Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 117 з 212 ПершаПерша ... 1767107108109110111112113114115116117118119120121122123124125126127167 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 4229, показано з 2 321 по 2 340.

Тема: Великий Израиль продолжает зачищать мир от шушвалей. Браво!

Звідки Ви
    Україна. Харків-Дніпро
    Дописів
    53 323

Типово

Цитата Допис від альтер эго Переглянути допис
    Чому вони не в приоритеті?
    Як це взагалі пов'язано? Не зрозуміла як одне заважає іншому?
    Пов'язано. Тому що війна. Багато виборців не зможуть ввідати свій голос бо не зможуть потрапити на виборчі ділянки. Я не можу сказати, що їх голоси не важливі -але ж їм тут жити.

І багато виборців, яким тут не жити, зможуть проголосувати. Зробити вибір, який на них ніяк не вплине.Да, так склалося що таких виборців буде багато.

Є тільки фізична неможливість і можливість.
    Угу. Неможливість. А всі повинні бути в рівних умовах щодо голосування. Тоді і можива демократія, про яку йшлося.

Щось багато останнім часом про ці гіпотетичні вибори їдеться... Якщо їх проведуть, це буде, на мою думку, катастрофа.

Дописів
    7 871

Типово

Цитата Допис від Vozar Переглянути допис
    Вопрос - скажите, почему вы решили что если я сегодня с этого склада-магазина заберу свои десять банок краски - вам не хватит ваших сотен банок? Напомню - это магазин лакокрасочного завода...))

Зы Сектор Газы - это чуть поболе Харькова с окресностями. Десяти банок хватит с головой ))
    .
    Вашингтон справді має намір зменшити розмір допомоги Україні та знизити його з 1,1 млрд доларів до 825 млн доларів на місяць. Як передає портал "Коментарі", про це йдеться у запиті адміністрації Білого дому до Конгресу США.
    Зазначається, що пряма бюджетна підтримка України може зменшитися з нинішніх 1,1 млрд. доларів до 825 млн. доларів на місяць.

З таким запитом звернулася адміністрація президента США Джо Байдена до Конгресу щодо екстреного фінансування для допомоги Україні. У запиті зазначено, що бюджетна підтримка надаватиметься через Світовий банк як відшкодування дозволених та підтверджених видатків уряду України відповідно до поточної системи умов, розробленої урядом США.

У Білому домі зазначили, що цей запит на фінансування ґрунтується на останній оцінці Міжнародного валютного фонду щодо дефіциту фінансування України на 2024 рік та припущеннях США щодо гарантованого розподілу витрат між Європейським союзом, Японією та іншими донорами.

Зазначимо, ще раніше у своєму зверненні до американців президент США Джо Байден заявив, що зараз у світі настав переломний момент, коли розгортається битва між світовими демократіями та автократіями. Тому такі країни, як Ізраїль та Україна потребують підтримки американського народу.
    Ще раніше глава Білого дому розповів, чи зможуть США продовжувати одночасну підтримку України та Ізраїлю.

Дописів
    7 871

Типово

Цитата Допис від Морфей Переглянути допис
    Да, Израилю воевать на два фронта - не фонтан.
    Тем более, что хезболла - это даже не хамас.
    Далеко не хамас.
    А неделю назад всё было иначе?

Дописів
    7 871

Типово

Цитата Допис від strv Переглянути допис

В кои-то веки решила прочесть что же пишет этот Возар (явно не оригинального разлива).
    У меня вопрос. Что означает «.. вы решите покрасить свой Мост-Сити..»
    Из этого текста следуют, что он наш, а не ваш. Кто вы и откуда?
    Осталось про линию суровикина уточнить

Дописів
    7 871

Типово

Цитата Допис від strv Переглянути допис
    А что по ней говорить: сейчас Байден скажет Бене Натаньяху «ша, ребяты, тут уже харэ, лавэ на вас не напасешься» и конфликт снова заморозится до следующего раза.
    Туту повышается вероятность что скажет, но не Натаньяху. Какие-то отзвуки нехорошие оттуда начали доходить.

Дописів
    7 871

Типово

Цитата Допис від observer Переглянути допис
    Впечатление что хотят втянуть США в войну там, на Бл. Востоке.
    С кем, с хезболлой?

Дописів
    7 871

Типово

Цитата Допис від Alexs Переглянути допис
    "Правительства США и Европы оказывают давление на Израиль, чтобы тот отложил наземное вторжение в сектор Газа,
    чтобы выиграть время для тайных переговоров, ведущихся через Катар, с целью добиться освобождения заложников
    ,
    удерживаемых ХАМАС, по словам людей, знакомых с этими усилиями.

Переговоры с ХАМАС, признанным террористами в США и Евросоюзе, являются деликатными и могут провалиться,
    говорят люди, пожелавшие остаться анонимными, чтобы обсудить вопросы, которые не являются публичными.
    Но они заявили, что есть признаки того, что группировка может согласиться освободить по крайней мере некоторых гражданских лиц."
    То есть, вторжение будет когда освободят заложников?

Звідки Ви
    Дніпропетровськ
    Дописів
    66 042

Типово

Цитата Допис від habubabur Переглянути допис
    С кем, с хезболлой?
    С кем угодно, растянуть по разных регионам их материальное и физическое участие. Кому это выгодно думаю понятно?
    Тут еще и развести Европу с США. США и сами прикладывали к этому руку.

Дописів
    27 501

Типово

Про сливы история как в автоветке про детсадовское масло

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    13 977

Типово

Цитата Допис від ~ Электра ~ Переглянути допис
    Пов'язано. Тому що війна. Багато виборців не зможуть ввідати свій голос бо не зможуть потрапити на виборчі ділянки. Я не можу сказати, що їх голоси не важливі -але ж їм тут жити.

І багато виборців, яким тут не жити, зможуть проголосувати. Зробити вибір, який на них ніяк не вплине.Да, так склалося що таких виборців буде багато.

Угу. Неможливість. А всі повинні бути в рівних умовах щодо голосування. Тоді і можива демократія, про яку йшлося.

Щось багато останнім часом про ці гіпотетичні вибори їдеться... Якщо їх проведуть, це буде, на мою думку, катастрофа.
    Ці вибори під час війни, які заборонені Конституцією , це не катастрофа, це лише фарс. Переможець відомий, ні про яку демократію не йдеться, катастрофа сталася набагато раніше ...

Звідки Ви
    Дніпропетровськ
    Дописів
    66 042

Типово

Про выборы всякие гордоныарестовичи дружно поют, как по команде.
    Та понятно что шансов не у мятого не у люси нет, значит другая цель.

Дописів
    65 836

Типово

Я припустила що Ви про нівелювання кількості голосів за рахунок мігрантів.
    Але це не так працює в правовій державі.
    Ну, у всякому випадку Ви вже маєте свою думку і так знаскоку її не змінити)

Дописів
    54 389

Типово

Чего ж ведрами, вагонными составами). Вы, вероятно, про сливы, которые девать было некуда))? А вспомните кому я их везла, кстати.
    Чего ж десять, раз сорок точно. Просто я не знала, какая вы замечательная. Знала бы - сто сорок раз приехала.

Два раза , было дело. С пустыми , конечно же, руками. И за шитье не заплатила, всё на халяву.

Так скоро выяснится, что я у вас вообще жила. На содержании.
    Да.За шитье заплатила. Это ж сейчас у ледей такая фишка,заказывать пошив костюмчиков своим детям у вонючих алкоголичек.)))

Дописів
    83 778

Типово

ви так пишете наче вже знаєте кого обиратимуть - президента чи раду
    Не по нраву кулебяки расстегаи шанежки надысь отнюдь извольте отродясь

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    13 977

Типово

Головне, що він не кине країну і другий раз вже не страшно
    https://vikna.tv/dlia-tebe/novyny-uk...-v-prezydenty/

У кожного свої страхи під час війни ...

Почетный форумчанин Аватар для Шурик Г. (гость)
    Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 099

Типово

Це ти так думаєш. Арестович впевнений на 100%, що виберуть саме його....
    Я люблю цю країну навіть без кокаїну.

Дописів
    83 778

Типово

Цитата Допис від Манула Переглянути допис
    Головне, що він не кине країну і другий раз вже не страшно
    https://vikna.tv/dlia-tebe/novyny-uk...-v-prezydenty/

У кожного свої страхи під час війни ...
    угу
    З війни почали робити шоу. О, вони це вміють! Це – єдине, що вони добре вміють. Світ нас дивився як дивляться блокбастер. Лише ціна висока – наші життя і наша країна.
    Для президента цей час – найзірковіший. До нього раптом приїхала вся світова еліта. Ну, він так сприймав, що саме до нього.
    Випусники Гарвардів і Оксфордів, найстаріші фамілії світу, політики з іменем - всі вони тисли руки і обіймалися з президентом України. Втомленим, неголеним, у одязі кольору хакі. Він, президент, дарував світу тригерні і абсолютно медійні фрази на кшалт: мені не треба таксі, мені потрібні снаряди.
    Молодець, без питань.
    Світ нам почав допомагати. А ми почали красти. Ну, як ми. Я не крала. І ви не крали. Хто?
    (с)
    Не по нраву кулебяки расстегаи шанежки надысь отнюдь извольте отродясь

Звідки Ви
    Україна. Харків-Дніпро
    Дописів
    53 323

Типово

Ці вибори під час війни, які заборонені Конституцією , це не катастрофа, це лише фарс. Переможець відомий, ні про яку демократію не йдеться...
    Ось тому, на мою думку, і катастрофа (.
    Те, про що ви кажете "раніше", склалося згідно Конституції та демократичних принціпів вибору. Як би там не було.

Ми вже десь це обговорювали. Всі обставини,що є зараз (1,2,3.... , унеможливлюють об'єктивність процесу.
    І вони ж возводять в абсолют можливість оборуток.
    На мій погляд так.

Звідки Ви
    укрстеп
    Дописів
    9 657

Типово

Цитата Допис від aglaya Переглянути допис
    Вони розуміють рівно стільки, скільки й найближчі сусіди по під'їзду про ваші взаємовідносини, я
    Нема конкретних прикладів, і не буде, я так розумію.
    Колись раніше вже виринала ця тема, і так само розчинилась. Залишивши стійке враження, що справа не в обізнаності "понауехавших", не в законах і статусах, не у ставленні до долі країни, а в інших сферах, про які говорити вслух і відверто незручно.
    Визначте значення слів, і ви позбавите людство половини його непорозумінь.
    Рене Декарт

Дописів
    24 345

Типово

Ці вибори під час війни, які заборонені Конституцією , це не катастрофа, це лише фарс. Переможець відомий, ні про яку демократію не йдеться, катастрофа сталася набагато раніше ...
    Практически уверен, что выборов не будет...но, если так будут - все участники перегонів будут злочинцями. Всі - і переможці і переможені, незалежно від кольорів. Порядні політики мають відмовитись від участі у фарсі?

Сторінка 117 з 212 ПершаПерша ... 1767107108109110111112113114115116117118119120121122123124125126127167 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті