Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы

Результати опитування: Голосую ЗА

Голосували
351. Ви ще не голосували в цьому опитуванні
  • Ющенко

10 2,85%
  • Тимошенко

87 24,79%
  • Янукович

42 11,97%
  • Литвин

4 1,14%
  • Симоненко

14 3,99%
  • Душ

6 1,71%
  • Яценюк

32 9,12%
  • Тягнибок

44 12,54%
  • Сижу дома

37 10,54%
  • Против всех

75 21,37%
Сторінка 11 з 38 ПершаПерша ... 23456789101112131415161718192021 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 741, показано з 201 по 220.

Тема: Голосуем за кандидатов в президенты

Globus
    Guest

Типово

Цитата Допис від Душ Переглянути допис
    еще не поздно внести свой посильный вклад в действительное развитие Демократии в стране)))))...голосуйте за ДУША
    Ник не символический - Душ - душить, душно, тошно, пошло, гавно и т.д.

Дописів
    14

Типово

Я за Ю. В. Тимошенко

Cuznechik
    Guest

Типово

на поверку оказался АСГ популистом. Печально......
    Но, даже если по-вашему -- это так, то почему бы не поместить его в пантеон других популистов? Неее , тут чтото не так...

Cuznechik
    Guest

Типово

Цитата Допис від Ильюха Переглянути допис
    Я за Ю. В. Тимошенко

Звідки Ви
    Из Чесноправды
    Дописів
    26 696

Типово

Цитата Допис від Globus Переглянути допис
    Ник не символический - Душ - душить, душно, тошно, пошло.....
    странные у вас ассоциалиции Душ - это свежесть, прохлада, читота, здоровье, жизнерадостность, живительная влага. Душ- это жизнь, запомните это Глобус. Как давно были под душем?
    В игноре: Мафальда, Александр_L, Alex_I, Дейнерис, Krema, Bambam, VitЁk, Glavriba, Антуриум

Дописів
    2 616

Типово

Вот он новоявленный герой этого сезона

Василеві Противсіх не подобаються літери ”Я” та ”Ю”
    До інституту він вступив з третього разу
    11.11.2009 7:37

Президента Івано-Франківської торгово-промислової палати Василя Противсіха хочуть звільнити з роботи, бо він вирішив балотуватися на посаду глави держави

Президента Івано-Франківської торгово-промислової палати Василя Противсіха хочуть звільнити з роботи, бо він вирішив балотуватися на посаду глави держави(фото: Андрій ЄЛОВІКОВ)
    ”Я за третім разом вступив до інституту, за третім разом мене прийняли в колгосп. Тому труднощів не боюся, — каже кандидат у президенти 63-річний Василь Противсіх. Місяць тому він звався Василь Гуменюк, але змінив прізвище. Заявив, що бажає балотуватися.

На прес-конференцію в Києві 10 листопада кандидат приходить із двома молодими чоловіками. Один — уповноважена особа Петро Рябенко, інший — член виборчого штабу Андрій Платонов.

На плечах чоловіків — білі шарфи з написом ”Проти всіх”. У помічників ще є напис ”За життя без Я і Ю”. Рябенко наливає Противсіху води.

— Ну, що — будьмо! — підносить кандидат склянку й відпиває.

Платонов тим часом поправляє його шарф.

— Нормально я сиджу? — запитує Противсіх у помічників і поправляє мікрофон.

Розповідає, що народився в Снятинському районі Івано-Франківської області в сім’ї свинарки та будівельника. Вирішив іти в президенти, бо набридло дивитися, як 18 років розкрадають Україну.

— Усі політики кажуть, що вони за народ. А хто ж проти народу, коли він так погано живе? — підвищує голос. — Я представлятиму думку тих, хто проти безладу, корупції. Розраховую на здоровий глузд виборців.

Помічники схвально кивають.

народився в сім’ї свинарки та будівельника

— Із великими потугами простий селянський син прийшов зареєструватися, — розповідає, як здавав документи до Центрвиборчкому. — Тепер мене виганяють із роботи, визвали в обласне управління внутрішніх справ Івано-Франківська. За що? Де закон один для всіх? Де правда? Ще й подають матеріали в Апеляційний суд Києва, щоб зняти мене з реєстрації.

Противсіх поглядає на помічників. Зупиняє погляд на шарфі:

— У словах ”сало” і ”горілка” немає букв ”я” та ”ю”. А це популярні речі в Україні. Тому я виступаю проти цього.

Василь Противсіх каже, що має команду і передвиборну програму. Однак жодного пункту звідти не називає.

Грошову заставу кандидата в президенти 2,5 млн грн допомогли зібрати друзі з Чикаго, Азербайджану й односельці, запевняє він.

Після прес-конференції поспішає до виходу. Із помічниками сідає в бежевий ”лексус”. Його прес-секретарка вмощується в джип з охороною.

Своїм головним суперником Противсіх називає Тимошенко

Василь Противсіх очолює Івано-Франківську торгово-промислову палату. Був мером Яремчі, райцентру на Прикарпатті. Позаторік балотувався до Верховної Ради під N23 в списку блоку ”Кучма”, який очолював Олександр Волков — колишній перший помічник Леоніда Кучми. Блок не подолав 3-відсотковий бар’єр.

Своїм головним суперником називає прем’єрку Юлію Тимошенко. Подейкують, висуненню Противсіха сприяла Партія регіонів. Мовляв, серед електорату, який зараз у першому турі збирається голосувати проти всіх кандидатів — найпопулярніша Тимошенко. І начебто в другому турі, коли залишаться лише Віктор Янукович і вона, більшість буде прихильна до прем’єрки. Щоб змінити це, треба компрометувати Тимошенко. Для цього нібито й запущений проект із технічним кандидатом Василем Противсіхом.
    "Ответственность за свою судьбу,связанная с личной свободой - невыносимая ноша для большинства, поэтому народ готов расстаться со свободой в обмен на «порядок» и гарантированную миску баланды" Э.Фромм

Дописів
    58

Типово

Если бы этот ПоротивВсех был нормальным, он бы не менял свою фамилию и не пользовался невнимательностью людей. Тимошенко наш президент!!!

Звідки Ви
    г.Днепр, Мих.Шейнкмана
    Дописів
    25 240

Типово

Нда... "Белое братство" похоже неистребимо.

Звідки Ви
    Из Чесноправды
    Дописів
    26 696

Типово

Цитата Допис від Cuznechik Переглянути допис
    Но, даже если по-вашему -- это так, то почему бы не поместить его в пантеон других популистов? Неее , тут чтото не так...
    писал же уже: кандидатов очень много, заведомо не проходных решил не указывать.....АСГ из них. Да и не интересен он как кандидат выборцам....совсем не интересен. Своими непродуманными заявлениями он сумел отпугнуть даже своих прежних сторонников.
    В игноре: Мафальда, Александр_L, Alex_I, Дейнерис, Krema, Bambam, VitЁk, Glavriba, Антуриум

Звідки Ви
    Еarth
    Дописів
    24 869

Типово

Цитата Допис від Ильюха Переглянути допис
    Я за Ю. В. Тимошенко
    Цитата Допис від Asistent Переглянути допис
    Если бы этот ПоротивВсех был нормальным, он бы не менял свою фамилию и не пользовался невнимательностью людей. Тимошенко наш президент!!!
    Как вам работается на новом месте? Юра ввел в курс дела?
    Осваивайтесь, с четверга уже можете самостоятельно открывать темы.

Типово

Как по мне, так на сегодняшний день альтернативы Ющенко нет. Нужны, очень нужны еще 5 лет его президентства. Сколько дури мы увидели от чиновников всех уровней за последние 5 лет? Но еще не все свою дурь показали, за следующие 5 лет мы увидим как исчезнут с политической арены Тимошенко, Янукович и другие одиозные политики, и тогда, будет выбор не между двух зол, а нормальный демократический выбор среди честных и достойных кандидатов, потому следующий срок Ющенко гарантирован. Это единственный шанс независимой Украины.

Дописів
    90

Типово

Цитата Допис від Михаил Нечипор Переглянути допис
    Как по мне, так на сегодняшний день альтернативы Ющенко нет. Нужны, очень нужны еще 5 лет его президентства. Сколько дури мы увидели от чиновников всех уровней за последние 5 лет? Но еще не все свою дурь показали, за следующие 5 лет мы увидим как исчезнут с политической арены Тимошенко, Янукович и другие одиозные политики, и тогда, будет выбор не между двух зол, а нормальный демократический выбор среди честных и достойных кандидатов, потому следующий срок Ющенко гарантирован. Это единственный шанс независимой Украины.
    Чем не устраивает Яценюк ?

Звідки Ви
    Еarth
    Дописів
    24 869

Типово

Не буду вступать с Вами в дебаты по этому поводу.
    Вопрос несколько в другой плоскости.
    Сколько бабла Вы реально готовы отвалить в пари, поставив на победу Ющенко

Звідки Ви
    Из Чесноправды
    Дописів
    26 696

Типово

Я смотрю-БЮТ работает. Нагнали Свежачка (тех кто регистрировался в последние дни) и пожалуйста - Юля впереди всех кандидатов.

Звідки Ви
    Из Чесноправды
    Дописів
    26 696

Типово

Цитата Допис від vict Переглянути допис
    мыслите вы беспроигрышно. Надеюсь вы поменяли свое мнение о господине Тигипко.

Звідки Ви
    Еarth
    Дописів
    24 869

Типово

мыслите вы беспроигрышно. Надеюсь вы поменяли свое мнение о господине Тигипко.
    Просмотрел весь топ, вроде я о нем не высказывался.
    У меня в целом мнение о трио Гриценко-Яценюк- Тигипко. Каждый из них понимает, что президентом не станет, но каждый желает набрать побольше голосов в первом туре, чтоб повыгодней продаться во втором.
    А ваще на данном этапе мое мнение, что самый лучший расклад для Украины был бы при Гриценко президенте и Януковиче премьере.
    Может это единственный шанс, чтоб страна не распалась.
    Но шансы на такой тандем мизерны.

Globus
    Guest

Типово

странные у вас ассоциалиции Душ - это свежесть, прохлада, читота, здоровье, жизнерадостность, живительная влага. Душ- это жизнь, запомните это Глобус. Как давно были под душем?
    Та без вопросов, но это Вам так хочется думать)))))))))))))))

Типово

У меня уже есть заключенное пари. Простите, но несколько пари заключать по одному вопросу будет неправильно. Собственно мои шансы на победу составляют 1\2, или выиграю или нет.

Globus
    Guest

Типово

Дураки и дороги - наша страна, по Вашему посту очередь до дорог не дойдет никогда!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Globus
    Guest

Типово

Просмотрел весь топ, вроде я о нем не высказывался.
    У меня в целом мнение о трио Гриценко-Яценюк- Тигипко. Каждый из них понимает, что президентом не станет, но каждый желает набрать побольше голосов в первом туре, чтоб повыгодней продаться во втором.
    А ваще на данном этапе мое мнение, что самый лучший расклад для Украины был бы при Гриценко президенте и Януковиче премьере.
    Может это единственный шанс, чтоб страна не распалась.
    Но шансы на такой тандем мизерны.
    +1000
    и буду за Гриценко голосовать

Сторінка 11 з 38 ПершаПерша ... 23456789101112131415161718192021 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті