Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 110 з 252 ПершаПерша ... 1060100101102103104105106107108109110111112113114115116117118119120160210 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 5022, показано з 2 181 по 2 200.

Тема: Интернет по кабелю (Общая тема 2) продолжение

Zaurus
    Guest

Типово

Цитата Допис від Тилимилитрямка Переглянути допис
    Zaurus, я серьезно, без преувеличения - именно так и было... Когда билайн в ноябре изменил условия договора, я пришла к этой девице и спрашиваю - а правда ли, что абонплату теперь будут снимать и с тех пользователей, которые по своему желанию временно заблокировали услугу Интернет дома? (раньше абонплата в этом случае не снималась). Так эта кукла начала звонить в техподдержку и узнавать правда ли это? Просто пипец - человек не знает договора компании, в которой работает!!!
    Вчера прихожу к ней, спрашиваю - почему мой договор не расторгнут?... Она опять хватается за трубку и звонит в техподдержку... При этом я сама регулярно звоню в эту поддержку по номеру 7905606, пытаясь добиться от них ответа. Они же отправляют меня на КМ 20 к этой марионетке (нверное им скучно без ее звонков). Вопрос - для чего она там сидит одна в этом помещении - для меня остается загадкой...
    Вобщем билайн - это полный пипец и сборище даунов, которые делают вид, что работают.
    Я Вам верю,что сидят там аматоры с 9-ти классами образования и лыком не вяжут,да что лыком-слово сказать не могут

Просто писал же,представил себе эту картину....Пипец извините за слово

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    17 359

Типово

БИЛАЙН КАЗЛЫ, ЧМОШНИКИ и ВОРЮГИ!!!

12 ноября оформила договор на расторжение и, как мне сказала сотрудница этой шаражкиной конторы, я через 21 день могу получить свои деньги в любом отделении банка Аваль. Ага, щас... Эти дебилы похерили мой договор и никакие деньги мне выплачивать не собираются. Очевидно у компании Билайн большие проблемы с финансами, если они опустились до того, что воруют деньги клиентов и пытаются таким образом поправить свое финансовое положение. Назвать сроки, когда я смогу забрать свои деньги отказываются. Назвать ФИО своего руководителя отказываются. Назвать причину, по которой похерили мой договор, тоже отказываются. Таких дебилов и такого отстойного обслуживания я еще не встречала.
    Очень хочется устроить фейерверк руководству этой конторы - может кто подскажет где прячутся эти тунеядцы, лодыри и бездельники?
    Конечно большие. Они до последнего времени Интернет себе в убыток продавали.

Звідки Ви
    dp, ua
    Дописів
    13 306

Типово

Zaurus, я серьезно, без преувеличения - именно так и было... Когда билайн в ноябре изменил условия договора, я пришла к этой девице и спрашиваю - а правда ли, что абонплату теперь будут снимать и с тех пользователей, которые по своему желанию временно заблокировали услугу Интернет дома? (раньше абонплата в этом случае не снималась). Так эта кукла начала звонить в техподдержку и узнавать правда ли это? Просто пипец - человек не знает договора компании, в которой работает!!!
    Вчера прихожу к ней, спрашиваю - почему мой договор не расторгнут?... Она опять хватается за трубку и звонит в техподдержку... При этом я сама регулярно звоню в эту поддержку по номеру 7905606, пытаясь добиться от них ответа. Они же отправляют меня на КМ 20 к этой марионетке (нверное им скучно без ее звонков). Вопрос - для чего она там сидит одна в этом помещении - для меня остается загадкой...
    Вобщем билайн - это полный пипец и сборище даунов, которые делают вид, что работают.
    билайна уже не существует, даю маленькую подсказку

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    17 359

Типово

Цитата Допис від Renard Переглянути допис
    билайна уже не существует, даю маленькую подсказку
    а они разве киевстар не купили

Звідки Ви
    из неведомой страны
    Дописів
    2 417

Типово

Цитата Допис від Denny Переглянути допис
    Конечно большие. Они до последнего времени Интернет себе в убыток продавали.
    Ну, не знаю... у меня их пакет Безлимит 65, т.е. абонплата 65 грн/месяц. Как бы не самая низкая... Хотя, меня меньше всего сейчас интересует кому и за сколько они что-то раздают.

Звідки Ви
    из неведомой страны
    Дописів
    2 417

Типово

Цитата Допис від Denny Переглянути допис
    а они разве киевстар не купили
    или киевстар их
    билайна уже нет, но их клоуны в конторе под вывеской билайн еще сидят и по телефону отвечают.

Звідки Ви
    dp, ua
    Дописів
    13 306

Типово

или киевстар их
    билайна уже нет, но их клоуны в конторе под вывеской билайн еще сидят и по телефону отвечают.
    Об’єднання «Київстар» та «Beeline-Україна» - нові можливості розвитку

Київ, 21 жовтня 2010 р. Українські телекомунікаційні оператори – «Київстар» та «Beeline-Україна» (ЗАТ «Українські радіосистеми» і ТОВ «Голден Телеком») починають процес інтеграції.
    Об’єднання «Київстар» - найкращого бренду в Україні та оператора № 1 у мобільному зв’язку - та «Beeline-Україна» - сильного й досвідченого гравця ринку послуг фіксованого зв’язку для бізнесу і широкосмугового доступу на базі FTTB – створить мультисервісного оператора з унікальними компетенціями, досвідом та значущістю для країни. Це, безумовно, принесе користь клієнтам об’єднаної компанії, акціонерам, галузі зв’язку та Україні в цілому.

Об’єднана компанія буде надавати телекомунікаційні послуги під брендами «Київстар», djuice та «Київстар-Бізнес». Стратегія об’єднаної компанії націлена на зміцнення безумовного лідерства в галузі мобільного зв’язку, яке ґрунтується на найвищій якості послуг, активному розвиткові послуг передачі даних, наданні комплексних телекомунікаційних рішень для корпоративних клієнтів, та підвищення ефективності об’єднаного бізнесу.

Процес об’єднання компаній, насамперед, спрямований на створення максимальної цінності та користі для клієнтів. Абонентська база об’єднаної компанії збільшиться на 2 млн. та складе понад 24 млн. абонентів. Компанія буде продовжувати працювати за найвищими стандартами якості зв’язку та обслуговування «Київстар». Клієнти «Beeline-Україна», приєднуючись до найбільшого телекомунікаційного співтовариства України, вже найближчим часом зможуть користуватися найкращим покриттям та якістю мобільної мережі «Київстар» завдяки впровадженню послуги національного роумінгу.

Активний розвиток мережі фіксованого інтернету – одне з ключових завдань об’єднаної компанії. Послуга «Домашній Інтернет» від «Київстар» буде розвиватися об’єднаною командою, посиленою досвідом та компетенцією «Beeline-Україна» щодо розвитку широкосмугового доступу до інтернету на базі технології FTTB. Корпоративним клієнтам вже з початку листопада поточного року будуть запропоновані комплексні конвергентні рішення для бізнесу об’єднаною командою продажів та обслуговування.

Ігор Литовченко, президент «Київстар», глава бізнес-одиниці «Україна» компанії «VimpelCom Ltd»:
    «Початок об’єднання «Київстар» та «Beeline-Україна» створить унікальну компанію, й буде сприяти виходу телекомунікацій України на якісно новий рівень. Як об’єднана команда ми орієнтуємось на надання послуг найвищої якості. Наші 24,5 млн. клієнтів зможуть оцінити усі переваги, які з’являться в результаті об’єднання мереж. Ми інтегруємо сильний досвід «Beeline-Україна» щодо розвитку послуг домашнього інтернету та індивідуальних конвергентних рішень для бізнесу з лідерським досвідом «Київстар» у масштабуванні корисних та доступних послуг для мільйонів користувачів. У підсумку Україна отримає високу якість мобільного зв’язку та збільшення проникнення мобільного та фіксованого інтернету за доступними цінами. Наша Велика ідея Активної турботи залишається незмінною. Головний пріоритет – клієнти та якість. Наша місія стабільна: поліпшувати життя, надаючи телекомунікаційні послуги найвищої якості».

Олександр Ізосімов, президент та генеральний директор «VimpelCom Ltd»:
    «Ми задоволені прийнятим Антимонопольним Комітетом України рішенням залишити у силі схвалення угоди з об’єднання активів "ВимпелКом" та "Київстар". Впевнений, що професійна менеджерська команда бізнес-одиниці «Україна» на чолі з Ігорем Литовченко успішно реалізує весь запланований обсяг робіт у рамках інтеграції, що дасть нам можливість підтвердити раніше дані акціонерам зобов’язання щодо обсягу синергій від об’єднання операцій в Україні та збільшення акціонерної вартості у довгостроковій перспективі».

Довідка про компанію «Київстар»:
    Телекомунікаційний оператор «Київстар» – лідер українського ринку мобільного зв’язку та передачі даних, якому довіряють своє спілкування 22,59 млн. осіб (станом на 01.10.10). Мережа «Київстар» охоплює всі великі і малі міста та більше ніж 28 тис. сільських населених пунктів, усі основні національні та регіональні траси, більшість морських та річкових узбереж України. «Київстар» пропонує послуги EDGE/GPRS на всій території свого покриття в Україні, а також роумінгові послуги у 195 країнах на 5 континентах. Більше 2,4 млн. українців користуються мобільним інтернетом «Київстар». У 7 найбільших містах України – Києві, Донецьку, Дніпропетровську, Харкові, Львові, Сімферополі, Одесі – надаються послуги високошвидкісного фіксованого інтернет-доступу, якими можуть скористатися більш ніж 500 тис. родин, що мешкають у 4 тис. будинків.
    Місія «Київстар» – покращувати життя завдяки телекомунікаційним послугам найвищої якості.

Довідка про «Beeline-Україна»
    Послуги зв’язку під брендом Beeline надаються в Україні компаніями ЗАО «Українські радіосистеми» та ВАТ «Голден Телеком» - обидві входять до міжнародної групи VimpelCom Ltd. Beeline надає послуги мобільного та фіксованого зв’язку, передачі даних, доступу до Інтернету з використанням різноманітних технологій, у тому числі оптоволоконного доступу. Мережа GSM Beeline обслуговує понад 2 млн. абонентів, й доступна на території, де мешкає понад 90% населення України. Оптоволоконна мережа компанії для надання Інтернету за технологією FTTB діє у 20 містах країни, забезпечуючи можливість підключення для понад 1,5 млн. домогосподарств. Мультисервісна IP/MPLS мережа передачі даних Beeline охоплює усі обласні та великі районні центри України. У 85% обласних центрів компанія надає послуги фіксованого телефонного зв’язку на базі власної номерної ємності. Beeline володіє ліцензіями на надання послуг мобільного, фіксованого місцевого міжміського та міжнародного зв’язку, здачу в оренду каналів зв’язку, використання радіотехнологій Wi-Fi, Wimax, цифрового телебачення IPTV, що дозволяє пропонувати клієнтам інтегровані послуги телекомунікацій у форматі універсальних мультисервісних рішень.

Довідка пр о компанію VimpelCom Ltd. :
    До групи VimpelCom Ltd. входять оператори зв’язку, які надають послуги голосового зв’язку та передачі даних на основі широкого спектру технологій бездротового та фіксованого зв’язку, а також широкосмугового доступу до Інтернет. Штаб-квартира групи VimpelCom Ltd. знаходиться в Амстердамі. До групи VimpelCom Ltd. входять компанії, які здійснюють операції у Росії, Україні, Казахстані, Узбекистані, Таджикистані, Грузії, Вірменії, Киргизстані, В’єтнамі та Камбоджі на території із загальним населенням близько 345 млн. осіб. В Україні компанії групи VimpelCom Ltd. надають послуги під брендами «Київстар», «Beeline», djuice. Акції VimpelCom Ltd. котуються на Нью-Йоркській фондовій біржі (NYSE) під символом VIP.

За додатковою інформацією звертайтеся: [email protected]
    www.kyivstar.ua

Звідки Ви
    из неведомой страны
    Дописів
    2 417

Типово

Об’єднання «Київстар» та «Beeline-Україна» - нові можливості розвитку

Активний розвиток мережі фіксованого інтернету – одне з ключових завдань об’єднаної компанії. Послуга «Домашній Інтернет» від «Київстар» буде розвиватися об’єднаною командою, посиленою досвідом та компетенцією «Beeline-Україна» щодо розвитку широкосмугового доступу до інтернету на базі технології FTTB. Корпоративним клієнтам вже з початку листопада поточного року будуть запропоновані комплексні конвергентні рішення для бізнесу об’єднаною командою продажів та обслуговування.
    Ложь, п*здешь и провокация!

Звідки Ви
    左岸
    Дописів
    3 032

Типово

Ложь, п*здешь и провокация!
    а может Вам стоит в Киевстар позвонить ?
    Ask yourself, what would you sacrifice for what you believe? (с)

Звідки Ви
    dp, ua
    Дописів
    13 306

Типово

Цитата Допис від YomaX Переглянути допис
    это модно звонить и приходить в несуществующую фирму.

Звідки Ви
    из неведомой страны
    Дописів
    2 417

Типово

это модно звонить и приходить в несуществующую фирму.
    Ребята, вы такие умные и грамотные, сидя за компьютером, что я даже и не знаю, чтобы без вас делала...
    Прежде чем говорить о том, что модно, а что нет, позвоните в Киевстар на 466 и узнайте имеет к ним какое-то отношение Билайн или нет. Да, у них есть какие-то незначительные совместные проекты, но, по всем вопросам, связанным с Интернетом, обращаться надо в Билайн и Киевстар здесь ни при чем. А на этой страничке есть свежие даты, контакты и адрес, которые свидетельствуют о деятельности компании Билайн http://internet.beeline.ua/rus/support/new_lk.wbp

Типово

Так то он наверное и звонил, помните по телефонам прикол ходил про черно-белый телефон ))

Звідки Ви
    左岸
    Дописів
    3 032

Типово

Ребята, вы такие умные и грамотные, сидя за компьютером, что я даже и не знаю, чтобы без вас делала...
    Прежде чем говорить о том, что модно, а что нет, позвоните в Киевстар на 466 и узнайте имеет к ним какое-то отношение Билайн или нет. Да, у них есть какие-то незначительные совместные проекты, но, по всем вопросам, связанным с Интернетом, обращаться надо в Билайн и Киевстар здесь ни при чем. А на этой страничке есть свежие даты, контакты и адрес, которые свидетельствуют о деятельности компании Билайн http://internet.beeline.ua/rus/support/new_lk.wbp
    На самом деле, мне жаль, что Вы попали в такую неприятную ситуацию! На вашем месте, я бы стал звонить по 0-800... и искать правды в головном офисе, т.к. зачастую в регионах работают придурки полные, по квалификации которых люди и делают выводы что "БИЛАЙН КАЗЛЫ, ЧМОШНИКИ и ВОРЮГИ!!!"...

Сам пользуюсь пчелайном (после фрегата) и не могу поддержать Ваши высказывания, т.к. бывает и хуже! Былабы возможность, перешел бы на триолень
    Ask yourself, what would you sacrifice for what you believe? (с)

Звідки Ви
    dp, ua
    Дописів
    13 306

Типово

компании билайн не существует, за все отвечает киевстар. сайт билайна еще полгода повисит как заглушка и уберут. попробуйте зайти в ЛК киевстара и оттуда уже писать жалобы. короче, я могу быстро решить вопрос ваш, но вы так самовлюбленно назвали меня идиотом, так что сидите и страдайте а я пошел любить мозги фрегату.

Звідки Ви
    Make America Great Again
    Дописів
    59 041

Типово

я могу быстро решить вопрос ваш,
    вот оно што Михалыч (С) вначале ник сменил, без потери рейтинга, теперь Богом себя возомнил...... а крестиком вышивать нет????? а то мне надо на трусах деда мороза вышить, не знаю куда обратится

Звідки Ви
    из неведомой страны
    Дописів
    2 417

Типово

компании билайн не существует, за все отвечает киевстар. сайт билайна еще полгода повисит как заглушка и уберут. попробуйте зайти в ЛК киевстара и оттуда уже писать жалобы. короче, я могу быстро решить вопрос ваш, но вы так самовлюбленно назвали меня идиотом, так что сидите и страдайте а я пошел любить мозги фрегату.
    Окончательного объединения компаний еще не произошло и Киевстар отвечает только за Домашний интернет, а не за Интернет дома от билайна. Это разные вещи.
    Вы думаете, я не общалась с Киевстаром по этому вопросу?

Звідки Ви
    из неведомой страны
    Дописів
    2 417

Типово

На самом деле, мне жаль, что Вы попали в такую неприятную ситуацию! На вашем месте, я бы стал звонить по 0-800... и искать правды в головном офисе, т.к. зачастую в регионах работают придурки полные, по квалификации которых люди и делают выводы что "БИЛАЙН КАЗЛЫ, ЧМОШНИКИ и ВОРЮГИ!!!"...

Сам пользуюсь пчелайном (после фрегата) и не могу поддержать Ваши высказывания, т.к. бывает и хуже! Былабы возможность, перешел бы на триолень
    Была вчера в головном офисе - начальнику резко поплохело и он исчез. Другой начальник пообещал, что сегодня с утра со мной свяжутся и мой вопрос будет решен... но, уже 12-30 и никаких звонков.
    После 13-00 буду общаться с юристом из ОЗПП.

Звідки Ви
    dp, ua
    Дописів
    13 306

Типово

Была вчера в головном офисе - начальнику резко поплохело и он исчез. Другой начальник пообещал, что сегодня с утра со мной свяжутся и мой вопрос будет решен... но, уже 12-30 и никаких звонков.
    Окончательного объединения компаний еще не произошло и Киевстар отвечает только за Домашний интернет, а не за Интернет дома от билайна. Это разные вещи.
    Вы думаете, я не общалась с Киевстаром по этому вопросу?
    я вот думаю, когда вся спесь у вас пропадет. юристы, озпп, опг, киевстар, билайн. скандалы! интриги! расследования!

Цитата Допис від Smith Переглянути допис
    вот оно што Михалыч (С) вначале ник сменил, без потери рейтинга, теперь Богом себя возомнил...... а крестиком вышивать нет????? а то мне надо на трусах деда мороза вышить, не знаю куда обратится
    какой наркоманский рейтинг? я сменил ник по другой причине

Дописів
    61

Типово

А если не секрет - с кем вы там общались?

Звідки Ви
    из неведомой страны
    Дописів
    2 417

Типово

Цитата Допис від ааа Переглянути допис
    А если не секрет - с кем вы там общались?
    пишу в лс, чтобы не оставлять контактные данные здесь

Сторінка 110 з 252 ПершаПерша ... 1060100101102103104105106107108109110111112113114115116117118119120160210 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті