Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 1007 з 2532 ПершаПерша ... 75079079579979989991000100110021003100410051006100710081009101010111012101310141015101610171057110715072007 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 50627, показано з 20 121 по 20 140.

Тема: Зеленский - Президент Украины

Дописів
    46 288

Типово

Цитата Допис від Душ Переглянути допис
    То что северные соседи живут "убого и боятся лишний раз рот на улице открыть" - это понятно. Может и официальные данные приведете? Хотелось бы посмотреть...особенно по уровню жизни или по ВВП на душу населения от МВФ.
    Вооще нивапрос Изучайте
    Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)

Дописів
    46 288

Типово

Цитата Допис від Dereza Переглянути допис
    Вы пьяны?)))
    Я писала что канал лишён лицензии и вещать не может.
    Вы писали что может а потом что не может )
    Я развернула с прямой цитатой)
    Не так меня воспитывала мама но вынужден ))

Ліцензії заблокованих рішенням РНБО телеканалів медіахолдингу, офіційним власником яких є нардеп від "ОПЗЖ" Тарас Козак, усе ще діють, анулювати їх можливо лише в судовому порядку. Про це розповів член Нацради з питань телебачення і радіомовлення Олег Черниш, передає "Суспільне".
    "Ліцензії у них чинні. Поки що ліцензію та частоти телеканалів не будемо, скоріше за все, якимось чином використовувати. Бо це оголошення конкурсу, а зараз конкурс ми не можемо оголошувати", – повідомив він.

Також Черниш додав, що ліцензії можна анулювати лише через суд та зазначив, що телеканали "112 Україна" та NewsOne не використовували телевізійні частоти.

"ZiK – єдиний, що мовив у багатоканальній мережі "Зеонбуд", "112 Україна" та NewsOne частот не використовували. Це – супутникові канали, які глядачі могли дивитись через супутники і через пакети провайдерів", – розповів посадовець.

При цьому він нагадав, що телеканали планують оскаржувати рішення РНБО в судовому порядку.

Звідки Ви
    с полей бескрайних
    Дописів
    12 127

Типово

Цитата Допис від Subolg Переглянути допис
    а можно выйти из под санкций сменив собственника, на которого наложили санкции)
    Наложили на юрлицо, смена собственника не поможет

Звідки Ви
    с полей бескрайних
    Дописів
    12 127

Типово

Цитата Допис від Vozar Переглянути допис
    блабла
    Частоты принадлежат им, но вещать не могут, и не вещают)

Лицензия действует, канал не работает, все ок)

Дописів
    46 288

Типово

Цитата Допис від Dereza Переглянути допис
    Тихо отползаю
    ок ))

Звідки Ви
    с полей бескрайних
    Дописів
    12 127

Типово

ок ))
    Ни ума ни фантазии, сплошной плагиат, фу

Дописів
    4 185

Типово

Посольство Сполучених Штатів у Києві заявило про підтримку запровадженню санкцій РНБО проти телеканалів 112 Україна, NewsOne та ZIK.

"США підтримують зусилля з протидії зловмисному впливу Росії, докладені вчора Україною на захист свого суверенітету й територіальної цілісності та відповідно до українського законодавства", - заявили американські дипломати.

Комітет Верховної Ради з питань національної безпеки, оборони та розвідки одностайно підтимав рішення РНБО про запровадження санкцій стосовно телеканалів з орбіти кума президента РФ Путіна Віктора Медведчука.

PS: Лавочку на Ютьюбе тоже попробуют прикрыть. У Ютьба конечно своя политика, но иногда они прислушиваются, особенно к госдЭпу )

Почетный форумчанин Аватар для Шурик Г. (гость)
    Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 267

Типово

Ярош проснулся. Как бы прямо Зе! и не поддержал, но ОПЗЖ мочить обещает... в сотрудничестве с правоохранительными органами...

«В случае попыток антигосударственных формирований (ОПЗЖ и им подобных) дестабилизировать ситуацию в государстве Украинская добровольческая армия готова всеми имеющимися силами и средствами помочь государственным силовым структурам в подавлении антиукраинского мятежа», — пишет Ярош.

По его словам, всем резервным частям и подразделениям УДА дана команда «привести в состояние повышенной готовности весь личный состав».

«Подразделениям, находящимся в зоне ООС — продолжать выполнение поставленных задач. Вместе победим! Слава Украине!» — добавил Дмитрий Ярош.
    Я люблю цю країну навіть без кокаїну.

Дописів
    25 932

Типово

Borys Filatov
    7 ч. ·
    Коротко...
    Удивительно омерзительно выглядят те отечественные политики, которые ещё вчера (!) сидели в эфирах 112-го и пр., а уже сегодня «аплодують рішучим діям Президента»....

Дописів
    2 678

Типово

Наш Боря опять в белом пальте.
    Невже президентські амбіції?
    Laugh and the world laughs with you. Weep and you weep alone.(с) Oldboy

Почетный форумчанин Аватар для Шурик Г. (гость)
    Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 267

Типово

Цитата Допис від MEV Переглянути допис
    Наш Боря опять в белом пальте.
    Невже президентські амбіції?
    Чому б ні?
    ЗІ Головне на мєлочі не спалитися, як Розумков...
    Я люблю цю країну навіть без кокаїну.

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    62 769

Типово

Цитата Допис від me and you Переглянути допис
    Посольство Сполучених Штатів у Києві заявило про підтримку запровадженню санкцій РНБО проти телеканалів 112 Україна, NewsOne та ZIK.

"США підтримують зусилля з протидії зловмисному впливу Росії, докладені вчора Україною на захист свого суверенітету й територіальної цілісності та відповідно до українського законодавства", - заявили американські дипломати.

Комітет Верховної Ради з питань національної безпеки, оборони та розвідки одностайно підтимав рішення РНБО про запровадження санкцій стосовно телеканалів з орбіти кума президента РФ Путіна Віктора Медведчука.

PS: Лавочку на Ютьюбе тоже попробуют прикрыть. У Ютьба конечно своя политика, но иногда они прислушиваются, особенно к госдЭпу )
    .. посольство тоже как-то двусмысленно высказалось:

Ми всі маємо працювати разом, щоб не давати застосовувати дезінформацію як зброю в інформаційній війні проти суверенних держав.

..
    это звучало бы адекватно в отношении всяких RT и Sputnik и прочих московских радиво ... Но в отношении украинских каналов ...
    Bůh stvořil člověka, ale nedal si to patentovat, a tak to teď po něm může dělat kdejakej blbec

Дописів
    4 185

Типово

Цитата Допис від 1234A Переглянути допис
    Borys Filatov
    7 ч. ·
    Коротко...
    Удивительно омерзительно выглядят те отечественные политики, которые ещё вчера (!) сидели в эфирах 112-го и пр., а уже сегодня «аплодують рішучим діям Президента»....
    А лично за себя что-то сказал? Ибо так и не понятно он поддерживает или нет?

А те, кто ходили на каналы Медведчука чтобы быть там клоунами играя в чужой игре и наивно надеясь кого-то переубедить конечно идиоты. Юлия Володимировна не в счёт. Старая подруга Медведчука. Не даром она сейчас молчит как рыба об лёд.

Дописів
    2 678

Типово

Да, как-то подозрительно молчит мама Стифлера.
    Laugh and the world laughs with you. Weep and you weep alone.(с) Oldboy

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    62 769

Типово

..а где-нибудь есть ссылка на текст, где упоминается "дезинформация" со стороны этих каналов? ... я имею в виду - официальный текст ...
    Bůh stvořil člověka, ale nedal si to patentovat, a tak to teď po něm může dělat kdejakej blbec

Дописів
    35 019

Типово

Цитата Допис від me and you Переглянути допис
    А лично за себя что-то сказал? Ибо так и не понятно он поддерживает или нет?

А те, кто ходили на каналы Медведчука чтобы быть там клоунами играя в чужой игре и наивно надеясь кого-то переубедить конечно идиоты.
    Сомневаюсь, что там кто-то кого-то хотел переубедить.
    Скорее, побыть на виду
    Восстановление информации с HDD/RAID/Flash...
    Datex Lab

Почетный форумчанин
    Остроумие года 2007, 2008, 2010
    Рекламист года 2008
    Подпись года 2009, 2012
    Циник года 2012, 2013
    Звідки Ви
    Киев, эт. 6, 25 кв.
    Дописів
    61 936

Типово

просто праздник наблюдать за душераздирающими кульбитами. причем без страховочного троса.
    это не просто переобувание. это полная смена гардероба, включая исподнее.
    пора чеканить медали Заслуженный Янус Украины. хотя некоторым выдадут звание с первой буквой вместо последней.

Дописів
    4 185

Типово

Колишній президент Петро Порошенко привітав Службу безпеки України з успішною операцією, в ході якої були розкриті злочинні схеми нардепа з ОПЗЖ Тараса Козака.

Пряма мова: "Хочу привітати СБУ із проведеною антитерористичною операцією, внаслідок якої були встановлені особи, які причетні до діяльності терористичних організацій, зокрема пан Козак і низка юридичних осіб української реєстрації. Це вперше за два роки, коли ця інформація з'явилася. Хочу наголосити, що два роки тому СБУ не надала мені, як президенту, подібної інформації. Я думаю, що така операція насправді є успіхом".

Дописів
    46 288

Типово

Что то я ни одного зелёного ватника тут не увидел с одобрением закрытия рашевские каналов. Или это прелюдия к признанию? ))

Звідки Ви
    Из Чесноправды
    Дописів
    27 732

Типово

Вооще нивапрос Изучайте
    Странный вы. К чему эта ссылка по сравнению Польши и России? Вы еще со Швейцарией сравните Россию?))))
    В Игноре: utwer, Krema,_pavel,†Raptor†, VitЁk, Alex_I, Антуриум . "Одразу хочу запевнити — іду на один термін, щоб змінити систему заради майбутнього." - Зе.

Сторінка 1007 з 2532 ПершаПерша ... 75079079579979989991000100110021003100410051006100710081009101010111012101310141015101610171057110715072007 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті