Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 189 з 289 ПершаПерша ... 89139179180181182183184185186187188189190191192193194195196197198199239 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 5763, показано з 3 761 по 3 780.

Тема: Выборы городского головы (мэра) 2010

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    314

Типово

Цитата Допис від R@lf Переглянути допис
    А возраст при чём? Не думаю что это основной показатель при выборе мэра.
    Это показатель того, что политическая карьера впереди и можно многое успеть.

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    314

Типово

А Краснов на первом? Это нормамально. И, пож, уточняйте, что красновские боты - это все сторонники ГС и Краснова.
    И сколько нынче стоит "сторонничество"?

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    314

Типово

Цитата Допис від alex-x Переглянути допис
    мадам, Вы грибов объелись?? об Вашем Олейнике только пару месяцев как слух пошёл...
    слух о том, что он маньяк, гей, больной СПИДом и убийца младенцев? =)
    Это еще раз доказывает, что Олейника боятся, потому что шансы на мэрство у него высокие.

Дописів
    642

Типово

Цитата Допис від Подоляночка Переглянути допис
    Это еще раз доказывает, что Олейника боятся, потому что шансы на мэрство у него высокие.
    не льстите себе..
    ну боятся водители его мафынок

девушка, основная борьба - Загид и Ваня... как бы Вам не хотелось....

Приват в ауте на этих выборах.... сольётся регионам наверное...

Звідки Ви
    центр
    Дописів
    2 426

Типово

Цитата Допис від Adiga Переглянути допис
    Кулеченко нельзя выбирать Зажрался он.
    Нельзя, это мягко сказано!
    ...Не люби мне мозги...
    Мне наплевать,что вы обо мне думаете, я о вас не думаю вообще...

Звідки Ви
    г.Днепропетровск
    Дописів
    1 845

Типово У Дніпропетровську в комісіях додасться “УМ”-а, але не справедливості.

Дніпропетровський апеляційний адміністративний суд визнав незаконними дії Дніпропетровської міської територіальної виборчої комісії щодо порядку формування дільничних комісій та зобов'язав МТВК розглянути подання про включення до складу дільничних виборчих комісій у межах Бабушкінського району міста Дніпропетровська представників усіх політичних партій, які були штучно позбавлені представництва в комісіях.

Відповідне рішення суд прийняв у суботу, 23 жовтня, за позовом Дніпропетровської міської організації політичної партії "Україна Майбутнього".

Раніше в Бабушкінському районі було створено 52 великих виборчої дільниці, до складу яких, відповідно до закону, можуть входити до 24 членів комісії. Всупереч вимогам закону, Дніпропетровська міська ТВК не включила до складу цих комісій представників різних політичних партій, незважаючи на те, що їх кандидатури були подані в передбаченому законом порядку. ТВК ухвалила рішення щодо формуванні комісій з 18 членів, які представляють винятково провладну частину парламентських партій.

При цьому ТВК посилалася на лист голови виконкому Бабушкінського районної у місті Дніпропетровську ради про те, що включення до складу дільничних комісій 24 осіб призведе до "погіршення в приміщеннях комісій санітарно-гігієнічних норм та підвищення соціальної напруженості серед виборців". Саме ці дії міської виборчої комісії суд визнав незаконними.

Відповідно до рішення суду, Дніпропетровська ТВК зобов'язана розглянути питання про включення до складу дільничних комісій представників політичних партій, які внесли кандидатури до складу ДВК у встановленому законодавством порядку.

Як відомо, Бабушкінську районну у місті Дніпропетровську раду очолює Сергій Калашников, в 2006 році обраний у райраду за списком БЮТ, який, втім, на сьогодні представляє Партію регіонів.

Однак, постанови суду й Закон про вибори діють, як виявилося у Дніпропетровську скрізь, крім міської ТВК. Коли представник у комісії від політичної партії "Батьківщина" 24 жовтня принесла подавати списки членів ДВК по Бабушкінському району від своєї політичної сили, голова комісії Валентина Панкуліч відповіла їй жорсткою відмовою: "Ви в суд не подавали, тож і не виграли. Прийде УМ, принесе свої списки - може й зареєструємо!"

І хоча справедливість є, стикаючись з грубими порушеннями Закону й здорового глузду, замислюєшся - чи варто за неї боротися.
    Тімур ЖЕЛДАК

Джерело
    Регіонам закон не писаний.

Звідки Ви
    центр
    Дописів
    2 426

Типово

А что он 8 лет делал будучи депутатом от БЮТа?

НАРОДНЫЙ депутат который мог лоббировать интересы города в ВР! Если вся его политическая карьера еще впереди, то что тогда сзади?

Он был НАРОДНЫМ депутатом,. а его никто не слышал и не видел, где он был, что для города сделал?
    Востаннє редагував stervo4ka: 25.10.2010 о 11:50
    ...Не люби мне мозги...

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    36

Типово

девушка, основная борьба - Загид и Ваня... как бы Вам не хотелось....

Приват в ауте на этих выборах.... сольётся регионам наверное...[/QUOTE]

а Вам не надоело за Донецких голосвать ....толку что Кучма подтягивал все регионы ....и где Днепр сейчас ...провинция....был в Донецке ....давиче как в четверг ....просто город строится, растет, цветет...парки, дороги , аллеи ....сказка ....а деньги чьи ....ну наверное не Наши )))

Дописів
    642

Типово

Цитата Допис від Fila Переглянути допис
    а Вам не надоело за Донецких голосвать ....толку что Кучма подтягивал все регионы ....и где Днепр сейчас ...провинция....был в Донецке ....давиче как в четверг ....просто город строится, растет, цветет...парки, дороги , аллеи ....сказка ....а деньги чьи ....ну наверное не Наши )))
    а кто Вам сказал что я за ДОНЕЦКИХ ?????????????

я - ЗА ДНЕПРОПЕТРОВСК! ё-маё....

Ваню с Регионами - гнать в шею в Кривбас сити и Донецк сити...!!!!!
    или нет...

Ваню на линчевание, а остальных в ссылку!

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    36

Типово

Цитата Допис від alex-x Переглянути допис
    а кто Вам сказал что я за ДОНЕЦКИХ ?????????????

я - ЗА ДНЕПРОПЕТРОВСК! ё-маё....

Ваню с Регионами - гнать в шею в Кривбас сити и Донецк сити...!!!!!
    или нет...

Ваню на линчевание, а остальных в ссылку!
    а кто ж останется .....Дагестан? ?? тоже так себе вариант....

Звідки Ви
    г.Днепропетровск
    Дописів
    1 845

Типово

В п'ятницю була остання сесія міської ради, Іван Іванович розчулився до сліз.

В прощальній промові Іван Іванович з тремтінням в голосі згадав все, що йому довелося разом з депутатами пережити за останні п'ять років.

Висновок міського голови був однозначним: міська рада відпрацювала на славу.

- В складних умовах приймали рішення і місто розвивалось, - ностальгував Куліченко. - Звичайно, могло бути все інакше, але Богу було угодно так, щоб все трапилося так, як трапилось.

Іван Іванович подякував і обом секретарям міської ради, і чомусь одному своєму першому заступникові - Анатолію Крупському, і депутатам: за важку працю, за прийняті генплан, за правила забудови та інші вирішені питання.

- Робили все, що могли, - підсумував мер. - Нехай наступні депутати зроблять більше.

Він додав, що всі 120 депутатів 5 скликання - це у кожному разі - історія.

- В історії залишаться записаними прізвища депутатів, які сидять в залі.

Порядок денний затвердили миттєво. Рішення голосували пакетом - в їдальні вже чекав святково накритий стіл, а спроби голови регламентної комісії Шабаліна звернути увагу на спірні моменти в одному з проектів Іван Куліченко жорстко припинив, заблокувавши виступ депутата і різко відповівши багаторічному колезі.
    Ірина ЖЕЛДАК

Куліченко: "Зробили все, що могли"

Дописів
    1 370

Типово

И сколько нынче стоит "сторонничество"?
    Вы по себе судите? Пардон. Не все такие.

Дописів
    175

Типово

а вы все продолжаете его защищать??? подумали бы о спасени пока не поздно. нащот младенцев это враки естествено но про геев и то что он их спидом заразил правда. сейчас его бригадные рыщут по крыму в поисках этих нещасных геев но фиг им. они надежно спрятаны и ждут своего часа.

в знаете между прочим шо олейник мог стоять за врывами в Днепропетровске. в том доме жила его люовница которая обещала расказать про его аферы ипреступления. вы понимаете какой он человек и ни перед чем ни остановится???? а вы тут за него агитируете.

Дописів
    175

Типово

я кста пробил как секта олейника называется. это какието телемиты. очень близко к сатанизму. это обьясняет и оргии в его поместье под Днепропетровском и другие темные дела. может и жертвы приносят. смотря какое направление телемитов он представляет. ну не сволочь???

Дописів
    87

Типово

Можна вообще не торопиться.

Дописів
    1 370

Типово

Ага, надейся и жди... Когда говорят у тебя(у него) все впереди, складывается ощущение, что это успокаивают. Вместо да ладно, не расстраивайся так, может, когда нибудь и тебе повезёт, а может и не повезёт, ты главное верь что всё будет хорошо, говори что всё хорошо (самовнушение), тогда будет ладненько, а не повезёт, значит такова судьба.
    Кто то сидит загнанный и говорит всё хорошо, а кто то с его подругой едет в бар (боулинг), вот и хорошо кому то, только тебе от этого *******.
    Востаннє редагував R@lf: 25.10.2010 о 12:29

Дописів
    175

Типово

Ага, надейся и жди... Когда говорят у тебя(у него) все впереди, складывается ощущение, что это успокаивают. Вместо да ладно, не расстраивайся так, может, когда нибудь и тебе повезёт, а может и не повезёт, ты главное верь что всё будет хорошо, говори что всё хорошо (самовнушение), тогда будет ладненько, а не повезёт, значит такова судьба.
    Кто то сидит загнанный и говорит всё хорошо, а кто то с его подругой едет в бар, вот и хорошо кому то, только тебе от этого *******.

та можете на олейника уже не обращать внимания. после выборов им плотно займутся. вскроют все его бандюцкие схемы разгонят его наркодилеров а самого упекут за убийства и взятки. так шо с ним уже можно попрощатся.

Звідки Ви
    центр
    Дописів
    2 426

Типово

Цитата Допис від stervo4ka Переглянути допис
    Нельзя, это мягко сказано!
    Цитата Допис від Fila Переглянути допис
    а кто ж останется .....Дагестан? ?? тоже так себе вариант....
    А Дагестан, вам чем не угодил?
    Если на то пошло, то Краснов единственный достойный кандидат!
    Куличенко много лет ничего не делал сидя в кресле мэра!
    Олейник вообще не вариант, явившийся за 2 месяца до выборов, до этого просиживая штаны в БЮТе ничего не делая!
    Павелко... ну какой из него политик?
    Краснов это единственный кандидат который своими действиями заслужил у народа уважение!
    ...Не люби мне мозги...

Дописів
    175

Типово

Цитата Допис від stervo4ka Переглянути допис
    Павелко... ну какой из него политик?
    Краснов это единственный кандидат который своими действиями заслужил у народа уважение!
    не понимаю вашей иронии нащот Павелко. он на ниве спорта в области уже много зделал. для города может еще больше.

Дописів
    1 370

Типово

Цитата Допис від kardan-val Переглянути допис
    та можете на олейника уже не обращать внимания. после выборов им плотно займутся. вскроют все его бандюцкие схемы разгонят его наркодилеров а самого упекут за убийства и взятки. так шо с ним уже можно попрощатся.
    Не думаю что так и будет, если то о чём вы говорили правда, то значит что у него есть крыша, поддержка, понимаете о чём я? В законность власти, в справедливость уже не верю.

Сторінка 189 з 289 ПершаПерша ... 89139179180181182183184185186187188189190191192193194195196197198199239 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті