Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Ірчик, ух-тышка! Просто загляденье!!
namaste Я - Сонечко, зі мною приходить свято!
обожаю наш форум!
только подумала, что надо найти все для фуршета -и нате вам))
Ира, мне надо на 2 декабря фуршет человек на 25 по случаю д.р.
а у Вас доставка есть?
как можем обсудить меню?
Ира,я не могу удержаться... СУПЕР!!!!!!!!!! как все красиво1 и я уверенна. что вкуууууусно!
Изумительные торты! Более 400 отзывов от форумчан
Ирочка, подтверждаю свой заказ на щучку на 12.02. (можно будет вечером 11-го забрать?)
плюс еще если можно тарталетки пустые 20 шт, 1 кг винегрета и мини-пиццы 20 шт.
Записано, буде!
А 12 вранці не влаштує? Щуку з духовки одразу везти - не кращий варіант, вона поки гаряча - може ламатись.
Та й робити сильно заздалегідь - я завжди намагаюсь, щоб якомога свіжіже до столу потрапляло.
ТОму пропоную зробити щучку 11 ввечері, вона ніч відстоїться - а хоч і о 8 ранку можемо принести вже*-)
Ірчик, добрый день. Можно заказать на воскресенье, 27 февраля, 20 штук тарталеток? часам к 12-13, забрать могу сама.
«"Все там будем!" - говорят улитки при любом удобном случае. На вопрос: "Где"? отвечают: "А где бы ты хотел"?» (с)
Здравствуйте Ирина! Хочу заказать 20 тарталеток на четверг 24 февраля.
Ну вот и мне скорее всего понадобится Ваша помощь.
Мне нужно будет что то типа фуршетных блюдей на 4 сентября, с мужем сегодня вечером уточню и скорее всего сделаю заказ, бо время таки нет, плохая я наверное все-таки хозяйка. А где Вы обитаете и как правильно Вам делать зака, чем раньше тем лучше??
Доброго дня!
З радістю допоможу!
Справа не в тому, чи хазяйка хороша, а в тому, що часу на готування перед святом часто не вистачає*-)
Дайте електронку - я скину повний прайс-меню, подивитесь, порадитесь.
Замовлення бажано робити за тиждень, але приймала і ургентні*-)) Щоправда, якщо обяги не дуже великі.
Я живу на Калиновій, але в таксі можемо привезти куди скажете. по місту - в межах 35-40 грн зазвичай.
Ой, как хорошо, что Вы живете на Калиновой, забирать нам от туда без проблем))). Сейчас в личку кину мыло. А от какого количества заказ, ну там от 10 шт, от 20 шт. тарталеток?
Ирочка, пишу свой заказ.
1. Тарталетки з копчена курка, ананас, кукурудза, сир – 4 грн. – 20 шт.
2. Рулетик з сьомги зі брусочком свіжого огірка – 7 грн. – 10 штук
3. Заварні тістечка з сирним кремом – 4 грн. – 10 шт.
4. Шампіньйони фаршировані моцарелою – 4.50 – 10 шт.
5. Помідори-чері фаршировані творогом і зеленю – 3 грн. – 20 шт.
6. Фарширований фіник на шпажці (м’який сир, апельсинова цедра, часник, горіх) – 3,5 грн. – 20 шт.
7. Помідори-фаршировані крабовим салатом – 5,5 грн. – 10 шт.
8.Колбаса печена– 1кг
Тару не возвращаю.
Заберем самовывозом, 3 сентября во второй половине дня.
Если что то у меня в заказе не лепится по продуктам, подскажи как будет вкуснее. Телефон я вроде тебе отправляла. Спасибо.
По продуктах все гаразд.
Телефон я гляну в записничку, здається записаний.
З оформленням я вже придумала, буде сюрприз.
А от ковбаси, нажаль, зробити не зможу - чоловік буде майже тиждень у відрядженні, а сама я не зроблю. Тому звиняй
Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
![]() |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
![]() |
Bookmarks