливих палат для високопосадовців.

З огляду на це, звертаюся до представників місцевої влади, у підпорядкуванні яких перебувають комунальні медичні заклади.
    Закликаю, щоби всі відповідальні органи на місцях перевірили інформацію щодо виділення окремих палат і прозвітували.

Моя позиція: ніяких VIP-палат для чиновників бути НЕ може!
    Палати з місцями, обладнаними для охорони, мають бути лише для осіб, які прибувають із закладів пенітенціарної системи."

зеки ж тоже люди - а вы тут панику разгоняете..
    "Ты сказал - и я поверил, ты повторил - я засомневался, ты стал настаивать, и я понял, что ты врешь".(км)

Мастер года 2012 Аватар для RomanLV
    Дописів
    21 443

Типово

Цитата Допис від Alexs Переглянути допис
    я ж говорил, что то для зеков..))

Денис Шмигаль

"Побачив новини про VIP-палати. Уряд не видавав жодних вказівок про облаштування особливих палат для високопосадовців.

З огляду на це, звертаюся до представників місцевої влади, у підпорядкуванні яких перебувають комунальні медичні заклади.
    Закликаю, щоби всі відповідальні органи на місцях перевірили інформацію щодо виділення окремих палат і прозвітували.

Моя позиція: ніяких VIP-палат для чиновників бути НЕ може!
    Палати з місцями, обладнаними для охорони, мають бути лише для осіб, які прибувають із закладів пенітенціарної системи."

зеки ж тоже люди - а вы тут панику разгоняете..

Наступит день и я скажу все, что я думаю по этому поводу. (С)

Сторінка 124 з 1270 ПершаПерша ... 24741141151161171181191201211221231241251261271281291301311321331341742246241124 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті