Вооще нивапрос Изучайте
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Вооще нивапрос Изучайте
Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)
Не так меня воспитывала мама но вынужден ))
Ліцензії заблокованих рішенням РНБО телеканалів медіахолдингу, офіційним власником яких є нардеп від "ОПЗЖ" Тарас Козак, усе ще діють, анулювати їх можливо лише в судовому порядку. Про це розповів член Нацради з питань телебачення і радіомовлення Олег Черниш, передає "Суспільне".
"Ліцензії у них чинні. Поки що ліцензію та частоти телеканалів не будемо, скоріше за все, якимось чином використовувати. Бо це оголошення конкурсу, а зараз конкурс ми не можемо оголошувати", – повідомив він.
Також Черниш додав, що ліцензії можна анулювати лише через суд та зазначив, що телеканали "112 Україна" та NewsOne не використовували телевізійні частоти.
"ZiK – єдиний, що мовив у багатоканальній мережі "Зеонбуд", "112 Україна" та NewsOne частот не використовували. Це – супутникові канали, які глядачі могли дивитись через супутники і через пакети провайдерів", – розповів посадовець.
При цьому він нагадав, що телеканали планують оскаржувати рішення РНБО в судовому порядку.
Посольство Сполучених Штатів у Києві заявило про підтримку запровадженню санкцій РНБО проти телеканалів 112 Україна, NewsOne та ZIK.
"США підтримують зусилля з протидії зловмисному впливу Росії, докладені вчора Україною на захист свого суверенітету й територіальної цілісності та відповідно до українського законодавства", - заявили американські дипломати.
Комітет Верховної Ради з питань національної безпеки, оборони та розвідки одностайно підтимав рішення РНБО про запровадження санкцій стосовно телеканалів з орбіти кума президента РФ Путіна Віктора Медведчука.
PS: Лавочку на Ютьюбе тоже попробуют прикрыть. У Ютьба конечно своя политика, но иногда они прислушиваются, особенно к госдЭпу )
Ярош проснулся. Как бы прямо Зе! и не поддержал, но ОПЗЖ мочить обещает... в сотрудничестве с правоохранительными органами...
«В случае попыток антигосударственных формирований (ОПЗЖ и им подобных) дестабилизировать ситуацию в государстве Украинская добровольческая армия готова всеми имеющимися силами и средствами помочь государственным силовым структурам в подавлении антиукраинского мятежа», — пишет Ярош.
По его словам, всем резервным частям и подразделениям УДА дана команда «привести в состояние повышенной готовности весь личный состав».
«Подразделениям, находящимся в зоне ООС — продолжать выполнение поставленных задач. Вместе победим! Слава Украине!» — добавил Дмитрий Ярош.
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
Borys Filatov
7 ч. ·
Коротко...
Удивительно омерзительно выглядят те отечественные политики, которые ещё вчера (!) сидели в эфирах 112-го и пр., а уже сегодня «аплодують рішучим діям Президента»....
Наш Боря опять в белом пальте.
Невже президентські амбіції?
Laugh and the world laughs with you. Weep and you weep alone.(с) Oldboy
.. посольство тоже как-то двусмысленно высказалось:
Ми всі маємо працювати разом, щоб не давати застосовувати дезінформацію як зброю в інформаційній війні проти суверенних держав.
..это звучало бы адекватно в отношении всяких RT и Sputnik и прочих московских радиво ... Но в отношении украинских каналов ...
Bůh stvořil člověka, ale nedal si to patentovat, a tak to teď po něm může dělat kdejakej blbec
А лично за себя что-то сказал? Ибо так и не понятно он поддерживает или нет?
А те, кто ходили на каналы Медведчука чтобы быть там клоунами играя в чужой игре и наивно надеясь кого-то переубедить конечно идиоты. Юлия Володимировна не в счёт. Старая подруга Медведчука. Не даром она сейчас молчит как рыба об лёд.
Да, как-то подозрительно молчит мама Стифлера.
Laugh and the world laughs with you. Weep and you weep alone.(с) Oldboy
..а где-нибудь есть ссылка на текст, где упоминается "дезинформация" со стороны этих каналов? ... я имею в виду - официальный текст ...
Bůh stvořil člověka, ale nedal si to patentovat, a tak to teď po něm může dělat kdejakej blbec
просто праздник наблюдать за душераздирающими кульбитами. причем без страховочного троса.
это не просто переобувание. это полная смена гардероба, включая исподнее.
пора чеканить медали Заслуженный Янус Украины. хотя некоторым выдадут звание с первой буквой вместо последней.
Колишній президент Петро Порошенко привітав Службу безпеки України з успішною операцією, в ході якої були розкриті злочинні схеми нардепа з ОПЗЖ Тараса Козака.
Пряма мова: "Хочу привітати СБУ із проведеною антитерористичною операцією, внаслідок якої були встановлені особи, які причетні до діяльності терористичних організацій, зокрема пан Козак і низка юридичних осіб української реєстрації. Це вперше за два роки, коли ця інформація з'явилася. Хочу наголосити, що два роки тому СБУ не надала мені, як президенту, подібної інформації. Я думаю, що така операція насправді є успіхом".
Что то я ни одного зелёного ватника тут не увидел с одобрением закрытия рашевские каналов. Или это прелюдия к признанию? ))
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks